Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Στηνω ενα gameroom/home cinema/smart room και θελω τη γνωμη σας μηπως κανω καποια πατατα

Το δωματιο αυτο ειναι γυρω στα 70 τμ,βρισκεται στο ισογειο του κυριως σπιτιου

Διαθεσιμες συνδεσεις: adsl 7-8 mbps στο πανω σπιτι(βρισκεται σε σχετικα απομακρυσμενη περιοχη οποτε ουτε λογος για οπτικες ινες κτλ)

5g απεριοριστο απο τη cosmote με μετρημενη ταχυτητα 100-200Mbps(iphone 13 pro max)

Η χρηση του δωματιου αυτου θα ειναι κυριως για προβολη remux αρχειων απο kodi σε projector αλλα και γενικη χρηση internet,netflix κτλ.Στο τοπικο δικτυο θα συνδεθουν λεντοταινιες,tv,H/Y,AVR,PS5 συνολο 10-15 συσκευες.Επισης θελω να παιζω και κανα online game τυπου LoL(δεν προκειται αλλα λεμε τωρα).Ο χωρος ειναι ενιαιος.

Αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης:να τραβηξω καλωδιο ethernet απ το πανω σπιτι για να εχω ενα stable connection οποτε το χρειαζομαι(πχ online games)

Να παρω το ZTE MU5001(αυτο),σαν 5g router και να συνδεσω ολες τις συσκευες εκει(πιθανοτατα να βαλω και μια κεραια για να παρω το μεγιστο απο το 5G).Να ειναι η κυρια συνδεση μου δηλαδη και αν θελω το adsl απλα το αλλαζω στον υπολογιστη.

Ειναι οκ αυτα που σκεφτομαι η θα χρειαστω και κατι αλλο να κανει το διαμοιρασμο στις συσκευες?Υπαρχει καποια καλυτερη εναλλακτικη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω 4G για κυρια συνδεση και τα κανω ολα τελεια. Και online games και τα παντα και ταυτοχρονα αν σκεφτεις οτι το upload ειναι τουλαχιστον 25mbit, αρα ουτε lag ουτε τπτ. Και ολα αυτα στο χυμα... με πανω απο -100 rsrq, χωρις κεραιες, τπτ.

Επεξ/σία από Gogotsa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...