Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια προσφατα ειχα ενα εργατικο ατυχημα (τροχαιο) εν ωρα εργασιας πηρα 33 μερες αναρωτικη μου βγαζει αποφαση το ικα να παρω 133 ευρω για της πρωτες 12 μερες και μου λεει μετα απο 2 μηνες θα παρεις και της υπολοιπες 18 περιπου 10 ευρω την μερα  λεω και εγω μονο αυτα ?ναι λεει αλλα θα παρεις την αποφαση και θα σε δωσει και τα υπολοιπα ο εργοτης μεχρι να συμπληρωθη το ποσο απο το μεροκαματο σου και καθε μερα ο εργοδοτης λεει δεν ισχθει αυτο καποιος αλλος με ειπε οτι μου τα εχει δωσει η ασφαλεια αυτουνου που προκαλεσαι το ατυχημα μια και εκανε δηλωση οτι εφταιγε  και οντως η ασφαλεια του εδωσε αρκετα του πηγα 500 ευρω αποδηξεις  (ζημιες μηχανακι και ι ατρικα εξοδα ) και εδωσε 1400 ευρω  τελικα εγω παιρνω απο τον εργοδωτη μεχρι απο τα 10 ευρω που εδωσε το ικα μεχρι το ημερομισθιο μου ? και βασικα τι ισχυει για να ενημερωσω και τουσ υπολοιπους μια και εργαζομαι σε πλαττφορμα εφοοδ

Δημοσ.

Η αποζημιωση απο την ασφαλεια δεν νομιζω οτι αφορα το μεροκαματο σου

Κατα πασα πιθανοτητα εχει δικιο ο ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) αλλα θα πρεπει να βρεις ενα τροπο να το παρουσιασεις στον εργοδοτη σου ,πχ μια εκτυπωση του σχετικου νομου

Εφοσον εργαζεσαι σε πλατφορμα efood ισως μπορεις να ζητησεις- ανεπισημα- και την δικη τους νομικη συνδρομη

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgos zino είπε

καλησπερα παιδια προσφατα ειχα ενα εργατικο ατυχημα (τροχαιο) εν ωρα εργασιας πηρα 33 μερες αναρωτικη μου βγαζει αποφαση το ικα να παρω 133 ευρω για της πρωτες 12 μερες και μου λεει μετα απο 2 μηνες θα παρεις και της υπολοιπες 18 περιπου 10 ευρω την μερα  λεω και εγω μονο αυτα ?ναι λεει αλλα θα παρεις την αποφαση και θα σε δωσει και τα υπολοιπα ο εργοτης μεχρι να συμπληρωθη το ποσο απο το μεροκαματο σου και καθε μερα ο εργοδοτης λεει δεν ισχθει αυτο καποιος αλλος με ειπε οτι μου τα εχει δωσει η ασφαλεια αυτουνου που προκαλεσαι το ατυχημα μια και εκανε δηλωση οτι εφταιγε  και οντως η ασφαλεια του εδωσε αρκετα του πηγα 500 ευρω αποδηξεις  (ζημιες μηχανακι και ι ατρικα εξοδα ) και εδωσε 1400 ευρω  τελικα εγω παιρνω απο τον εργοδωτη μεχρι απο τα 10 ευρω που εδωσε το ικα μεχρι το ημερομισθιο μου ? και βασικα τι ισχυει για να ενημερωσω και τουσ υπολοιπους μια και εργαζομαι σε πλαττφορμα εφοοδ

Για 33 μέρες εκτός δουλειάς και χωρίς εισόδημα πήρες αποζημίωση μόνο 1400 ευρώ από την ασφαλιστική; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Για 33 μέρες εκτός δουλειάς και χωρίς εισόδημα πήρες αποζημίωση μόνο 1400 ευρώ από την ασφαλιστική; 

ακριβως και εκανα αυτο το θεμα εδω οτι μπορεσω και μαθω και να βοηθησω και τους συναδελφους στην efood

Δημοσ.
15 ώρες πριν, giorgos zino είπε

εργαζομαι σε πλαττφορμα εφοοδ

27 λεπτά πριν, giorgos zino είπε

ακριβως και εκανα αυτο το θεμα εδω οτι μπορεσω και μαθω και να βοηθησω και τους συναδελφους στην efood

15 ώρες πριν, giorgos zino είπε

καθε μερα ο εργοδοτης λεει δεν ισχθει αυτο

Δε δουλευεις στο efood,ουτε σε πλατφορμα efood.
Σε απασχολει καποιο καταστημα που συνεργαζεται με το efood,δεν εχεις καμια σχεση με την εταιρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δουλευει η πλατφορμα με μαυρα? γιατι καπως ετσι ακουγονται αυτα π γραφεις.μηοως απλα είσαι σε κατηγορία με ελάχιστα ένσημα δηλωμενα?

