Προς το περιεχόμενο

γνώμη για καινούργια λάστιχα αυτοκινήτου

beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εννοεις οτι τα nexen ειναι καλυτερα απο τα maxxis? προφανως κ θελω ενα αξιπιστο ελαστικο...αλλο 270 αλλο 500 φευγα ομως παιδια...(για τα bridgestone λεω που αυτα εβαζα γενικα)..τα falken και τα nexen δεν τα χα ακουστά πχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 ώρες πριν, beetlebum είπε

Αυτες ειναι τιμες σκρουτζ που λετε? Δλδ τα παραγγελνω κ μετα παω να μου τα τοποθετησουν? Μονο σε συνεργειο τα χω αλλαξει δεν το χω πολυψαξει αλλιως...(αρα τα nexen βλεπω δεν σας ενθουσιασαν)...

Προσωπικά θεωρώ μεγάλο fail τα Nexen που είχε το αμάξι από το εργοστάσιο (τα Nblu συγκεκριμένα). Περιμένω πως και πως (αυτή την περίοδο κοιτάω) να τα αλλάξω και να ησυχάσω από δαύτα.

Το αστείο είναι πως η κανονική μεγέθους ρεζέρβα που έχει είναι με Turanza (Bridgestone) :lol:

• Like 1

Να πω και εγώ τη γνώμη μου με ένα ταπεινό clio dci 125 άλογα με πρόγραμμα από 90 άλογα. Ροπή στο Θεό για τα άλογα του + λόγω diesel. Οδηγαω από το 2007. Έχει μπει στο αμάξι μια φορά μόνο ένα pirelli το οποίο βγήκε στους 2 μήνες πάνω επειδή γλίστρησε σε 2-3 φρενάρισματα χωρίς λόγο. Έχω 2 παιδιά. Έβαλα Michelin πριν λίγο καιρό και έκοψα κάτι άλλο για να κάνω απόσβεση τα 100€ που θα γλίτωνα αν έβαζα falken. ΌΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αν βάλεις nexen mexen dexen και βρεθείς σε ένα φρενάρισμα πάνω σε κολώνα και θέλεις 2Κ να φτιάξεις το αμάξι μετά θα έλεγες δεν έδινα 100-200 παραπάνω να βάλω Michelin πχ; αν παίρνεις 500€ όχι μη βάλεις Michelin. Αν μπορείς όμως να δώσεις 500 και να βάλεις σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ξανά στην άκρη τα 200 παραπάνω που θα χαλάσεις για ένα επώνυμο ελαστικό τότε βάλτο. Όλα σχεδόν τα reviews βγάζουν πρώτα τα Michelin και όχι άδικα. Έστω και 2-3 μέτρα σε ένα φρενάρισμα να κερδίσεις μπορεί να αποβεί σωτήριο για όλους. Αν βάζεις παιδιά μέσα στο αμάξι κόψε καφέδες σουβλάκια τσιγάρα κλπ για ένα μήνα. Σίγουρα χαλάς εκεί πόσα λεφτά. Και βάλε ένα σωστό λάστιχο. Χαιρετώ! 

• Like 5
  • Thanks 2

Σωστα...παρε  2  τρακτερωτα   για  τα  χιονια   και  βαλτα  πισω   στο  φαμπια  και

ασε   τα  υπολοιπα  ως   εχουν....🤣

Ειναι  μακρυα  και  η  παρασκευη  γμτ....🤩

1 ώρα πριν, DjTony είπε

Να πω και εγώ τη γνώμη μου με ένα ταπεινό clio dci 125 άλογα με πρόγραμμα από 90 άλογα. Ροπή στο Θεό για τα άλογα του + λόγω diesel. Οδηγαω από το 2007. Έχει μπει στο αμάξι μια φορά μόνο ένα pirelli το οποίο βγήκε στους 2 μήνες πάνω επειδή γλίστρησε σε 2-3 φρενάρισματα χωρίς λόγο. Έχω 2 παιδιά. Έβαλα Michelin πριν λίγο καιρό και έκοψα κάτι άλλο για να κάνω απόσβεση τα 100€ που θα γλίτωνα αν έβαζα falken. ΌΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αν βάλεις nexen mexen dexen και βρεθείς σε ένα φρενάρισμα πάνω σε κολώνα και θέλεις 2Κ να φτιάξεις το αμάξι μετά θα έλεγες δεν έδινα 100-200 παραπάνω να βάλω Michelin πχ; αν παίρνεις 500€ όχι μη βάλεις Michelin. Αν μπορείς όμως να δώσεις 500 και να βάλεις σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ξανά στην άκρη τα 200 παραπάνω που θα χαλάσεις για ένα επώνυμο ελαστικό τότε βάλτο. Όλα σχεδόν τα reviews βγάζουν πρώτα τα Michelin και όχι άδικα. Έστω και 2-3 μέτρα σε ένα φρενάρισμα να κερδίσεις μπορεί να αποβεί σωτήριο για όλους. Αν βάζεις παιδιά μέσα στο αμάξι κόψε καφέδες σουβλάκια τσιγάρα κλπ για ένα μήνα. Σίγουρα χαλάς εκεί πόσα λεφτά. Και βάλε ένα σωστό λάστιχο. Χαιρετώ! 

