papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Εχω το εξής πρόβλημα Σε fiat seicento από το κάτω κολάρο νερού στη σύνδεση με την αντλία έχανε ελάχιστο μεν αλλα έχανε νερό το βράδυ που κρύωναν μέταλλα και λάστιχα. Το εβρισκα το πρωί να σταζει σταγόνες κάτω. Το εσφιξα τέρμα τίποτε . Αγόρασα νέο κολάρο το ιδιο όσο και αν σφίγγω το σφιγκτήρα μου κάνει το ίδιο. Ξέρει κανείς γιατί και αν υπάρχει κάποιο κόλπο να σταματήσω αυτή τη μικρή διαρροή.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εχω το εξής πρόβλημα Σε fiat seicento από το κάτω κολάρο νερού στη σύνδεση με την αντλία έχανε ελάχιστο μεν αλλα έχανε νερό το βράδυ που κρύωναν μέταλλα και λάστιχα. Το εβρισκα το πρωί να σταζει σταγόνες κάτω. Το εσφιξα τέρμα τίποτε . Αγόρασα νέο κολάρο το ιδιο όσο και αν σφίγγω το σφιγκτήρα μου κάνει το ίδιο. Ξέρει κανείς γιατί και αν υπάρχει κάποιο κόλπο να σταματήσω αυτή τη μικρή διαρροή. Eχεις καθαρίσει καλά το άκρο της αντλίας; 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εχω το εξής πρόβλημα Σε fiat seicento από το κάτω κολάρο νερού στη σύνδεση με την αντλία έχανε ελάχιστο μεν αλλα έχανε νερό το βράδυ που κρύωναν μέταλλα και λάστιχα. Το εβρισκα το πρωί να σταζει σταγόνες κάτω. Το εσφιξα τέρμα τίποτε . Αγόρασα νέο κολάρο το ιδιο όσο και αν σφίγγω το σφιγκτήρα μου κάνει το ίδιο. Ξέρει κανείς γιατί και αν υπάρχει κάποιο κόλπο να σταματήσω αυτή τη μικρή διαρροή. Το πιο πιθανό είναι να χάνει η αντλία νερού. 1
meli1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Για να το εχεις αλλαξει και να στάζει τοτε δεν χανει απο την ένωση αλλα σταζει ολόκληρη η αντλία
bill999r Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Στάζει κάπου πιο ψηλά κ "γλύφει" στο συγκεκριμένο σημείο. Οπότε ψάξε πιο ψηλά το σημείο της διαρροής 2
liakinen Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Ότι έγραψαν τα παιδιά από αλλού χάνει. Το παλιό όταν το έβγαλες είδες τίποτα στην σύνδεση του (άκρη) πχ σχίσιμο, ψώριασμα; 1
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Αντλία καινούργια κολάρο καινούργιο λέμε. Την ημερα που δουλεύει και είναι ζεστό (αρα δουλεύει η διαστολή) 0 απώλειες. Οτι γίνεται είναι το βράδυ που κρυωνει και το πρωί βρίσκω σταμπα από κάτω. Το έχω ψάξει με στεγνη χαρτοπετσέτα η διαρροή είναι από το κολάρο στο σημείο εκεί. Σήμερα πήρα ένα σφιγκτήρα βαρέως τύπου και του έβαλα http://www.dsltools.gr/index.php?route=product/product&product_id=11366 Το πρωί θα δω αποτέλεσμα και θα σας ενημερώσω.
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αντλία καινούργια κολάρο καινούργιο λέμε. Την ημερα που δουλεύει και είναι ζεστό (αρα δουλεύει η διαστολή) 0 απώλειες. Οτι γίνεται είναι το βράδυ που κρυωνει και το πρωί βρίσκω σταμπα από κάτω. Το έχω ψάξει με στεγνη χαρτοπετσέτα η διαρροή είναι από το κολάρο στο σημείο εκεί. Σήμερα πήρα ένα σφιγκτήρα βαρέως τύπου και του έβαλα http://www.dsltools.gr/index.php?route=product/product&product_id=11366 Το πρωί θα δω αποτέλεσμα και θα σας ενημερώσω. Εχω περασει και γω βραχνα με διαρροες/υγρασια στο κυκλωμα ψυξης του αυτοκινητου! Τελικα ολα ισχυουν για την στεγανοτητα! Δηλαδη καθαρη περιοχη συνδεσης μετα σφυγκτηρα και κολλαρο! 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αντλία καινούργια κολάρο καινούργιο λέμε. Δεν είναι απίθανο καινούργια αντλία να χάνει, είναι φίατ λέμε 😂
papoys1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι απίθανο καινούργια αντλία να χάνει, είναι φίατ λέμε 😂 Λες θα είναι ανέκδοτο μετά.😜 Θα δω το πρωί τι παίζει και θα σας πω. Πάντως ο συγκεκριμένος σφικτήρας δεν έχει σχέση με τον απλό που είχα πριν. Μέρα με τη νύχτα λέμε.
papoys1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Πληροφοριακά ο σφιγκτήρας βαρεως τυπου εκανε δουλειά. Σημερα ολη μέρα ακίνητο ούτε σταγόνα. Αρα το πρόβλημα ηταν εκεί. 50 λεπτά ο απλός 1,50 ευρώ ο βαρέως , ελάχιστο το κόστος οπότε αξιζε τον τον και αν τον είχα χρησιμοποιήσει από την αρχή θα απέφευγα όλη την ταλαιπωρία. Οπότε σε παρόμοια περίπτωση να το εχετε υπόψιν. 2
czarjuly Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Χαίρομαι που λύθηκε,αν σου ξαναεμφανιστεί μικροδιαρροη ριχτου έναν πινγκουινο (penguin)μεσα...δοκιμασμένο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα