Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Fokiakiller
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

καταρχάς μόνο και μόνο που εμπιστεύτηκες το Facebook Market Place τα λέει όλα

μου θυμίζεις άτομα που κάνουν τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου (άγνωστου) για κάποια αγορά είτε μέσω αγγελιών (με εγγύηση τις αξιολογήσεις τους) είτε σε κατάστημα.

ότι αφορά οικονομικό θέμα δεν έχουμε 100% αλλά 1000% το θέμα ασφάλεια

μάλλον χρειάζεσαι μαθήματα ασφαλών αγορών/πωλήσεων μέσω διαδικτύου (το συντομότερο θα έλεγα)

ότι αφορά το θέμα σου ο μόνος τρόπος για να σου δώσει λεφτά είναι να του κάνεις μήνυση και να τον τρέξεις στα δικαστήρια (δεν ξέρω αν αξίζει...)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fokiakiller είπε

Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για ένα εξάρτημα στο facebook marketplace. Βρέθηκε αγοραστής, κανονίσαμε συνάντηση, ήρθε το είδε και έφτασε η ώρα της πληρωμής. Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά. Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να κινηθώ νομικά;

Περαστικά :) 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fokiakiller είπε

Μπορεί να είναι στην δοκιμή ακόμα.Αφου ξέρεις που μένει βρες τον.

Αλλά βρήκε και το έκανε.Τι πάει να πει να το δοκιμάσει χωρίς να το πληρώσει;

Δημοσ.
On 23/05/2022 at 23:43, Fokiakiller said:

και μηνυση να κανεις αντε απεδειξε οτι δεν του το χαρισες.ουτε σε 10 χρονια. ο λογος σου με τον λογο του

• Like 1
Δημοσ.
On 24/05/2022 at 09:11, poulinos said:

και μηνυση να κανεις αντε απεδειξε οτι δεν του το χαρισες.ουτε σε 10 χρονια. ο λογος σου με τον λογο του

Και όχι μόνο. Δύο αδικήματα που ήδη βλέπω να έρχονται είναι μήνυση για "ψευδή καταμήνυση" και "συκοφαντική δυσφήμηση" γιατί το δημοσιοποίησες και έθιξες την τιμή και την υπόληψη του.

Κοινώς απλά ξέχασε το άσε που το πιο πιθανό και να τον βρεις είναι να σου πει ότι δεν θυμάμαι, θα το δω κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fokiakiller είπε

oh-really-seriously.gif

Δημοσ.

Ελπιζω να μην ηταν κατι ιδιαιτερα μεγαλης αξιας, γιατι κατα 99% θα πρεπει να το ξεχασεις και αυτο και τα χρηματα σου.

Σκεψου οτι "πληρωσες" ενα μαθημα για να ξερεις τι θα κανεις την επομενη φορα που θα θες να πουλησεις κατι.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 24/05/2022 at 09:30, NewGascp said:

Και όχι μόνο. Δύο αδικήματα που ήδη βλέπω να έρχονται είναι μήνυση για "ψευδή καταμήνυση" και "συκοφαντική δυσφήμηση" γιατί το δημοσιοποίησες και έθιξες την τιμή και την υπόληψη του.

Κοινώς απλά ξέχασε το άσε που το πιο πιθανό και να τον βρεις είναι να σου πει ότι δεν θυμάμαι, θα το δω κλπ.

γενικως πολυς κοσμος τα σκεφτεται απλα οτι δηλαδη μυνηση κτλ ενω στην πραξη δεν ειναι καθολου ετσι

Δημοσ.

Κριμα  

Την πατησες  

Ευχησου  του  να τα  πληρωσει Διπλα,Τριπλα αυτος  και  οι δικοι του  ..

Δημοσ.
Στις 23/5/2022 στις 11:43 ΜΜ, Fokiakiller είπε

Του είπα να το πάρει και να το δοκιμάσει πρώτα μιας και μέναμε κοντά και μετά να μου δώσει τα λεφτά.

Χαβαλες. Ουτε σε ξαδερφο.

Τώρα δύο μήνες μετά δεν απαντάει σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα, έχει εξαφανιστεί από το Facebook.

Σε εχει μπλοκ,εκει ειναι ακομα,δεν εξαφανιστηκε.

Μπορώ να κινηθώ νομικά;

Οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...