CoffeeDrink10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Καλημέρα, είμαι καινουργιος στο φόρουμ, αν έχω ποστάρει σε λάθος κατηγορία παρακαλώ να μεταφερθεί. Θα ήθελα τις γνώμες σας για μια συνεργασία που σκέφτομαι να ξεκινησω. Συζητάω με ένα κατάστημα που διακινεί αξεσουάρ αυτοκινήτων για να κάνω φωτογράφηση και να τα ανεβάσω εγώ ο ίδιος στο car. Είναι περίπου 1000 είδη, μικρού μεγέθους και σκέφτομαι να στήσω φόντα σε εξωτερικό χώρο και να κάνω 1-2 φωτό το καθε είδος. Με αυτά τα δεδομένα,τι χρόνο θα μου πάρει μαζί με το ανέβασμα στο car, και τί μπορώ να ζητήσω σε χρήματα. Γνωρίζω να κάνω φωτογραφήσεις και έχω dSLR. Περιμένω τις προτασεις και τα σχόλια σας
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος σου δίνει τα προιόντα και εσύ τα στήνεις και φωτογραφίζεις, θες κάπου 1 λεπτό ανά προιόν (17 ώρες). Αν μόνος σου ψάχνεις τα προιόντα, τα ανοίγεις, τα κλείνεις, τα φέρνεις στην αρχική τους θέση κλπ, χρειάζεσαι πολλαπλάσιο χρόνο. Αν στο Car γράφεις περιγραφές προιόντων κλπ τότε θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και εκεί. Δεν είναι απλά το κάνω upload μια φωτό. Είναι και η όλη περιγραφή κλπ. Για να βγάλεις ακριβές πλάνο των πόσων ωρών χρειάζεσαι, θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά για 20 προιόντα, να δεις πόσο χρόνο θέλει και να κάνεις αναγωγή χρόνου στα 1000 προιόντα. Μετά θα πρέπει να αποφασίσεις πόσο θες να χρεώσεις / ώρα εργασίας. Το ελάχιστο που μπορείς να χρεώσεις / ώρα είναι 4,4€ Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από sphinxgr 1
unforgiven Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Προφανώς είσαι ερασιτέχνης, μιλάμε για μαύρα χρήματα και πας για το χαρτζηλίκι. Σε αυτή την περίπτωση η αμοιβή σου δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με αυτή ενός επαγγελματία. Το ίδιο και η δουλειά σου, βέβαια. Πάρε όσα θα ήσουν ευχαριστημένος εσύ, προσωπικά. Αν και πιστεύω πως θα θέλουν να δώσουν λιγότερα.
Nabuko Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε και τί μπορώ να ζητήσω σε χρήματα. Θα το σερβίρεις κάπως έτσι Κανονικά είναι 1000 ευρώ, φιλική τιμή 500. Δηλαδή μόνο 50 λεπτά το κάθε είδος. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 2 φωτό του προϊόντος, επεξεργασία φωτό, upload, περιγραφή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Προσωπικά χρέωνα ως 1,5€ / προϊόν, ανάλογα τον όγκο που μου έδιναν + Χ€ εφάπαξ / παραλαβή - δουλειά.
CoffeeDrink10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, αν είναι κάτι άλλο θα επανέλθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα