liakinen Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μοντέλο ελαστικού γράψε. Πολύ καλή τιμή, σίγουρα δεν κάνεις λάθος; πάντα μιλάμε για 205/45/16; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ναι 205/45/16, τα maxxis HP5...εχουμε καλη σχεση μ αυτον ειναι λογικα φιλικη τιμη Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από beetlebum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, beetlebum είπε επειδη κ γω δεν το χω πολυψαξει κ με το αμαξι δεν κανω κατι φοβερο απλα θελω ενα αξιοπιστο ελαστικο, ρωτησα κ τον τυπο που τα αλλαξα τις τελευταιες φορες κ μου πε και για τα maxxis (270ευρω)..αυτα πως σας φαινονται? Για ποδήλατα καλά είναι... 🤣🤣🤣 Στα σοβαρά τώρα, σε κάτι reviews που είχα δει ήταν πολύ μέτρια. https://www.tyrereviews.com/Article/2021-ADAC-Summer-Tyre-Test---205-55-R16.htm Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από Peugeot208 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 αυτος μου ειπε οτι ειναι καλη εταιρεια, δεν ειναι ουαου λαστιχο αλλα ειναι ενα καλο λαστιχο. αυτο. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο..επειδη παιζει να αλλαξω μονο τα 2 τωρα ισως κοιταξω κ κατι πιο καλο..αν ομως ειναι να παρω 4 τοτε θα βρω μια πιο οικονομικη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Στα λεφτά που τα βρήκες μια χαρά είναι. Μην κάνεις το λάθος να βάλεις δύο μόνο αλλά ακριβότερα. Βάλε μια τετράδα και ας είναι φθηνότερα πχ αυτά που σου πρότεινε. Για την οδήγηση που τα θες θα είσαι ασφαλής. Το ξαναλέω πολύ καλή τιμή στα δίνει. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 λες ε? απλα σκεφτομαι οτι αν δεν ειναι για αλλαγμα ολα, δεν ειναι ψιλοκριμα να τα αλλαξω? (πριν τον κοβιντ τα αλλαξα τα μπροστα κ εχω κανει καμμια 15αρια χιλιαδες χιλιομετρα)...θα παω απο κει να τα δω, ηθελα να τον ρωτησω κ για τα falken που μου ειπατε καλα λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, beetlebum είπε λες ε? απλα σκεφτομαι οτι αν δεν ειναι για αλλαγμα ολα, δεν ειναι ψιλοκριμα να τα αλλαξω? (πριν τον κοβιντ τα αλλαξα τα μπροστα κ εχω κανει καμμια 15αρια χιλιαδες χιλιομετρα)...θα παω απο κει να τα δω, ηθελα να τον ρωτησω κ για τα falken που μου ειπατε καλα λογια Τα μπροστά δηλαδή είναι μόνο δύο ετών και με 15χλμ; Μόλις τώρα, liakinen είπε Τα πίσω σε τι κατάσταση είναι; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeriesX Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Goodyear Efficient grip ROF BMW-1-SERIES 205/55R16 91W επικο ελαστικο! 80.000 χλμ σε 3 χρονια και δεν εχει καταλαβει τιποτα... Μονο Goodyear τοποθετω....και στο SLK αυτη τη φορα εβαλα Goodyear. Το ιδιο και o bro στο Z, Goodyear F1. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από SeriesX 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 liakinen ειχα βαλει καινουργια μπροστα, κ τα τοτε μπροστινα τα εβαλα πισω....στο σημερα λοιπον τα πισω λαστιχα ειναι για αμεση αλλαγη ενω τα μπροστα ειναι σαφως σε καλυτερη κατασταση ωστοσο θα παω να τα δει κι αυτος γιατι αν ειναι να χρειαστει να τα αλλαξω στους επομενους μηνες θα τα αλλαξω ολα μια κ καλη. SeriesX σαφως κ υπαρχουν πολυ ανωτερα λαστιχα αλλα παμε μετα σε αλλη χρηση κ αλλο budget... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonhonda Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Falken θα προτείνω και εγώ.Ίσως το πιο κορυφαίο που έχω βάλει ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Και εγώ είμαι υπέρ των Falken αλλά στα λεφτά που βρήκε τα Maxxis αλλάζει το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) θα παω απο κει να δω και πιο λεπτομερως σε τι φαση ειναι, θα ρωτησω κ για τα falken και βλεποντας και κανοντας. Αν οντως θεωρειτε τα maxxis καλη περίπτωση (οκ η τιμη ξερω οτι ειναι φιλικη) τοτε θα παω προς τα κει. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κ θα επανελθω οταν τελικα τα αλλαξω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από beetlebum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, beetlebum είπε θα παω απο κει να δω και πιο λεπτομερως σε τι φαση ειναι, θα ρωτησω κ για τα falken και βλεποντας και κανοντας. Αν οντως θεωρειτε τα maxxis καλη περίπτωση (οκ η τιμη ξερω οτι ειναι φιλικη) τοτε θα παω προς τα κει. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κ θα επανελθω οταν τελικα τα αλλαξω. Όπως λέει και ο @liakinen η τιμή είναι πολύ καλή. Απλα να προσέχεις στο βρεγμένο, γιατί από τα reviews δείχνει να γλιστράει αρκετά..... Αν τα hp5 θεωρείς ότι ταιριάζουν στον τρόπο οδήγησης σου βάλε και τα 4. Γενικά να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς διαφορετικά μοντέλα λάστιχων στο αυτοκίνητό σου. Γίνεται πολύ απρόβλεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beetlebum Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 το αμάξι εχει 116hp, εχει το γκαζακι του αλλα οκ πλεον του κανω νορμαλ χρηση απλα αυτο που ειπες με το βρεγμενο πιστευω κανεις δε θελει σε ενα φρεναρισμα πχ να παει βαρκα γιαλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε μου μην τσιγκουνευσαι 80-100 ευρω για ελαστικα προκειται για την ασφαλεια σου και εκτος απο αυτο παιζει τα maxxis να σου βγουνε πιο ακριβα σε βαθος χρονου μην κοιτατε μονος τις τιμες να κοιτατε ποιοτητα ελαστικου απο κριτικες και reviews,τα maxis για παραδειγμα θα τα αλλαξεις στα 2μιση με 3 χρονια και τα φαλκεν στα 3μιση 4. Η μαρκα που αναφερεις ειναι κατω του μετριου αν εχεις προβλημα με 80 ευρω τοτε χιλιες φορες τα νεξεν... Ισως ειναι ακριβός και ο λαστιχας σου στην τιμη που σ δινει τα νεξεν βαζεις τα φαλκεν...Και τα νεξεν εισαι σαφως αρκετα φθηνοτερα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από Fordakias7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα