Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 minutes ago, KnightRider said: Yποτίθεται ότι απευθύνεται σε hardcore gamers και πως το λάπτοπ αυτό είναι θηρίο για έτος 2022. Εδώ δεν φτάνει η 3090Ti τα νούμερα που λες, παίζει ούτε η 4090Ti, desktop versions, τι περιμένεις? Αυτά τα hz είναι για multiplayer games που του νοιάζουν τα fps κι όχι η ποιότητα των γραφικών. Σε αυτά θα ρίχνουν τα settings για να εκμεταλλεύονται τα 240hz και σε άλλες συνθήκες θα βάζουν limit fps σε χαμηλότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 δεν καταλαβαινω γιατι βαζουν μεγαλες αναλυσεις σε μικρα λαπτοπ.... αφου το 1080p ειναι καλο για 22-24" monitor γιατι να μην ειναι τελειο για 13-17" οθονες λαπτοπ.... τσαμπα ζοριζεις το μηχανημα σε μεγαλυτερες αναλυσεις που δεν τις αξιοποιει η οθονη και αμα εισαι on the go γ@μ@ς και την μπαταρια του πιο γρηγορα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MastorasToyo Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, ThundeR_21 είπε Φίλε μου, οι εταιρείες δεν τιμολογούν τα προιόντα τους με γνώμονα τους γελοίους μισθούς της Ελλαδίτσας μας. Έξω απ τα σύνορα μας ο μέσος μισθός είναι 2500-4500 δολλάρια/ευρώ Δεν ξέρω άμα έχεις έρθει μια βόλτα έξω από τα σύνορα που λες αλλά άμα κάποιος παίρνει 4000 που λες τα 2000 πάνε σε ενοίκιο, 300 πάνε σε σούπερ μάρκετ, 200 πάνε σε βενζίνες και άντε να μείνει ένα ~1500 χωρίς να έχω βάλει άλλα τόσα. Όταν υπάρχει gf 76 της msi με 3070 στα 1300 ή ακόμα και σταθερός με 3070 ~1400 δεν νομίζω λογικός άνθρωπος να πάει παραπέρα. Είπαμε έχουν λεφτά δεν είναι χαζοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kata_tixi Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, forgotten είπε δεν ζω ελλαδα αλλα δεν βλεπω και εξω την τρελλα να ριχνουν τοσα σε λαπτοπ ,να υπενθυμισω οτι αν το κοστος ζωης ειναι ψηλο ισως τα 4000 δολλαρια να ειναι ικανοποιητικα για να ζει κανεις... καθολου ,ειναι στα επιπεδα 3080 σε αρκετα παιχνιδια... ναι φιλε μ δεν ειναι ενα λαπτοπ νορμαλ να το αγορασεις για νορμαλ χρηση. ειναι gaming λαπτοπ . δεν καταλαβαινω τι εννοεις δεν εχουν την τρελα να ριχνουν τοσα λεφτα; οποιος θελει αυτα τα specs αυτα τα λεφτα θα δωσει και σε αλλες εταιριες. οποιος θελει κατι πιο νορμαλ θα δωσει λιγοτερα. τι λογικη ειναι αυτη πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. και αμαξι να παρεις μπορεις να παρεις και με 5κ και με 10κ και με 40κ ο καθενας αυτο που χρειαζεται και αυτο που μπορει. 22 λεπτά πριν, MastorasToyo είπε Δεν ξέρω άμα έχεις έρθει μια βόλτα έξω από τα σύνορα που λες αλλά άμα κάποιος παίρνει 4000 που λες τα 2000 πάνε σε ενοίκιο, 300 πάνε σε σούπερ μάρκετ, 200 πάνε σε βενζίνες και άντε να μείνει ένα ~1500 χωρίς να έχω βάλει άλλα τόσα. Όταν υπάρχει gf 76 της msi με 3070 στα 1300 ή ακόμα και σταθερός με 3070 ~1400 δεν νομίζω λογικός άνθρωπος να πάει παραπέρα. Είπαμε έχουν λεφτά δεν είναι χαζοί. 240 hz το ένα 144 το αλλο, UHD οθονη το ενα FUD το αλλο, ddr5 το ένα ddr4 το αλλο. οποτέ ναι να λεμε για τιμές αλλά να συγκρίνουμε ίδια specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 5.5 kg σοβαρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MastorasToyo Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, kata_tixi είπε ναι φιλε μ δεν ειναι ενα λαπτοπ νορμαλ να το αγορασεις για νορμαλ χρηση. ειναι gaming λαπτοπ . δεν καταλαβαινω τι εννοεις δεν εχουν την τρελα να ριχνουν τοσα λεφτα; οποιος θελει αυτα τα specs αυτα τα λεφτα θα δωσει και σε αλλες εταιριες. οποιος θελει κατι πιο νορμαλ θα δωσει λιγοτερα. τι λογικη ειναι αυτη πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. και αμαξι να παρεις μπορεις να παρεις και με 5κ και με 10κ και με 40κ ο καθενας αυτο που χρειαζεται και αυτο που μπορει. 240 hz το ένα 144 το αλλο, UHD οθονη το ενα FUD το αλλο, ddr5 το ένα ddr4 το αλλο. οποτέ ναι να λεμε για τιμές αλλά να συγκρίνουμε ίδια specs Πάνω από 60fps πάει το ένα πάνω από 60fps πάει και το άλλο δεν μου λένε κάτι τα spec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 5 hours ago, MastorasToyo said: Πάνω από 60fps πάει το ένα πάνω από 60fps πάει και το άλλο δεν μου λένε κάτι τα spec. Το ότι εσένα δεν σου λένε κάτι βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και όλα ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Θα το παρω να παιξω Ναρκαλιευτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 χιλιαρικα οσο ενα αμαξι, κ 16 ιντσες οθονη?? τι θα βλεπεις σε 16 ιντσες? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από Stefanos683 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Minimum οι 17" για gaming , laptop είναι δεν είναι σκονάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Υπέροχο λάπτοπ με καλά σπεκς , δε γράφουν βέβαια φωτεινότητα οθόνης που είναι πολύ σημαντικό και συνήθως εκεί έχουν θέματα τα περισσότερα gaming laptops , επίσης νομίζω τα 5 κιλά είναι μάλλον ορθογραφικό λάθος . Όσον αφορά τις ιντσες έχουμε 16 ιντσες με αναλογία 16:10 ,κοινώς σαν εμπειρία χρήσης είναι καλύτερο από 17αρι με 16:9 .Τα 240 Hz προσωπικά τα θεωρώ άχρηστα αλλά εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Όσον αφορά την τιμή 2600 θεωρούνται πολλά και στο εξωτερικό , πλέον η μικρή και μεσαία τάξη τον έχει πιει παντού στο λεγόμενο δυτικό κόσμο . Νομίζω μπορείς να βρεις λάπτοπ με το ίδιο σεταπ CPU/GPU 700-800 ευρώ κάτω ( Asus αν θυμάμαι καλά ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kata_tixi Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 24/5/2022 στις 1:13 ΠΜ, MastorasToyo είπε Πάνω από 60fps πάει το ένα πάνω από 60fps πάει και το άλλο δεν μου λένε κάτι τα spec. σου λένε ή δεν σου λένε εσένα δεν είναι τα ίδια . το 144 με το 240 δεν είναι το ίδιο, το 1920x1080 με το 2560χ1440 δεν είναι το ιδιο. το ddr5 με το ddr4 δεν ειναι το ιδιο. οπότε συγκρίνεις τιμές από ανόμοια πράγματα . είναι σαν λες ότι ένα μερσεντές με ένα fiat δεν έχουν διαφορά και ότι είναι τα ίδια απλά το μερσεντές ακριβότερο. θα ηταν πιο σωστό να συγκρίνεις μερσεντές με bmw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MastorasToyo Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, kata_tixi είπε σου λένε ή δεν σου λένε εσένα δεν είναι τα ίδια . το 144 με το 240 δεν είναι το ίδιο, το 1920x1080 με το 2560χ1440 δεν είναι το ιδιο. το ddr5 με το ddr4 δεν ειναι το ιδιο. οπότε συγκρίνεις τιμές από ανόμοια πράγματα . είναι σαν λες ότι ένα μερσεντές με ένα fiat δεν έχουν διαφορά και ότι είναι τα ίδια απλά το μερσεντές ακριβότερο. θα ηταν πιο σωστό να συγκρίνεις μερσεντές με bmw. Καταρχάς δεν συγκρίνω λάπτοπ, αυτό που είπα είναι ότι με λιγότερα λεφτά βρίσκεις παρόμοια χαρακτηριστικά και έδωσα και ένα τίμιο παράδειγμα μια γενιά πίσω. Στην τελική λάπτοπ αγοράζεις τα 2k και 4k σε 15-16 οθόνη τι θα τα κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kata_tixi Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, MastorasToyo είπε Καταρχάς δεν συγκρίνω λάπτοπ, αυτό που είπα είναι ότι με λιγότερα λεφτά βρίσκεις παρόμοια χαρακτηριστικά και έδωσα και ένα τίμιο παράδειγμα μια γενιά πίσω. Στην τελική λάπτοπ αγοράζεις τα 2k και 4k σε 15-16 οθόνη τι θα τα κάνεις; ρε συ μην το πας εκει. μπορει να ειναι και αχρηστα. εγω σου λεω οτι δεν ειναι τα ιδια. ειναι παρομοια τα χαρακτηριστικα δεν ειανι τα ιδια. ουτε σου ειπα εγω να πας να το παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα