nick_81 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Έχω πάει αυτός εξάλλου μου είπε για το φόρο. Έχω ανακατέψει λογιστές-δικηγόρους. Κανένας δεν ήξερε κάτι παραπάνω να μου πει σαν να είμαι ο πρώτος που αγοράζει σπίτι στα τελειώματα. Οποιος δεν ήξερε αυτήν την ΠΟΛ έλεγε αποκλείεται να ισχύει ο φόρος, αλλά.... δεν βρίσκεται και λύση πρέπει να πληρωθεί. Το γιατί υπάρχει αυτή η εξαίρεση δεν μπορώ να καταλάβω.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, nick_81 είπε Έχω πάει αυτός εξάλλου μου είπε για το φόρο. Έχω ανακατέψει λογιστές-δικηγόρους. Κανένας δεν ήξερε κάτι παραπάνω να μου πει σαν να είμαι ο πρώτος που αγοράζει σπίτι στα τελειώματα. Οποιος δεν ήξερε αυτήν την ΠΟΛ έλεγε αποκλείεται να ισχύει ο φόρος, αλλά.... δεν βρίσκεται και λύση πρέπει να πληρωθεί. Το γιατί υπάρχει αυτή η εξαίρεση δεν μπορώ να καταλάβω. Φιλε δεν ξέρω τον νομο και αν υπάρχει καποιος τέτοιος νομος. Εγω πιστευω οτι το ακίνητο χρωσταει καποιους φοροους οι οποιοι δεν πληρώθηκαν. Αν δεν ξερουν οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι ποιος ξέρει για να καταλάβω
nick_81 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Φιλε δεν ξέρω τον νομο και αν υπάρχει καποιος τέτοιος νομος. Εγω πιστευω οτι το ακίνητο χρωσταει καποιους φοροους οι οποιοι δεν πληρώθηκαν. Αν δεν ξερουν οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι ποιος ξέρει για να καταλάβω Και εγώ δεν είμαι νομικός φίλε Νίκο, προσπαθώ να βγάλω άκρη. Βάρη φορολογικά στο ακίνητο δεν υπάρχουν. Ο φόρος είναι μεταβίβασης και αφορά εμένα προσωπικά. Αν δεν πουληθεί δηλαδή για κάποιο λόγο και κρατηθεί από τον ιδιοκτήτη δεν υπάρχει κανένας φόρος να μπει.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, nick_81 είπε Και εγώ δεν είμαι νομικός φίλε Νίκο, προσπαθώ να βγάλω άκρη. Βάρη φορολογικά στο ακίνητο δεν υπάρχουν. Ο φόρος είναι μεταβίβασης και αφορά εμένα προσωπικά. Αν δεν πουληθεί δηλαδή για κάποιο λόγο και κρατηθεί από τον ιδιοκτήτη δεν υπάρχει κανένας φόρος να μπει. Στειλε ενα έμπειρο λογιστη στην εφορεια να βγαλει ακρη και να σου πει τι παιζει, δεν βλεπω κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα