Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgos zino είπε

η efood ειναι ο εργοδοτης μου γιαυτο και την ειπα ετσι και που ειδες να μιλαω εγω για μαυρα

Για αποζημίωση 1400 ευρώ είτε δεν είδες νομική προστασία για να σε συμβουλέψουν είτε κάτι δεν εκανες σωστά και ήσουν δηλωμένος πολύ λιγότερες ώρες από ότι έπρεπε

Για ένα απλό σπάσιμο ποδιού στο πακέτο μαζί με τη ζημιά, ιατρικά έξοδα και καλύψεις εξοπλισμού πήρα 9000 πάρα κάτι και φαντάσου ήμουν 4ωρος

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Για αποζημίωση 1400 ευρώ είτε δεν είδες νομική προστασία για να σε συμβουλέψουν είτε κάτι δεν εκανες σωστά και ήσουν δηλωμένος πολύ λιγότερες ώρες από ότι έπρεπε

Για ένα απλό σπάσιμο ποδιού στο πακέτο μαζί με τη ζημιά, ιατρικά έξοδα και καλύψεις εξοπλισμού πήρα 9000 πάρα κάτι και φαντάσου ήμουν 4ωρος

διδαξε μας δασκαλε . εισαι ωραιος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos zino είπε

διδαξε μας δασκαλε . εισαι ωραιος

Μπηκες να ζητησεις βοηθεια,η να κοροιδεψεις;
Μπες σε καμια ομαδα της efood στο facebook,αφου εισαι μισθωτος οπως λες στην efood,και ρωτα.

Πως λεγεται η εφαρμογη που χρησιμοποιειτε;

Δημοσ.

Σαφώς και δεν είμαι να έκανα το σχολείο ούτε για να κοροϊδέψω ούτε για να σπάσω πλάκα e-food την εργασία μου και δεν παίζω με αυτήν αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να πληροφορηθώ τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ατυχήματος γιατί πραγματικά δεν γνώριζα εφαρμογή μάλλον πρέπει να είναι η ίδια που έχεις και εσύ λοιπόν πήγα να το πάμε σοβαρά και από την αρχή λοιπόν δουλεύω στην e-food αυτό που περιγράφω πιο πάνω όντως έγινε και το συμπέρασμά μου είναι ότι στέλνοντας την απόφασή του ΙΚΑ e-food θα έπρεπε να με πληρώσει της πρώτες 15 μέρες το υπόλοιπο από τα 10 ευρώ μέχρι το μεροκάματό μου και αν ισχύει και οι τρίμηνες συμβάσεις που είχα πριν υπογράψουμε την οριστική στη Μάνpower που ξεπερνάω τον ένα χρόνο εργαζόμενος την e-food θα έπρεπε να μου είχε πληρώσει αυτό το ποσό για ένα μήνα τώρα μπορείς να καταλάβεις ότι μιλάμε σοβαρά και ότι όντως δουλεύω στην e-food και να μου δώσεις την πραγματική σου άποψη επί τούτου

Screenshot_2022-09-24-21-45-57-778_com.logistics.rider.efood.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Στο ατύχημα έφταιγε μόνο ο άλλος η υπήρξε συναπαιτιιτητα? Για τι ακριβώς ήταν τα 1400 ευρώ και σε πόσο καιρό πληρώθηκες?

Δημοσ.
Στις 24/9/2022 στις 11:21 ΜΜ, Inuyasha είπε

Στο ατύχημα έφταιγε μόνο ο άλλος η υπήρξε συναπαιτιιτητα? Για τι ακριβώς ήταν τα 1400 ευρώ και σε πόσο καιρό πληρώθηκες?

ναι εφταιγε μονο ο αλλος εγω ειμουνα σε ολα οκ ταχυτιτα κρανος κανονικα στο δρομο τα 1400 τετρακοσια ηταν 500 γιατο μηχανακι τα bonus apo εφοοδ 200 ευρω δεχτηκε για τα τιπσ και απο το δωρο του πασχα και ψ υχικη οδυνη  πιεσε βεβαια και ο υπευθηνος του ατυχηματος για μην κινηθω δικαστικα

• Moderators
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, giorgos zino είπε

ναι εφταιγε μονο ο αλλος εγω ειμουνα σε ολα οκ ταχυτιτα κρανος κανονικα στο δρομο τα 1400 τετρακοσια ηταν 500 γιατο μηχανακι τα bonus apo εφοοδ 200 ευρω δεχτηκε για τα τιπσ και απο το δωρο του πασχα και ψ υχικη οδυνη  πιεσε βεβαια και ο υπευθηνος του ατυχηματος για μην κινηθω δικαστικα

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις bonus efood ,πως βγηκε ψυχικη οδυνη χωρις δικαστηριο ? δηλαδη νοσηλεια και χαμενα μεροκαματα σου βγαλαν μονο 700?

αλλαξε ασφαλιστη η φροντησε να εχεις νομικη προστασια στο συμβολαιο σου για να μπορεις να παρεις μια γνωμη , θα μπορουσες να παρεις παραπανω λεφτα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις bonus efood ,πως βγηκε ψυχικη οδυνη χωρις δικαστηριο ? δηλαδη νοσηλεια και χαμενα μεροκαματα σου βγαλαν μονο 700?

αλλαξε ασφαλιστη η φροντησε να εχεις νομικη προστασια στο συμβολαιο σου για να μπορεις να παρεις μια γνωμη , θα μπορουσες να παρεις παραπανω λεφτα

Ως άνθρωπος της δουλειάς ναι θα μπορούσε να είχε πάρει παραπάνω άλλα όχι τίποτα ακραίο.

Ηθική βλάβη (και όχι ψυχική οδύνη που λέτε όλοι, αυτό είναι όταν υπάρχει θάνατος για τους συγγενείς) για 33 ημέρες αναρρωτική άδεια θα έπρεπε να είχες πάρει στην ξεφτίλα 1500€. Ειδικά αν είχες κάποιο κάταγμα και όχι κακώσεις πάμε 2000+ 

Από εκεί και πέρα βάλε μέσα και την μήχανη, όλες τις πρωτότυπες ιατρικές αποδείξεις και χαμένα χρήματα από την εργασία σου και βγάλε το ποσό.

Επεξ/σία από jmav93
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmav93 είπε

Ως άνθρωπος της δουλειάς ναι θα μπορούσε να είχε πάρει παραπάνω άλλα όχι τίποτα ακραίο.

Ηθική βλάβη (και όχι ψυχική οδύνη που λέτε όλοι, αυτό είναι όταν υπάρχει θάνατος για τους συγγενείς) για 33 ημέρες αναρρωτική άδεια θα έπρεπε να είχες πάρει στην ξεφτίλα 1500€. Ειδικά αν είχες κάποιο κάταγμα και όχι κακώσεις πάμε 2000+ 

Από εκεί και πέρα βάλε μέσα και την μήχανη, όλες τις πρωτότυπες ιατρικές αποδείξεις και χαμένα χρήματα από την εργασία σου και βγάλε το ποσό.

Ακριβος και ο ασφαλιστής που ρώτησα μάλλον τον "κλεψαν" - στην πληρωμή, είτε δεκτήκε την πρόταση που του έκαναν χωρίς να ψάξει τίποτα η να ρωτήσει, επειδή του είπαν δέξου για να γλυτώσεις το δικαστήριο /τρεξίματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...