Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Όπως θέλετε...

Η σύνθεση είναι από kavatza

Εφόσον ξεκινάτε χωρίς κάρτα, χαλαλίστε ακόμη 50 ευρώ και πάρτε τον 12700.

Αφού έχεις την 1650 στην σύνθεση :P

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, theo93 είπε

Αφού έχεις την 1650 στην σύνθεση :P

Α πάσο...κατάλαβα λάθος, θεώρησα οτι με την απουσία του revit θα πάτε για σενάριο με ενσωματωμένα γραφικά...

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nickol-us είπε

απουσία του revit

καλά το λες στην περίπτωση του τα νεσωματωμένα της INTEL θα είναι υπερ-αρκετά και θα λειτουργουν στο "ρελαντί" , σφάλμα η αγορά gpu

• Thanks 1
Δημοσ.

Χωρίς να είναι το "φόρτε"  μου τα μόνιτορ, αν έχει χώρο,  πάει για 27αρα 2k.

Με βόλτα στο σκρουτζ,  πολύ οικονομική, με σχετικά καλά χαρακτηριστικά αλλά και καλές κριτικές

https://www.skroutz.gr/s/22369761/Philips-E-Line-275E1S-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-με-χρόνο-απόκρισης-4ms-GTG.html

Το συγκεκριμένο μόνιτορ δεν το γνωρίζω, ωστόσο είμαι κάτοχος μόνιτορ της ίδιας εταιρείας και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Αν επιλέξει 24αρα/1080p όπου είναι και πολύ εμπορικές, εκεί υπάρχουν πολλές περισσότερες και πιο οικονομικές επιλογές

Δημοσ.
Στις 26/5/2022 στις 12:32 ΜΜ, jgeorgiou είπε

Αφού γλυτώσεις με τον τρόπο που σου είπα λεφτά από Desktop , πάρε 2 οθόνες 27"/1440p. Με τον συνδιασμό που σου είπα θα έχεις ΜΑΚΡΑΝ την ποιο αποδοτική εργασία στο επάγγελμα σου.

2 φθηνές τέτοιες IPS , πολλές μητρικές έχουν και hdmi & displayport για να συνδέσεις 2

Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 3:56 ΜΜ, nickol-us είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έρχεστε σε αντιπαράθεση.

Δεν καταλαβαίνω επίσης πως προκύπτει η σύγκριση του 12600k με τον 5900x. Στα λεφτά του 5900x στην Intel υπάρχει ο 12700kf και όχι ο 12600k.

Η πρόταση με τον 12600k έγινε γιατί θεώρησα είναι κάτι ενδιάμεσο, δυνατό single και αρκετούς πυρήνες, ώστε να μην πάρει της πλάκας bronze τροφοδοτικό και κουτί που θα του δημιουργεί πρόβλημα θερμοκρασιών. (χωρούσε και ο 12700 στο budget)

Μην συγκρίνουμε τα σύκα με τα σταφύλια...

Tέλος κανείς μας δεν γνωρίζει τι χρήση θα γίνεται, ούτε τι πραγματικά χρειάζεται, αφού ούτε ο ίδιος ο ts γνωρίζει, προτείνει το μηχάνημα σε γνωστό του...

Άδικα χαλιέστε

Κατι μου λεει οτι ο 12600 θα του σκιζει τα φαρδουλα του 5900x στο autodesk. Κατα τα αλλα, και εγω 12700 θα πρότεινα, ας κανει μια μικρη υπερβαση στο budget, αξιζει

Δημοσ.
Στις 30/5/2022 στις 10:56 ΜΜ, theo93 είπε

Για οθόνη τι θα προτείνατε;

Στις 31/5/2022 στις 5:59 ΠΜ, nickol-us είπε

Χωρίς να είναι το "φόρτε"  μου τα μόνιτορ, αν έχει χώρο,  πάει για 27αρα 2k.

Με βόλτα στο σκρουτζ,  πολύ οικονομική, με σχετικά καλά χαρακτηριστικά αλλά και καλές κριτικές

https://www.skroutz.gr/s/22369761/Philips-E-Line-275E1S-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-με-χρόνο-απόκρισης-4ms-GTG.html

Το συγκεκριμένο μόνιτορ δεν το γνωρίζω, ωστόσο είμαι κάτοχος μόνιτορ της ίδιας εταιρείας και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Αν επιλέξει 24αρα/1080p όπου είναι και πολύ εμπορικές, εκεί υπάρχουν πολλές περισσότερες και πιο οικονομικές επιλογές

Πολιτικός μηχανικός, επαγγελματικό μηχάνημα, και θα κάνει τσιγκουνιές στην οθόνη; Τι είναι αυτά που λέτε; 

Τουλάχιστον 27 2Κ, για να μην πω 30-32 4Κ.

Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα.

Επίσης να είναι ποιοτικότατη, να είναι flicker free,  να μπορεί να δουλεύει τα δεκάωρά του χωρίς να κουράζεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...