Πριν   12  χρονια   εβαλα  τα  FALKEN  ZIEX  σ  ενα   SAAB  9-5  185HP  αυτοματο  και

σταματησα   3   φορες  ως  την  κινετα   να  δω   τι  σκατα  λαστιχα  μου   δημιουργουσαν

την  αισθηση   μαγικου  χαλιου  σε  σχεση   με  μισελεν   και   κοντι   που   εβαζα  μεχρι  

τοτε. Και   φυσικα  τα  ακριβοπληρωνα. Για   πολιτισμικο   σοκ   λεμε...🤣

Οσο  για  τα  ρηβιου   αν  δεν  ειναι  μουφες  και  μαιμου  το   99%  ειναι   με

διαφορετικα  δεδομενα  απο  τα   ελληνικα.

Για  να   καταλαβετε   το   80   εχοντας  μια  XJ  4,2  με  τα   περιφημα  εγγλεζικα 

AVON   που   τα  διαφημιζαν  ως  τον  καλυτερο   συνδυασμο    εβαλα   DUNLOP 

SP  SPORT   και   επαθα  οτι   με  τα   φαλκεν  παραπανω.

Αλλες  θερμοκρασιες  αλλα  οδοστρωματα.

Στις 23/5/2022 στις 10:05 ΜΜ, beetlebum είπε

Αυτες ειναι τιμες σκρουτζ που λετε? Δλδ τα παραγγελνω κ μετα παω να μου τα τοποθετησουν? Μονο σε συνεργειο τα χω αλλαξει δεν το χω πολυψαξει αλλιως...(αρα τα nexen βλεπω δεν σας ενθουσιασαν)...

Nexen έχω τώρα και γλυστρανε στο φρενάρισμα στο στεγνό. Για στροφές καλά είναι αλλά γενικώς είναι σκληρά.

8 hours ago, SeriesX said:

Goodyear Efficient grip ROF BMW-1-SERIES 205/55R16 91W επικο ελαστικο!

80.000 χλμ σε 3 χρονια και δεν εχει καταλαβει τιποτα...

Μονο Goodyear τοποθετω....και στο SLK αυτη τη φορα εβαλα Goodyear. Το ιδιο και o bro στο Z, Goodyear F1.

Σωστός. Με πρόλαβες, και έλεγα θα το γράψει κανείς!

2 ώρες πριν, liakinen είπε

Καλά τα Michelin αλλά υπάρχουν και άλλα ελαστικά στο ίδιο επίπεδο, αλλά και καλύτερα και περισσότερο VFM. 

Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο ελαστικό από Michelin που να αντέχει όσο το Michelin και να είναι στον ίδιο χρόνο χρήσης όπως το Michelin. Το να μου συγκρίνεις ένα falken με ένα Michelin και να φαίνονται σαν καινούρια ίδια αλλά μετά από 1.5 χρόνο να είναι για πέταμα τα falken πχ ενώ τα Michelin να σου βγάλουν τετραετία γεμάτη, καταλαβαίνεις και από μόνος σου ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για Michelin ή έστω ένα ελαστικό top κατηγορίας και όχι τριτοτεταρτες μάρκες. Εκτός Michelin από αυτά που διαβάζω σε ξένα forums αν θα άλλαζα ποτέ εταιρεία θα πήγαινα σε Goodyear μόνο. 

28 λεπτά πριν, DjTony είπε

Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο ελαστικό από Michelin που να αντέχει όσο το Michelin και να είναι στον ίδιο χρόνο χρήσης όπως το Michelin. Το να μου συγκρίνεις ένα falken με ένα Michelin και να φαίνονται σαν καινούρια ίδια αλλά μετά από 1.5 χρόνο να είναι για πέταμα τα falken πχ ενώ τα Michelin να σου βγάλουν τετραετία γεμάτη, καταλαβαίνεις και από μόνος σου ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για Michelin ή έστω ένα ελαστικό top κατηγορίας και όχι τριτοτεταρτες μάρκες. Εκτός Michelin από αυτά που διαβάζω σε ξένα forums αν θα άλλαζα ποτέ εταιρεία θα πήγαινα σε Goodyear μόνο. 

Φιλαρακι μου δεν το λεω με τουπε η κατι τετοιο σορρυ αλλα δεν εχεις ιδεα απο ελαστικα!

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά στο suzuki splash το 1.3, nexen έχω και τώρα που κλείνω 5ετια μάλλον τα ίδια θα βάλω. Κανένα παράπονο δεν είχα. Και σε primera 1.6 που τα έχουμε βάλει (αν και το αυτοκίνητο δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα) πάλι είναι εντάξει χωρίς παράπονα από τον πατέρα που έχει και πιο βαρύ πόδι κιόλας. Ειδικά το splash που τον τελευταίο χρόνο έκανε καθημερινά πολλές μετακινήσεις Λάρισα - Βόλο σε στεγνό και βρεγμένο ανταποκρινοταν καλά πότε δεν φοβήθηκα. 

Επεξ/σία από vaggelis dogas

Nexen mexen Falken και βοήθεια σας. Καλό χρυσό και το Michelin αλλά σε δύο χρόνια εγώ το κάνω σαπούνι. Λίγο πιο σκληρό το toyo όχι απλές σειρές φυσικά (οπότε t1r κλπ). Μετά pirelli, yokohama ίσως. Εγώ πάντως φοράω yohokama advan ad08r που είναι λάστιχο. Θα μου πεις με τι φρένα και τι ανάρτηση αλλά οκ... Dunlop και continental επίσης στα δύο χρόνια πετάνε κομμάτια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...