philos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ο αδελφός μου έχει αγοράσει κάποια πράγματα με δόσεις από γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών (καταναλωτικό δάνειο Πειραιώς). Τα πράγματα τα αγοράζει αυτός που έχει καλύτερο εκκαθαριστικό, για μένα, και πληρώνω εγώ τις δόσεις. Το θέμα: θέλω να αγοράσω τώρα κάτι άλλο με δόσεις, όμως τρέχει το προηγούμενο δάνειο που έχει υπολειπόμενο περίπου 400 ευρώ. Σύντομα περιμένω κάποια χρήματα και θα ήθελα να εξοφλήσω αυτό το ποσό, κι ας είναι μεγάλο (περίπου σπασμένο σε 11 μελλοντικές δόσεις) προτού προχωρήσω στη νέα αγορά, ώστε να έχω και περισσότερες πιθανότητες να εγκριθεί το νέο δάνειο. Το θέμα: επικοινώνησα με την Πειραιώς και μου είπανε ότι για πρόωρη εξόφληση δανείου πρέπει να παραστεί στη τράπεζα, να πληρώσει και να υπογράψει. Αυτός όμως εργάζεται τις ώρες τραπέζης και αφήστε που δε θέλω να τον βάλω σε κόπο να τρέχει στη τράπεζα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να γίνει εξόφληση του δανείου μέσω της εφαρμογής της Πειραιώς για smartphones (τρόποι: μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό ή κατάθεση στο λογαριασμό δανείου). Ξέρω ότι θα μπορούσα να καταθέσω στο λογαριασμό του δανείου τα 400 ευρώ, όμως το δάνειο δε θα έχει λήξει χρονικά και φοβάμαι ότι θα βάλω τα 400 και τελικά δε θα μου εγκρίνουν τη νέα αγορά, οπότε θα έχω "τζάμπα" δώσει πρόωρα 400 ευρώ. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από philos
philos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε εξουσιοδοτηση και πας εσυ Πολύ βολικό αν γίνεται κάτι τέτοιο!
panagiotis54 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Τι να σου πω ιδιωτικη εταιρεια ειναι...ρωτα αν το δεχονται να μην ταλαιπωριεσαι....αλλα το οτι δεν μπορουν να σου πουν απο το τηλ εξ'αρχης βλακεια μου κανει
asdfnikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δεν νομίζω να καταφέρει να κάνει κάτι με εξουσιοδότηση. Ζητάνε πληρεξούσιο στης τράπεζες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα