ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Μετά από κάτι κινεζικές μάρκες που είχα έκανα μια αναβάθμιση και πήγα σε Yokohama blue earth σε διάσταση 225/55/17. Άλλο αυτοκίνητο. Ειδικά στο θέμα θορύβου και πληροφορίας είναι άλλο επίπεδο. Κόστος Αγγλίας μιας και εδώ μένω μαζί με εργατικά και ευθυγράμμιση μου βγήκαν 430 λίρες μια τετράδα. Δεδομένου του ότι είναι ένα βήμα κάτω από τα premium μοντέλα τα θεωρώ απλά τρομερή ευκαιρία. Σε βρεγμένο πάει πολύ καλά, σε στεγνό πάει επίσης καλά. Τα σαμαρακια τα τρώει με σχετική ευκολία και άνεση και γλύτωσα από το κοπάνημα που είχα με τα προηγούμενα.
basilisgate13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2025 στις 12:41 ΜΜ, filarhos είπε Μετά την εμπειρία μου από 4 εποχών, με κλειστά μάτια θα τα έβαζα. Μια χαρά είναι τα falken τα έχω 5 χρόνια σε passat 215/55/16 και τώρα θα τα αλλάξω σε 4εποχών Linglong, ενώ έχω 2η τετράδα χειμερινά. Τι αυτοκίνητο έχεις; Γιατί τα 195/55/16 είναι πολύ ακριβή διάσταση και σε λίγο μεγάλυτερη διάσταση 205/55/16 έχουν 150-200€ λιγότερα. Στο punto 1.3 diesel είχα κάνει την αλλαγή και ήταν μια χαρά εκτός από περίπου 5% μεγαλύτερη κατανάλωση. Μονή διαφορά είναι η κατανάλωση; Εγώ έτσι και αλλιώς αέριο καίω οπότε η διαφορά στην κατανάλωση αν μου βγει πιο φθηνά τα λάστιχα πιστεύω θα αξίζει Μπορώ να βαλω κανονικά άλλη διάσταση; Τώρα μου είπανε Michelin 4εποχων και θερινά 520 και τα falken 310 με παραγγελία στα 450
filarhos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ναι γιατί το πετρέλαιο έχει και 20 κιλά ροπής, οπότε στην απόδοση δεν είδα διαφορά. Τώρα αν έχει μικρή δύναμη ίσως το καταλάβεις σαν πιο νοθρο... Γενικά +-3% είναι ασφαλές να αλλάξεις. Εγώ έχω δοκιμάσει και με +5% και πάλι διαφορά δεν είδα σε σχετικά αδύναμο αυτοκίνητο (115 ίππους 1600κιλα).
vamvakoolas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, ikaruga24 said: Μετά από κάτι κινεζικές μάρκες που είχα έκανα μια αναβάθμιση και πήγα σε Yokohama blue earth σε διάσταση 225/55/17. Άλλο αυτοκίνητο. Ειδικά στο θέμα θορύβου και πληροφορίας είναι άλλο επίπεδο. Κόστος Αγγλίας μιας και εδώ μένω μαζί με εργατικά και ευθυγράμμιση μου βγήκαν 430 λίρες μια τετράδα. Δεδομένου του ότι είναι ένα βήμα κάτω από τα premium μοντέλα τα θεωρώ απλά τρομερή ευκαιρία. Σε βρεγμένο πάει πολύ καλά, σε στεγνό πάει επίσης καλά. Τα σαμαρακια τα τρώει με σχετική ευκολία και άνεση και γλύτωσα από το κοπάνημα που είχα με τα προηγούμενα. τα πηρε γνωστη μου τα yokohama σε suzuki swift 2019 γιατι τα ειχε απο τη μανα του. Απολυτα ευχαριστημενη και σκυλια (κρατανε πολυ). Για 16αρα ζαντα Αθηνα εδωσε 340 ευρ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από vamvakoolas
filarhos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Από 195 σε 205 /55/16 είναι 2% μεγαλύτερο στη διάμετρο και 5,2% φαρδύτερο. Από εκεί προκύπτει η μεγαλύτερη κατανάλωση, αφού δυσκολεύεται περισσότερο να κινηθεί το αυτοκίνητο. Στο άλλο δικό μου λέει: χειμερινά 205/55/16 (+1,6% από το πάνω) και θερινά 215/55/16 Μια εποχή είχα σε θερινά 215/60/16 που μου τα είχαν δώσει. Είναι +5,2% από το πρώτο και +3,6% από το δεύτερο, δεν είδα και κάτι διαφορετικό εκτός από ότι γέμισε ο θόλος πιο καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα