AfterForever Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Καλησπέρα Είναι ψιλοάσχετο το θέμα, αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Θέλω να πάρω ένα radio-cd player για το αυτοκίνητο. Έχω 2 απορίες: 1) Η απόδοση (ποιότητα/ένταση) του ήχου εξαρτάται πάρα πολύ από το cd-player και τον ενσωματωμένη ενισχυτή του ή περισσότερο από την ποιότητα των ηχείων; 2) Επειδή δεν έχω λεφτά, θυμάμαι στον Μαρινόπουλο που έβλεπα κάτι Bluesky για το αυτοκίνητο αρκετά φθηνά (€80 περίπου). Αυτά είναι καλά; Είναι περίπτωση DVD επιτραπέζιων (που όλοι λένε καλά λόγια, ότι δεν έχουν να ζηλέψουν - σχεδόν - τίποτα από τα επώνυμα); Η αλήθεια είναι ότι εδώ τα πράγματα είναι περισσότερο πολύπλοκα. Έχει αγοράσει κανείς κανένα τέτοιο; Σε λακούβες κτλ κάνουν διακοπές όταν παίζει cd etc ? Παρακαλώ τα φώτα σας :roll:
vagpap Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 1. Η απόδοση εξαρτάται από όλα. Αν δεν έχεις καλή πηγή, όσο καλά ηχεία και να έχεις μάπα ήχο θα έχεις. Το ίδιο θα συμβεί και στην αντίστροφη περίπτωση (καλή πηγή, μάπα ηχεία). Καλό θα είναι να υπάρχει μια σχετική ισορροπία. 2. Για τα Bluesky δεν ξέρω, αλλά στα φτηνά, τον καλύτερο ήχο (με τα ίδια ηχεία) τον έχω πετύχει με Pioneer (1400-1500-1600) με τιμή περίπου 160€. Αν μπορείς να έρθεις κάποια στιγμή Αθήνα, στην πλατεία Κάνιγγος θα βρεις πολλά, καλά και σχετικά φτηνά.
AfterForever Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Στην Κάνιγγος που ακριβώς; Το θέμα είναι ότι δεν έχω €160 μετρητά... ίσως χρειαστεί κάτι σε δόσεις...
Narayan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέσα στη στοά που καταλήγει στην Πατησίων είναι γεμάτο με μαγαζιά car-audio. Είναι από τη μεριά του πεζόδρομου :wink:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Με 160 ευρα πηγη θα ανοιξεις ξανα θεμα στο φορουμ και θα ρωτας:"ρε παιδια αυτο δεν παιζει μερικα cd-r και μερικες φορες δεν παιζει καθολου αλλα και οταν παιζει δεν ακουγεται τιποτα και μετραω τις λακουβες.." κλπ κλπ Μονο αν θες να πουλησεις το αυτοκινητο σε κανα αλβανο και θελεις να τον εντυπωσιασεις θα δωσεις 160 για cd.
vagpap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δηλαδή εμείς που έχουμε cd players των 160€ για να ακούμε την μουσική μας, είμαστε Αλβανοί (δεν έχω κάτι με τους Αλβανούς, απλά έτσι ειπώθηκε). ΟΚ μπορεί να θέλαμε καλύτερο αλλά να μην έχουμε λεφτά να διαθέσουμε για κάτι ακριβότερο, μιας και όταν είχαμε ακριβότερο μας το έκλεψαν. Τουλάχιστον δεν είμαστε από τους ενοχλητικούς που περνάνε από τις πλατείες με τσίτα τα μπάσα έτσι ώστε να γυρίσει η πλατεία να να τους δει... Δεν θέλω να ανοίξω καμία κόντρα, αλλά μπορείς να βρεις πολύ αξιοπρεπή μηχανηματάκια με τόσα λεφτά τα οποία παίζουν τα πάντα και δεν πηδάνε στις λακούβες. Τώρα αν θες να μετατρέψεις το αυτοκίνητο σε κινητή disco, πάρε κάτι καλύτερο, πιο ακριβότερο, πιο "μουράτο" και βάλε και όλα τα παρελκόμενα μαζί (μπλε φωτάκια, αεροτομές NFSU, νέον και πιτσιλιστίρια και θα είσαι ο πρώτος και καλύτερος)
qspock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Gia mp3 playback oute koubenta? Entypwsh mou kanei. Proswpika pisteyw pws se ligo kairo de 8a yparxoun pleon cd players xwris mp3 yposthriksh, opote an agoraza twra, 8a koitousa na exei. Anti na exeis 10 cd sto autokinhto exeis mono 1, prama arketa shmantiko. Idiaitera gia tous pc-akhdes pou ta perissotera tragoudia tous einai se mp3
AfterForever Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δεν έχει νόημα το mp3, εφόσον η τιμή των κενών cd έχει πέσει υπερβολικά, όπως επίσης και ο χρόνος εγγραφής. Άσε που σκοπεύω να χρησιμοποιήσω τα ήδη υπάρχοντα cds κ λιγότερο να φτιάχνω συλλογές. Υπάρχουν τύπου bluesky cdplayers και αν ναι, που μπορώ να βρω και πόσο κοστίζουν περίπου; Τα έχει δοκιμάσει κανείς...?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Και βεβαια εχει νοημα το mp3.Γιατι να μην εχεις σε ενα δισκακι 150 τραγουδια και να εχεις 13-15 και να αναγκαζεσε να αλλαζεις?Και φαντασου ενα RW το οποιο θα το σβηνεις-γραφεις κατα το δοκουν,ακουγοντας τα τελευταια κομματια που σου αρεσουν. Μπορεις παντως να δωσεις γυρω στα 300 ευρα και να παρεις ενα Sony που και εγγυηση εχει και σαφως καλυτερο ειναι.
stefgti Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 http://www.overshop.gr/products_detail.asp?e_product_id=1690 ή http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=1782&PRICEMIN=50&PRICEMAX=200 Για φτηνό ψάξε σε μεταχειρισμένο.Παρα πολλοι πουλάνε το radio Cd που είχε μέσα το αυτοκίνητο μόλις το πήραν γιατί ήθελαν κάτι καλύτερο. Μπορείς να πετύχεις και κανένα ολόκαίνουριο.
deathlok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 me 150 perneis sony(oxi mp3) me dio xronia egiisi.(an to baleis se eksousiodotimeno katastima sony pou giati na min to baleis ekei stin teliki) to paraano isxii pantou
vagpap Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Είδα στην Ηλεκτρονική Αθηνών μια προσφορά με 170€ Sony Mp3. Δεν θυμάμαι όμως μοντέλο. Πάντως θεωρώ το Pioneer DEH-1500 που έχει στο πρώτο link άριστη αγορά. Στα Carefour είδα και mp3 Roadstar με 120€
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 egw perisi girnousa magazia gia cd player mexri 300 euro tous elega kai gelousan...Tora sto golfaki pou pira mou valane mia mapa pou kolaei ta cd mesa kamia fora kai den ta kanei eject..Fthina pantos radiocd eida sto carefour gia osous psaxmoun kati oikonomiko.. PS:Gia tin istoria to radiocd mou legete blaukpaunt i kapos etsi.. kai exei apodosi 4*50Watt.Den ksero an to exei akousta kanenas..
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Η Blaupunkt, αν και όχι κορυφαία, είναι σχετικά γνωστή εταιρία (και αν δεν κάνω λάθος στα περισσότερα γερμανικά αυτοκίνητα το εργοστασιακό ηχοσύστημα είναι Blaupunkt).
elalekom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 i blaupunkt einai apo tis koryfaies mazi me tin pioneer sto car-audio imo mporei kai na kano lathos vevaia,alla sigoura aksizei na thymasai to onoma tis mias kai exei vgalei polla kala mixanimata...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.