Προς το περιεχόμενο

πολύπριζα ασφαλείας ?

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πολύπριζα ασφαλείας αξίζουν τον κόπο ?

Συγκριτικά πάντα με τα απλά πολύπριζα μη μου προτείνετε να αγοράσω UPS...

Τα APC που έχει το Πλαίσιο είναι καλή μάρκα και ποιες οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων μοντέλων ?

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=843&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3

Δημοσ.

ta polimpiza tis apc einai mia kali lisi an kai to kalitero gia tin ellada einai kai ups kai polimprizo.axizei na pareis to advance to opoio den exei oute 30 euro.an thimamai sosta i mesaia sira kodiko den thimamai alla einai auti me to kokkino xroma katargite.opote pigene pare ena asizititi.i apc dinei kai brabeio ama kapoios kapsei pc pou to exei pano sto polimprizo tis.oxi oti den tha kaei alla einai kali lisi.exei mia asfaleia pou stin petaei ekso otan kanei apotoma anebasma.i diafora sta montela exei na kanei nomizo an kano lathos diorthoste me me sxesi ta ampere pou mporei na dextei.

Δημοσ.

σε σχέση με τη διαφορα τιμής το Ε15 κερδίζει κατα κράτος

ενδεικτικά

peak current normal mode P5-->4.5KAmp E15-->10KAmp

common mode P5-->9KAmp E15-->20KAmp

(όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα)

Noise Rejection P5-->55db E15-->10db

(όσο μικρότερο τόσο καλύτερα)

Το P5 το έχει η APC στην κατηγορία Essentials ενώ το Ε15 στα Personal

(essentials<personal)

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το E15 δεν έχει αντικεραυνικό. Υπάρχουν για την Ελλάδα 4 μοντέλα. Αν θέλετε πείτε μου να τα ψάξω και να σας πω διαφορές.

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά το E15 δεν έχει αντικεραυνικό. Υπάρχουν για την Ελλάδα 4 μοντέλα. Αν θέλετε πείτε μου να τα ψάξω και να σας πω διαφορές.

Καλό θα ήταν αν μπορούσες να μας πεις τα χαρακτηριστικά τους ή έστω να υποδείξεις κάποιο site.

Ama den exeis kalo trofodotiko,to polumprizo apo mono tou den tha kanei tpt,se prostateuei apo ekswterikes taseis den se prostateuei apo eswterikes allages tasews!!!

To τροφοδοτικό μου είναι αρκετά καλό έχει αντέξει πολλές διακοπές ρεύματος της θρυλικής ΔΕΗ :D

Το πολύπριζο το χρειάζομαι γενικά για όλες τις επιμέρους του παροχές του (προστασία από ηλεκρομαγνητικούς θορύβους κλπ.).

Δημοσ.

E15-GR

Catastrophic Event Protection, Cord Management, Protection working indicator, Resettable circuit breaker, Site wiring fault indicator, Transformer Block Spacing

E15T-GR

Catastrophic Event Protection, Cord Management, Data-line Protection, Protection working indicator, Resettable circuit breaker, Site wiring fault indicator, Transformer Block Spacing

E25-GR

Catastrophic Event Protection, Cord Management, Lightning and Surge Protection, Protection working indicator, Resettable circuit breaker, Site wiring fault indicator, Transformer Block Spacing

Το πρώτο και το δεύτερο δεν έχουν Αντικεραυνικό και το τρίτο είναι στη σειρά High Performance που έχει αντικεραυνικό. Και νομίζω ότι μόνο το E25-GR είναι αυτό που λέμε πολύπριζο ασφαλείας.

Εγώ δίνω μόνο E25-GR διότι θεωρώ ότι καλύπτουν πλήρως ένα σύστημα στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να δώσει περισσότερα χρήματα για UPS.

Επίσης τα UPS της APC είναι τα αρκιβότερα αλλά πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα. Ενα από αυτά το έχω 8 χρόνια χωρίς πρόβλημα και δεν έχω αλλάξει μπαταρίες απλά κρατάει μόνο 5' πλέον.

Όσο για τα MGE από την πικρή εμπειρία που έχω από τα UPS τους που χτυπούσαν μπαταρία στο πρώτο εξάμηνο, σταμάτησα πλέον να ασχολούμε με αυτήν. Δεν μπορώ να δώσω άποψη για κάτι το οποίο δεν το έχω πάρει στα χέρια μου.

Αν θέλετε άλλες λεπτομέρειες πείτε μου...

Δημοσ.

Thanks η απάντηση σου ήταν πολύ χρήσιμη!

Η προστασία γραμμής (Data-line Protection) τι ακριβώς κάνει ?

Από τι προστατεύει τη γραμμή ?

Δημοσ.

Αυτό που μπορεί να πάθεις είνα να περάσει κεραυνός μέσα από την τηλεφωνική γραμμή και να σου κάψει τη συσκευή του τηλ. ή το modem.

Εγώ χρησιμοποποιώ αντικεραυνικές πρίζες ΟΤΕ γι'αυτή την προστασία.

Δημοσ.

εχει η trust ενα πολυμπριζο που το εχω παρει(15ευρω) και σου ασφαλιζει οτι συσκευη σου καψει (αν καψει ποτε) και μαλιστα αναφερει οτι ασφαλιζει συσκευες συνδεμενες που εξιζουν εως 10000 ευρω.....!!!

εχει 6 μπριζες εκ των οποιων οι 5 μπορουν να ρυθμιστουν μεσω usb να δινουν ρευμα μονο οταν το pc ειναι ανοιχτο.Εχει θεση για μια συσκευη usb και προστασια για τηλεφωνικη γραμμη...μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Δημοσ.

Περίπου. Η αντικεραυνική πρίζα είναι αυτή που σου βάζει (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα) ο ΟΤΕ όταν κάνεις για πρώτη φορά σύνδεση τηλεφώνου.

Αν προσέξεις στο πίσω μέρος έχει ένα κυκλωματάκι, δεν είναι εντελώς απλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...