Misland Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Πήγα να μου βάλουν φρέον στο ερκοντισιον ,ήταν σχεδόν άδειο ,μου άδειασε το λίγο που είχε μείνει και μου το ξαναγέμισε. Μια ώρα κράτησε όλο αυτό. 65€! Πόσο παίζει να με έκλεψε και πόσο κοστίζει πραγματικά αυτή η διαδικασία;
Misland Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Σου εκοψε αποδειξη? Μόνο αυτην του pos
Dantε Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Misland είπε Μόνο αυτην του pos Αρα σου εκοψε. Μονος σου ειπες οτι ασχοληθηκε μια ωρα,αρα μια εργατοωρα θα χρεωσει.Αυτη αναλογα το συνεργειο ειναι περιπου στα 40Ε (χωρις ΦΠΑ). Κανοντας τα μαθηματικα και προσθετοντας το κοστος του Φρεον,καταλαβαινεις πως μια χαρα ηταν η χρεωση λοιπον. Τελειωσαν οι εποχες που διναμε ενα 20αρικακι και καναμε δουλεια. Πλεον υδραυλικους,ηλεκτρολογους,συνεργεια κτλ τα πληρωνεις. 2
Misland Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Αρα σου εκοψε. Μονος σου ειπες οτι ασχοληθηκε μια ωρα,αρα μια εργατοωρα θα χρεωσει.Αυτη αναλογα το συνεργειο ειναι περιπου στα 40Ε (χωρις ΦΠΑ). Κανοντας τα μαθηματικα και προσθετοντας το κοστος του Φρεον,καταλαβαινεις πως μια χαρα ηταν η χρεωση λοιπον. Τελειωσαν οι εποχες που διναμε ενα 20αρικακι και καναμε δουλεια. Πλεον υδραυλικους,ηλεκτρολογους,συνεργεια κτλ τα πληρωνεις. Οκ, δε γνωρίζω από αυτά απλά μου φάνηκε κάτι αρκετά "απλό" . Τουλάχιστον να μου λυθεί η απορία και να μη νιώθω εντελώς ηλίθια που δε ρώτησα και τα έδωσα απλόχερα
Dantε Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Misland είπε Οκ, δε γνωρίζω από αυτά απλά μου φάνηκε κάτι αρκετά "απλό" . Τουλάχιστον να μου λυθεί η απορία και να μη νιώθω εντελώς ηλίθια που δε ρώτησα και τα έδωσα απλόχερα Οσο απλο και αν ειναι κατι,απο τη στιγμη που πληρωνεις καποιον να το κανει,πληρωνεις τα εργαλεια και τη γνωση που χρησιμοποιει. Γιατι αν του ελεγες επι τοπου οτι "απλο ειναι,τι τα θες 65Ε" θα σου απαντουσε "τοτε καντο μονη σου" και δε θα ειχε και αδικο. Και υδραυλικο να φερεις να σου κανει την απλουστερη δουλεια, αν κοψει ειδικα αποδειξη, με κατω απο 50αρικο δε τη βγαζεις... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Misland είπε Πήγα να μου βάλουν φρέον στο ερκοντισιον ,ήταν σχεδόν άδειο ,μου άδειασε το λίγο που είχε μείνει και μου το ξαναγέμισε. Μια ώρα κράτησε όλο αυτό. 65€! Πόσο παίζει να με έκλεψε και πόσο κοστίζει πραγματικά αυτή η διαδικασία; Η τιμή είναι φυσιολογική, όπως και ο χρόνος που χρειάστηκε. Άδειασε το παλιό, λογικα το καθάρισε και έβαλε νέο φρεο. Απο εκεί και πέρα, ποτέ συμπλήρωσες τελευταία φορά φρεο; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από jmmys
stefan123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Επειδη ειναι κλειστο κύκλωμα θα με ανησυχούσε πιο πολυ απο που το χανει,ειδικα αν εχεις ξανασυμπληρωσει προσφατα... 5 1
gpapadakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 ΗΠΑ νοικιαζουν κιτ στο βενζιναδικο, με κανα 10αρικο το γεμιζεις μονος σου. Αυτες οι εξυπναδες μονο στην Ευρωπη την οικολογα γινονται. Ασε που αν πεις σε ψυκτικο να κανει επισκευη διαρροης, παθαινει αλλεργια... 3
StamTheMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, Misland είπε Μια ώρα κράτησε όλο αυτό. 65€! Πόσο παίζει να με έκλεψε και πόσο κοστίζει πραγματικά αυτή η διαδικασία; Καθολου. Ισα ισα που ειναι και λιγα. Γιατι δεν το εκανες μονος σου τοτε;
bill999r Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Misland είπε 65€ Μια χαρά σου πήρε για πλήρωση κυκλώματος. Να ξέρεις ότι τα τελευταία χρόνια η τιμή του υγρού φρεον έχει ανέβει παρά πολύ λόγω οικολογικών φόρων ουσιαστικά. Παλαιότερα η διαδικασία στοίχιζε γύρω στα 40- 50 ευρώ. Πάντως αυτό που πρέπει να δεις είναι από που χάνει το κύκλωμα σου γτ δεν δικαιολογείται τέτοια απώλεια. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από bill999r
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, gpapadakis είπε ΗΠΑ νοικιαζουν κιτ στο βενζιναδικο, με κανα 10αρικο το γεμιζεις μονος σου. Αυτες οι εξυπναδες μονο στην Ευρωπη την οικολογα γινονται. Ασε που αν πεις σε ψυκτικο να κανει επισκευη διαρροης, παθαινει αλλεργια... Kαι που ξερεις πόσο πρέπει να βάλεις;
TechnoState Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Kαι που ξερεις πόσο πρέπει να βάλεις; https://www.walmart.ca/en/ip/duracool-mobile-air-conditioning-recharge-sealer-kit-blue-white/6000130570423 Πάνω στον καθρέπτη του ψυγείου (στον χώρο του κινητήρα) σε όλα τα σύγχρονα οχήματα, υπάρχει ταμπελάκι που αναφέρει ακριβώς πόσα γραμμάρια χρειάζεται, για την σωστή λειτουργία. Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν επίσης κ σε κάθε βιβλίο που παραδίδεται μαζί μαζί με το όχημα. Επίσης σε κάθε kit, υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για το πως θα συμπληρώσεις. Συνάρτηση των παραπάνω πρέπει να είσαι αρκετά αδαής για κάνεις κάτι λάθος. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από TechnoState 1
ifaist Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Περσι το καλοκαιρι εκανα συντηρηση και προσθεσα φρεον... 20 ή 30€ μου πηρε. Δουλευει αψογα ως τωρα, ενω πριν δεν.
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 50+ΦΠΑ είναι η τιμή κανονικά. Οπότε απόλυτα λογικό το κόστος που πλήρωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα