Djent Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έγινε ένα ατύχημα και απλά ήθελα να δω αν κανείς ξέρει κάτι διότι δεν γράψανε τίποτα και φάνηκε πολύ σοβαρό. Στις 20/5/22 ώρα περίπου 15:30 πάνω στην Λ. Μαραθώνος ρεύμα προς ραφήνα κοντά στο μετρό Παλλήνης ένα αυτοκίνητο σταματημένο και ένα μηχανάκι χωμένο πολύ μέσα στην μούρη του αυτοκίνητου και ο οδηγός της μηχανής στο έδαφος ακίνητος δεν ξέρω αν πέθανε ο άνθρωπος αλλά ήτανε πολύ σοβαρό. Εμείς πήγαμε από την παράκαμψη που είχε δημιουργηθεί και δεν μάθαμε ποτέ τίποτα παραπάνω. Ξέρει κανείς τίποτα; Μου έκανε εντύπωση που δεν άκουσα τίποτα ούτε σε κάτι τοπικό. Εύχομαι να ναι καλά ο άνθρωπος αν και αμφιβάλλω με αυτά που είδα... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από Djent
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δεν άκουσα κάτι, απλά ήθελα να πω ότι γίνονται τα μύρια όσα κάθε μέρα (είτε τροχαία είτε δολοφονίες είτε οτιδήποτε) και εμείς μαθαίνουμε το ένα τοις χιλίοις και αν. Δε σημαίνει απολύτως τίποτα δηλαδή που δεν υπάρχει (ακόμα έστω) αναφορά κάπου.
visualizer Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Η μαραθωνος γενικοτερα ειναι πολυ επικινδυνη... βλεπουν ευθεια και του δινουν να καταλαβει λες και ειναι αυτοκινητοδρομος.
xrhstosiak Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι όλα τα θανατηφόρα τα δίνουν στα δελτία ειδήσεων και sites μέσω δελτίου τύπου από την τροχαία/αστυνομία, οπότε πιθανό να μην έχει γίνει το μοιραιο. μακάρι να είναι υγιείς όσοι ενεπλάκησαν στο ατύχημα
lector Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, visualizer είπε Η μαραθωνος γενικοτερα ειναι πολυ επικινδυνη... βλεπουν ευθεια και του δινουν να καταλαβει λες και ειναι αυτοκινητοδρομος. Κι ομως, τουλαχιστον μεχρι τη Ν. Μακρη που ξερω σιγουρα, δεν ειναι καθολου προσφορος ο δρομος για τρεχαλα, γιατι και στροφες εχει παντου, και στενευει στις 2 λωριδες, και εχει και συνεχως φαναρια που ανοιγει το ενα κλεινει το αλλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα