liakinen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, XronisR είπε Αλλάζω κάθε 2-2,5 χρόνια.Χλμ περίπου 10000 ετησίως Αφού αλλάζεις τόσο νωρίς τότε θέμα οικονομικό λογικά δεν υπάρχει οπότε πας στα 3 που είπαμε και σε όποιο βρεις διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, XronisR είπε Αλλάζω κάθε 2-2,5 χρόνια.Χλμ περίπου 10000 ετησίως Από περιέργεια και μόνο, γιατί αλλάζεις λάστιχα με μόνο 20-25.000 χλμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Από περιέργεια και μόνο, γιατί αλλάζεις λάστιχα με μόνο 20-25.000 χλμ? Έτσι έχω συνηθίσει,όχι τίποτα άλλο. Επίσης τα θεωρώ σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου,όπως και τα σέρβις στην ώρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, XronisR είπε Έτσι έχω συνηθίσει,όχι τίποτα άλλο. Επίσης τα θεωρώ σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου,όπως και τα σέρβις στην ώρα του Ναι δεν αντιλέγω, αλλά βγάζουν τουλάχιστον τα 2πλα χλμ. Ελπίζω να μην τα αφήνεις τζάμπα στον λαστιχά 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Από περιέργεια και μόνο, γιατί αλλάζεις λάστιχα με μόνο 20-25.000 χλμ? Γιατί μπορεί 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, XronisR είπε Έτσι έχω συνηθίσει,όχι τίποτα άλλο. Επίσης τα θεωρώ σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου,όπως και τα σέρβις στην ώρα του Εννοείτε ότι ειναι σημαντικό αλλα εσύ τα αλλάζεις όταν ακόμα η απόδοση τους είναι πολύ καλή και έχουν να δώσουν πολλά ασφαλή χιλιόμετρα ακόμα. Και το service είναι σημαντικό αλλά όταν σου λέει έλα να αλλάξεις λάδια πάλι σε 10.0000 χιλιόμετρα δεν πας να τα αλλάξεις στις 5.000. Ουσιαστικά στον λάστιχα αφήνεις καινούρια λάστιχα που έχουν να δώσουν ακόμα 25-30.000 καλά χιλιόμετρα. Αυτός τα πουλάει μετά μισή τιμή από ότι έχει καινούριο το αντίστοιχο μοντέλο. Εσένα σου κόβει τίποτα από την αγορά ελαστικών που του αφήνεις καινούρια λάστιχα? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ειδικά τα Michelin που έχει στα 20.000 χλμ και δύο ετών θα είναι πρακτικά σχεδόν καινούργια. Ακόμα και ο λαστιχάς στον οποίο πάει αν ήταν σωστός θα έπρεπε να του πει φύγε φίλε και έλα σε δύο χρόνια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Φίλε XronisR ,άστους να λένε πλεμπαίοι είναι τι περιμένεις! Υ.Γ Όταν είναι να πας να αλλάξεις λάστιχα στείλε ένα pm ,να έρθω να σε βοηθήσω..😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, sakks80 είπε Εννοείτε ότι ειναι σημαντικό αλλα εσύ τα αλλάζεις όταν ακόμα η απόδοση τους είναι πολύ καλή και έχουν να δώσουν πολλά ασφαλή χιλιόμετρα ακόμα. Και το service είναι σημαντικό αλλά όταν σου λέει έλα να αλλάξεις λάδια πάλι σε 10.0000 χιλιόμετρα δεν πας να τα αλλάξεις στις 5.000. Ουσιαστικά στον λάστιχα αφήνεις καινούρια λάστιχα που έχουν να δώσουν ακόμα 25-30.000 καλά χιλιόμετρα. Αυτός τα πουλάει μετά μισή τιμή από ότι έχει καινούριο το αντίστοιχο μοντέλο. Εσένα σου κόβει τίποτα από την αγορά ελαστικών που του αφήνεις καινούρια λάστιχα? Όχι ποτέ δεν το έχει κάνει κανένας.Και έχω αλλάξει 4-5 τα τελευταία 15 χρόνια 40 λεπτά πριν, pano είπε Φίλε XronisR ,άστους να λένε πλεμπαίοι είναι τι περιμένεις! Υ.Γ Όταν είναι να πας να αλλάξεις λάστιχα στείλε ένα pm ,να έρθω να σε βοηθήσω..😁 Χαχχα ναι φίλε μου έλα να τα φορτωσεις 1 ώρα πριν, liakinen είπε Ειδικά τα Michelin που έχει στα 20.000 χλμ και δύο ετών θα είναι πρακτικά σχεδόν καινούργια. Ακόμα και ο λαστιχάς στον οποίο πάει αν ήταν σωστός θα έπρεπε να του πει φύγε φίλε και έλα σε δύο χρόνια. Ποτέ κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, XronisR είπε Όχι ποτέ δεν το έχει κάνει κανένας.Και έχω αλλάξει 4-5 τα τελευταία 15 χρόνια Ποτέ κανένας. Γιατί φίλε μου είτε τα πουλάν σε άλλους σε χαμηλότερη τιμή ή κάνουν τους καλούς πχ τα δίνουν σε κάποιο φίλο - γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, liakinen είπε Γιατί φίλε μου είτε τα πουλάν σε άλλους σε χαμηλότερη τιμή ή κάνουν τους καλούς πχ τα δίνουν σε κάποιο φίλο - γνωστό. 2 ετών λάστιχα με 20-25κ χιλιόμετρα πουλιούνται σαν ζεστό ψωμί. Αν έχουν καινούρια 400 ευρω τα πουλάνε τουλάχιστον 200. Κανονικά αν πας σε λάστιχα και τα δεί πρέπει να σου πει καλά πλάκα μου κάνεις. Τι λάστιχα να αλλάξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι και εγώ που πήγαινα από παλιά σε ένα λαστιχά στη γειτονιά, όσο δούλευε ο πατέρας το μαγαζί έλεγε οτι με φυσιολογική χρήση (έως 20.000km/έτος) κρατάνε 4 χρόνια (με τράμπα ανά 1 ή 2 χρόνια). Αργότερα που το πήρε ο γιός είχε άλλο τροπάρι και μου έλεγε οτι σε 2-3 χρόνια θέλουν αλλαγή και όταν τον ρώτησα γιατί παλιά τα άλλαζα στα 4 ενώ κάνω πάνω-κάτω ίδια χιλιόμετρα μου έλεγε οτι δεν τα βγάζουν τόσο ανθεκτικά πιά! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Ένα συμβατικό ελαστικό και να μην είναι top brand βγάζει το λιγότερο 30κ χλμ η 4 έτη μην πετάτε τα λεφτά σας τζάμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xrhstoskopel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα φώτα σας παιδια.. 205 50 16 λάστιχο, περίεργο νούμερο και ακριβό. Λίγο φθηνότερες λύσεις αλλά καλές τι από τα παρακάτω με πια σειρά και γιατί;;; Falken ziex Nexen N'Fera Primus Ling long Sport master Maxxis premitra hp5 Και οι 4 με Α στο βρεγμένο!!! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από Xrhstoskopel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχω δοκιμάσει κανένα αλλά θα πήγαινα σε falken και μετέπειτα σε nexen. Τα falken πλέον πάρα πολλοί τα θεωρούν ισάξια των πρωτοκλασσάτων (michelin, bridgestone κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα