Fokiakiller Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από Fokiakiller 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Εγω γιατι βρίσκω περιεργο το οτι θελεις να σου απαντήσει κιόλας. ...καντου μήνυση
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 καταρχάς μόνο και μόνο που εμπιστεύτηκες το Facebook Market Place τα λέει όλα μου θυμίζεις άτομα που κάνουν τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου (άγνωστου) για κάποια αγορά είτε μέσω αγγελιών (με εγγύηση τις αξιολογήσεις τους) είτε σε κατάστημα. ότι αφορά οικονομικό θέμα δεν έχουμε 100% αλλά 1000% το θέμα ασφάλεια μάλλον χρειάζεσαι μαθήματα ασφαλών αγορών/πωλήσεων μέσω διαδικτύου (το συντομότερο θα έλεγα) ότι αφορά το θέμα σου ο μόνος τρόπος για να σου δώσει λεφτά είναι να του κάνεις μήνυση και να τον τρέξεις στα δικαστήρια (δεν ξέρω αν αξίζει...)
kormos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Fokiakiller είπε Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Περαστικά 2
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Fokiakiller είπε Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορεί να είναι στην δοκιμή ακόμα.Αφου ξέρεις που μένει βρες τον. Αλλά βρήκε και το έκανε.Τι πάει να πει να το δοκιμάσει χωρίς να το πληρώσει;
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 On 23/05/2022 at 23:43, Fokiakiller said: Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. και μηνυση να κανεις αντε απεδειξε οτι δεν του το χαρισες.ουτε σε 10 χρονια. ο λογος σου με τον λογο του 1
NewGascp Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 On 24/05/2022 at 09:11, poulinos said: και μηνυση να κανεις αντε απεδειξε οτι δεν του το χαρισες.ουτε σε 10 χρονια. ο λογος σου με τον λογο του Και όχι μόνο. Δύο αδικήματα που ήδη βλέπω να έρχονται είναι μήνυση για "ψευδή καταμήνυση" και "συκοφαντική δυσφήμηση" γιατί το δημοσιοποίησες και έθιξες την τιμή και την υπόληψη του. Κοινώς απλά ξέχασε το άσε που το πιο πιθανό και να τον βρεις είναι να σου πει ότι δεν θυμάμαι, θα το δω κλπ. 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, Fokiakiller είπε Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lek88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Γιατί του το έδωσες να το πάρει χωρίς να πληρώσει πρώτα; Φταις 100% 3
lector Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Ελπιζω να μην ηταν κατι ιδιαιτερα μεγαλης αξιας, γιατι κατα 99% θα πρεπει να το ξεχασεις και αυτο και τα χρηματα σου. Σκεψου οτι "πληρωσες" ενα μαθημα για να ξερεις τι θα κανεις την επομενη φορα που θα θες να πουλησεις κατι. 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 On 24/05/2022 at 09:30, NewGascp said: Και όχι μόνο. Δύο αδικήματα που ήδη βλέπω να έρχονται είναι μήνυση για "ψευδή καταμήνυση" και "συκοφαντική δυσφήμηση" γιατί το δημοσιοποίησες και έθιξες την τιμή και την υπόληψη του. Κοινώς απλά ξέχασε το άσε που το πιο πιθανό και να τον βρεις είναι να σου πει ότι δεν θυμάμαι, θα το δω κλπ. γενικως πολυς κοσμος τα σκεφτεται απλα οτι δηλαδη μυνηση κτλ ενω στην πραξη δεν ειναι καθολου ετσι
iphotographer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μετα αναρωτιομαστε που βρισκουν και τα κανουν οι απατεωνες
ntaryl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Κριμα Την πατησες Ευχησου του να τα πληρωσει Διπλα,Τριπλα αυτος και οι δικοι του ..
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στις 23/5/2022 στις 11:43 ΜΜ, Fokiakiller είπε Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Χαβαλες. Ουτε σε ξαδερφο. Στις 23/5/2022 στις 11:43 ΜΜ, Fokiakiller είπε Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Σε εχει μπλοκ,εκει ειναι ακομα,δεν εξαφανιστηκε. Στις 23/5/2022 στις 11:43 ΜΜ, Fokiakiller είπε Μπορώ να κινηθώ νομικά; Οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα