Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξής πρόβλημα

Σε fiat seicento από το κάτω κολάρο νερού στη σύνδεση με την αντλία  έχανε ελάχιστο μεν αλλα έχανε νερό το βράδυ που κρύωναν μέταλλα και λάστιχα. Το εβρισκα το πρωί να σταζει σταγόνες κάτω. Το εσφιξα τέρμα τίποτε . Αγόρασα νέο κολάρο το  ιδιο όσο και αν σφίγγω το σφιγκτήρα μου κάνει το ίδιο.

Ξέρει κανείς γιατί και αν υπάρχει κάποιο κόλπο να σταματήσω αυτή τη μικρή διαρροή.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εχω το εξής πρόβλημα

Σε fiat seicento από το κάτω κολάρο νερού στη σύνδεση με την αντλία  έχανε ελάχιστο μεν αλλα έχανε νερό το βράδυ που κρύωναν μέταλλα και λάστιχα. Το εβρισκα το πρωί να σταζει σταγόνες κάτω. Το εσφιξα τέρμα τίποτε . Αγόρασα νέο κολάρο το  ιδιο όσο και αν σφίγγω το σφιγκτήρα μου κάνει το ίδιο.

Ξέρει κανείς γιατί και αν υπάρχει κάποιο κόλπο να σταματήσω αυτή τη μικρή διαρροή.

Eχεις καθαρίσει καλά το άκρο της αντλίας;

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εχω το εξής πρόβλημα

Το πιο πιθανό είναι να χάνει η αντλία νερού.

• Like 1
Δημοσ.

Για να το εχεις αλλαξει και να στάζει τοτε δεν χανει απο την ένωση αλλα σταζει ολόκληρη η αντλία 

Δημοσ.

Στάζει κάπου πιο ψηλά κ "γλύφει" στο συγκεκριμένο σημείο. Οπότε ψάξε πιο ψηλά το σημείο της διαρροής

• Like 2
Δημοσ.

Ότι έγραψαν τα παιδιά από αλλού χάνει. Το παλιό όταν το έβγαλες είδες τίποτα στην σύνδεση του (άκρη) πχ σχίσιμο, ψώριασμα; 

• Like 1
Δημοσ.

Αντλία καινούργια κολάρο καινούργιο λέμε.

Την ημερα που δουλεύει και είναι ζεστό (αρα δουλεύει η διαστολή) 0 απώλειες. Οτι γίνεται είναι το βράδυ που κρυωνει και το πρωί βρίσκω σταμπα από κάτω. Το έχω ψάξει με στεγνη χαρτοπετσέτα η διαρροή είναι από το κολάρο στο σημείο εκεί.

Σήμερα πήρα ένα σφιγκτήρα βαρέως τύπου και του έβαλα

http://www.dsltools.gr/index.php?route=product/product&product_id=11366

Το πρωί θα δω αποτέλεσμα και θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Την ημερα που δουλεύει και είναι ζεστό (αρα δουλεύει η διαστολή) 0 απώλειες. Οτι γίνεται είναι το βράδυ που κρυωνει και το πρωί βρίσκω σταμπα από κάτω. Το έχω ψάξει με στεγνη χαρτοπετσέτα η διαρροή είναι από το κολάρο στο σημείο εκεί.

Σήμερα πήρα ένα σφιγκτήρα βαρέως τύπου και του έβαλα

http://www.dsltools.gr/index.php?route=product/product&product_id=11366

Το πρωί θα δω αποτέλεσμα και θα σας ενημερώσω.

Εχω περασει και γω βραχνα με διαρροες/υγρασια στο κυκλωμα ψυξης του αυτοκινητου!  Τελικα ολα ισχυουν για την στεγανοτητα! Δηλαδη καθαρη περιοχη συνδεσης μετα σφυγκτηρα και κολλαρο! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν είναι απίθανο καινούργια αντλία να χάνει, είναι φίατ λέμε 😂

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δεν είναι απίθανο καινούργια αντλία να χάνει, είναι φίατ λέμε 😂

Λες θα είναι ανέκδοτο μετά.😜 Θα δω το πρωί τι παίζει και θα σας πω. Πάντως ο συγκεκριμένος σφικτήρας δεν έχει σχέση με τον απλό που είχα πριν. Μέρα με τη νύχτα λέμε.

Δημοσ.

Πληροφοριακά ο σφιγκτήρας βαρεως τυπου εκανε δουλειά. Σημερα ολη μέρα ακίνητο ούτε σταγόνα. Αρα το πρόβλημα ηταν εκεί.

50 λεπτά ο απλός 1,50 ευρώ ο βαρέως , ελάχιστο το κόστος οπότε αξιζε τον τον και αν τον είχα χρησιμοποιήσει από την αρχή θα απέφευγα όλη την ταλαιπωρία. Οπότε σε παρόμοια περίπτωση να το εχετε υπόψιν.

• Like 2
Δημοσ.

Χαίρομαι που λύθηκε,αν σου ξαναεμφανιστεί μικροδιαρροη ριχτου έναν πινγκουινο (penguin)μεσα...δοκιμασμένο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...