σε τετοια τρακαρισματα πληρωνεσαι μεχρι κ τα ρουχα/κινητα απο ασφαλιστικη...καλως εκαναν κ σ εδωσαν 1400ε π υποθετω υπεγραψες οτι δεν διεκδικεις εξτρα χρηματα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos zino είπε

Υπάρχει σωματείο στην efood και μάλιστα αρκετά διεκδικητικο. Καλό θα ήταν να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Μόνο έτσι θα βοηθηθείς και εσύ και οι συνάδελφοι σου.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kage είπε

δουλευει η πλατφορμα με μαυρα? γιατι καπως ετσι ακουγονται αυτα π γραφεις.μηοως απλα είσαι σε κατηγορία με ελάχιστα ένσημα δηλωμενα?

11 ώρες πριν, tzotzo είπε

Υπάρχει σωματείο στην efood και μάλιστα αρκετά διεκδικητικο. Καλό θα ήταν να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Μόνο έτσι θα βοηθηθείς και εσύ και οι συνάδελφοι σου.

Δε δουλευει για την εταιρια.
Ισως τον βοηθησουν,αλλα  παραμενει οτι εχει αλλο εργοδοτη.

Η efood δεν εχει σχεση .

Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 3:11 ΠΜ, kage είπε

σε τετοια τρακαρισματα πληρωνεσαι μεχρι κ τα ρουχα/κινητα απο ασφαλιστικη...καλως εκαναν κ σ εδωσαν 1400ε π υποθετω υπεγραψες οτι δεν διεκδικεις εξτρα χρηματα

με συγχωρείς, αλλα απο που προκύπτει οτι σε αυτά τα τρακαρίσματα πληρώνεσαι μέχρι και τα ρούχα απο την ασφαλιστική; ασφαλιστική ποιού; του οδηγού που σε χτύπησε;

ειχα ατύχημα που παραλιγο θα εχανα τη ζωη μου, έκανα πακέτο, περασε με κοκκινο το αυτοκινητο και ημουν νοσοκομειο 4 μηνες χειρουργια κλπ..εβαλε ψευδομαρτηρες οτι την ειδαν να περναει με ''πρασινο'' και πηρα τα @@ μου.. αυτο ειναι το σύστημα δικαιωσύνης στην Ελλάδα μας .

Kαι πριν προλαβεις να βγαλεις βιαστικα συμπερασματα,ουτε ετρεχα ουτε μαλακιες εκανα ουτε προσπερασεις απο δεξια. με 45-50 πηγαινα δεξια λορίδα..απλα αυτή βγήκε απότομα στο δρόμο και με κοπανησε

• Sad 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 2:16 ΠΜ, StamTheMan είπε

Δε δουλευεις στο efood,ουτε σε πλατφορμα efood.
Σε απασχολει καποιο καταστημα που συνεργαζεται με το efood,δεν εχεις καμια σχεση με την εταιρια.

ΑΚΥΡΟ πλεον επεσε το ματι μου στο σχολιο σου ξανα μετα απο καιρο και αναρωτιεμαι γιατι το λες αυτο ? φυσικα και δουλευω στην efood

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgos zino είπε

ΑΚΥΡΟ πλεον επεσε το ματι μου στο σχολιο σου ξανα μετα απο καιρο και αναρωτιεμαι γιατι το λες αυτο ? φυσικα και δουλευω στην efood

Δουλεύεις υπάλληλος στην efood? Εξωτερικός συνεργάτης της efood?(ελεύθερος επαγγελματίας)

Η δουλεύεις για συνεργαζομενο κατάστημα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgos zino είπε

Το οτι παραδινεις παραγγελιες που εγιναν μεσω της πλατφορμας της efood,δε σημαινει οτι "δουλευεις στην efood".

Απο τη στιγμη που λες για εργοδοτη και μαυρα,δεν εχει συζητηση παραπερα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το οτι παραδινεις παραγγελιες που εγιναν μεσω της πλατφορμας της efood,δε σημαινει οτι "δουλευεις στην efood".

Απο τη στιγμη που λες για εργοδοτη και μαυρα,δεν εχει συζητηση παραπερα.

η efood ειναι ο εργοδοτης μου γιαυτο και την ειπα ετσι και που ειδες να μιλαω εγω για μαυρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...