tzitzikas2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Καλημέρα. Εχω παραγγείλει ένα λάπτοπ μείωση VRAM σε Laptop Lenovo Ideapad 3 AMD Ryzen 3 5300U / 8GB. Αυτό από οτι έχω διαβάσει δεσμεύει 2,1GB RAM για τα ενσωματωμένα γραφικά του AMD Ryzen 3 5300U. Επειδή κάποιο ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα σε γραφικά ή games δεν τρέχω, θα ήθελα να μειώσω την VRAM απο 2,1gb σε 1gb, ώστε να έχω επιπλέον ram διαθέσιμη. Κάπου διάβασα (σε ερώτηση χρήστη στο φορουμ της Lenovo) οτι στα Ideapad δεν μπορεί να γίνει, καθώς στο bios δεν έχει advanced settings επιλογή για τους χρήστες. ισχύει? Εχει κανείς αυτό το λαπτοπ ή παρόμοιο Ideapad? αν ναι πως γίνεται? Σε μια-δυο μέρες θα το παραλάβω λογικά. Ευχαριστώ! https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-3-156-amd-ryzen-3-5300u-8gb-256gb-ssd-radeon-graphics-15alc6-antivirus-zonealarm-gia-2-eti/1686400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Εχει επιλογη μεσα στο bios. Δε θυμαμαι που αλλα εχει.Βεβαια απο τα χερια μου ειχε περασει το αντιστοιχο 14αρι και το ειχα αλλαξει,αλλα δε νομιζω να εχουν διαφορες. Ηταν πανομοιοτυπα κατα τα αλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Η επιλογή υπάρχει στο BIOS και λέγεται UMA Frame Buffer Size. Απ' ό,τι θυμάμαι παίρνει τις τιμές 512ΜΒ, 1GB και 2GB. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, vsk είπε Η επιλογή υπάρχει στο BIOS και λέγεται UMA Frame Buffer Size. Απ' ό,τι θυμάμαι παίρνει τις τιμές 512ΜΒ, 1GB και 2GB. 1 gb θα παίξω. ευχαριστώ! όταν θα έρθει το λάπτοπ θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα