Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η goodyear είχε βάλει μια προωθητική ενέργεια οπου σου επεστρεφε ενα ποσο αναλογα την ζαντα σου. 
https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/promotion-hub.html
αφου κανεις την διαδικασια , περιμενεις 30 μερες για να τα λαβεις , 20 ευρω για 16" στην προκειμενη, και βαζουν εξοδα αποστολης δικα σου, και σου αφαιρει 4 ευρω. Τραγικο και παραπλανητικο  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dvlsakos είπε

Η goodyear είχε βάλει μια προωθητική ενέργεια οπου σου επεστρεφε ενα ποσο αναλογα την ζαντα σου. 
https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/promotion-hub.html
αφου κανεις την διαδικασια , περιμενεις 30 μερες για να τα λαβεις , 20 ευρω για 16" στην προκειμενη, και βαζουν εξοδα αποστολης δικα σου, και σου αφαιρει 4 ευρω. Τραγικο και παραπλανητικο  

16 ευρώ για τα 4 ή για το ένα;;;

Α το είδα 16 ιντσών 20  ευρώ 21 ιντσών 80. Σιγά το δώρο άσε που έχω 15άρες και δε με πιάνει.🤣

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2024 στις 4:35 ΜΜ, Georgebek2 είπε

Σε συγκριση με τι; με αλλα κινεζικα ή με επωνυμα. Σε συγκριση με κορμοραν ρικεν,sava,peltas, θα επαιρνα τα Ling long. 

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, hurin είπε

Για 195/65/15 τι προτείνετε για πολλά χλμ; Φοράω Michelin Energy από το '19 με 65κ χλμ

Michelin Primacy 4. 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, papoys1 είπε

16 ευρώ για τα 4 ή για το ένα;;;

Α το είδα 16 ιντσών 20  ευρώ 21 ιντσών 80. Σιγά το δώρο άσε που έχω 15άρες και δε με πιάνει.🤣

16 για τα 4 προφανώς 😅 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή πρώτη φορά θα αλλάξω λάστιχα και δε γνωρίζω σχετικά, το δικό μου παίρνει 185/55/15 82V. Πάω αυστηρά σε αυτά? Διαστάσεις σίγουρα δε θα αλλάξω, αλλά για τα 2 τελευταία χαρακτηριστικά δε ξέρω. Πχ αν μου πει ο λαστιχάς ότι έχω αυτά σε 82Η, επιμένω για V?

Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 11:20 ΜΜ, hurin είπε

Για 195/65/15 τι προτείνετε για πολλά χλμ; Φοράω Michelin Energy από το '19 με 65κ χλμ

Για πολλά χλμ δεν ξέρω, για καλά χιλιόμετρα continetal premium contact ή bridgestone... T o eco contact θα σου βγάλει  περισσότερα αλλά στα υπόλοιπα υστερεί....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

Πχ αν μου πει ο λαστιχάς ότι έχω αυτά σε 82Η, επιμένω για V?

Εξαρτάται τι αμάξι έχεις και τι τελικές πιάνεις. Το V είναι μέχρι 240km και το H μέχρι 210.

35 λεπτά πριν, Racerr είπε

σε 235/45/17 τι θα προτεινατε περαν των michelin

Dunlop, Pirelli

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εξαρτάται τι αμάξι έχεις και τι τελικές πιάνεις. Το V είναι μέχρι 240km και το H μέχρι 210.

Dunlop, Pirelli

συγκεκριμενα?ειχα βαλει pilot sport4 για πεταμα μετα τα 20 χιλιαδες τωρα εχω premium contact7 καλα πανε θα δειξει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω ενα καινουριο Hyundai i30 μοντελο 2024 facelift που φοραει τα Michelin Primacy 4 σε 225/45/17. Γενικα ευχαριστημενος με το λαστιχο, ΑΛΛΑ σε κακια ασφαλτο ο ηχος που βγαζουν ειναι παρα πολυς. Ακουγεται κιολας λιγο "μεταλλικος". Ξερω οτι δεν εχω κανα Rolls Royce, αλλα γενικα εχει προσεγμενη ηχομονωση σε ολα τα υπολοιπα (στο καπο, στα τζαμια ελαχιστος αερας ακουγεται, οι πορτες στο κλεισιμο 0 τριξιμο) που με κανει να υποψιαζομαι τα λαστιχα και το γεγονος οτι ειναι η εργοστασιακη εκδοση τους.

Επειδη στα 4000 χιλιομετρα έχω πολυ ψωμί ακόμα, πιστεύετε αξίζει να τα πουλήσω και να πάρω κάτι πιο ήσυχο? Εχω ακουσει καλες κριτικες και για το θορυβο με τα Asymmetric 6, όπως και τα καινουρια Falken Ziex Ze320 φαινονται τιμια χωρις ομως πολλες κριτικες ακομα.

Αν έχει κάποιος γνώμη και για τα λαστιχα αλλα και τι ταιριαζει στο i30 θα ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Siseoth είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω ενα καινουριο Hyundai i30 μοντελο 2024 facelift που φοραει τα Michelin Primacy 4 σε 225/45/17. Γενικα ευχαριστημενος με το λαστιχο, ΑΛΛΑ σε κακια ασφαλτο ο ηχος που βγαζουν ειναι παρα πολυς. Ακουγεται κιολας λιγο "μεταλλικος". Ξερω οτι δεν εχω κανα Rolls Royce, αλλα γενικα εχει προσεγμενη ηχομονωση σε ολα τα υπολοιπα (στο καπο, στα τζαμια ελαχιστος αερας ακουγεται, οι πορτες στο κλεισιμο 0 τριξιμο) που με κανει να υποψιαζομαι τα λαστιχα και το γεγονος οτι ειναι η εργοστασιακη εκδοση τους.

Επειδη στα 4000 χιλιομετρα έχω πολυ ψωμί ακόμα, πιστεύετε αξίζει να τα πουλήσω και να πάρω κάτι πιο ήσυχο? Εχω ακουσει καλες κριτικες και για το θορυβο με τα Asymmetric 6, όπως και τα καινουρια Falken Ziex Ze320 φαινονται τιμια χωρις ομως πολλες κριτικες ακομα.

Αν έχει κάποιος γνώμη και για τα λαστιχα αλλα και τι ταιριαζει στο i30 θα ημουν ευγνωμων.

Καλη χρονια ! Πρωτα κοιταξε ποσο θα πιασουν τα Primacy 4 αν τα πουλησεις , γιατι δε νομιζω οτι θα πουληθουν ευκολα σε καλη τιμη (χωρις να ειμαι σιγουρος) 

Σιγουρος ειμαι για τα Asymmetric 6 ομως, ειναι πολυ καλο λαστιχο παντου . Το φοραω κι εγω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...