Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, AndVal είπε 3. Προτείνεται τίποτα άλλο; Μιας και είπες Πειραιά υποθέτω ότι ψάχνεις κατάστημα εκεί γύρω. Οπότε με τα GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 2 θα είσαι οκ. 320ε με περαστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Μιας και είπες Πειραιά υποθέτω ότι ψάχνεις κατάστημα εκεί γύρω. Οπότε με τα GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 2 θα είσαι οκ. 320ε με περαστικά Ευχαριστώ για την απάντηση. Βορειοδυτικά του κέντρου μένω αλλά είχα ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί και όταν ήμουν στην περιοχή το επισκέφτηκα. Προκειμένου να πάω σε καλό επαγγελματία πάω και πιο μακριά. Πιο κοντά σε μένα είναι ο Sianis. * Μόλις είδα ότι τα ελαστικά στο λινκ σου είναι 65R15 με 74ε το ένα. Τα 60R15 που θέλω εγώ το ίδιο μοντέλο στο ίδιο μαγαζί έχει 91.50ε! Τι διάλο συμβαίνει, γιατί βγαίνουν τα 60ρια πιο ακριβά... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από AndVal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 hour ago, AndVal said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Βορειοδυτικά του κέντρου μένω αλλά είχα ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί και όταν ήμουν στην περιοχή το επισκέφτηκα. Προκειμένου να πάω σε καλό επαγγελματία πάω και πιο μακριά. Πιο κοντά σε μένα είναι ο Sianis. * Μόλις είδα ότι τα ελαστικά στο λινκ σου είναι 65R15 με 74ε το ένα. Τα 60R15 που θέλω εγώ το ίδιο μοντέλο στο ίδιο μαγαζί έχει 91.50ε! Τι διάλο συμβαίνει, γιατί βγαίνουν τα 60ρια πιο ακριβά... δες το βιβλιαρακι του κατασκευαστη να δεις τις συμβατες διαστασεις για τη ζαντα σου (15αρα) μη κολλας σε οτι ειχε φορεθει απο το εργοστασιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Πήγαν στον 5ο χρόνο και τα δικά μου ελαστικά, και λέω να αλλάξω. Golf plus, 205/55/R16 91V λένε αυτά που έχω, michelin sport pilot 4. Προφανώς με ενδιαφέρει η ασφάλεια, και μετά ο θόρυβος. Ευχαριστημένος είμαι με αυτά, υπάρχει κάτι καλύτερο; Από τιμή, όσο χρειαστεί, ίσως λιγότερο από 1000 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, patatasc είπε Πήγαν στον 5ο χρόνο και τα δικά μου ελαστικά, και λέω να αλλάξω. Golf plus, 205/55/R16 91V λένε αυτά που έχω, michelin sport pilot 4. Προφανώς με ενδιαφέρει η ασφάλεια, και μετά ο θόρυβος. Ευχαριστημένος είμαι με αυτά, υπάρχει κάτι καλύτερο; Από τιμή, όσο χρειαστεί, ίσως λιγότερο από 1000 ευρώ. Έχεις κορυφαίο ελαστικό, είσαι ευχαριστημένος, τα λεφτά είναι πολλά οπότε αφήνεις τα πειράματα και βάζεις τα ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 11:00 ΠΜ, patatasc είπε Πήγαν στον 5ο χρόνο και τα δικά μου ελαστικά, και λέω να αλλάξω. Golf plus, 205/55/R16 91V λένε αυτά που έχω, michelin sport pilot 4. Προφανώς με ενδιαφέρει η ασφάλεια, και μετά ο θόρυβος. Ευχαριστημένος είμαι με αυτά, υπάρχει κάτι καλύτερο; Από τιμή, όσο χρειαστεί, ίσως λιγότερο από 1000 ευρώ. δεν υπαρχει καλυτερο και εγω αυτα εχω.ποσα χιλιομετρα εκανες μαυτα? γιατι 5 εμενα δεν μου εβγαλαν,ειμαι τωρα στα 3 χρονια και κατι και 35.000 χιλ και αρχισαν να γλυστρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, mike15 είπε δεν υπαρχει καλυτερο και εγω αυτα εχω.ποσα χιλιομετρα εκανες μαυτα? γιατι 5 εμενα δεν μου εβγαλαν,ειμαι τωρα στα 3 χρονια και κατι και 35.000 χιλ και αρχισαν να γλυστρανε. Δεν ξέρω, δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα όμως. Να κάνω 5.000 χλμ το έτος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 11:00 ΠΜ, patatasc είπε Από τιμή, όσο χρειαστεί, ίσως λιγότερο από 1000 ευρώ. Πόσα σετ ελαστικών σκέφτεσαι να πάρεις? 2? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 11:00 ΠΜ, patatasc είπε Πήγαν στον 5ο χρόνο και τα δικά μου ελαστικά, και λέω να αλλάξω. Golf plus, 205/55/R16 91V λένε αυτά που έχω, michelin sport pilot 4. Προφανώς με ενδιαφέρει η ασφάλεια, και μετά ο θόρυβος. Ευχαριστημένος είμαι με αυτά, υπάρχει κάτι καλύτερο; Από τιμή, όσο χρειαστεί, ίσως λιγότερο από 1000 ευρώ. Δες σε all weather ελαστικά. Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις κορυφαία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/promotion-hub.html έως τις 30 Νοεμβρίου 2024, στα 16΄΄ λαστιχα ειναι 20ευρω επιστροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis11 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, atheatos είπε Δες σε all weather ελαστικά. Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις κορυφαία. Goodyear vector 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Για Να μην ανοιγω νεο θεμα.. Λιγο πριν τις γιορτες θα αλλαξω λαστιχα. Αυτη τη στιγμη φοράω turanza 005 ,ειμαι ευχαριστημενος. Ο λαστιχάς μού ειπε οτι πλεον η Bridgestone εχει σταματησει την παραγωγή σε 14ρια επειδη οι εταιριες προωθουν τις πιο μεγαλες διαστασεις που φορανε τα πιο συγχρονα αυτοκινητα. Εχω διασταση 185/70/14 και με ενδιαφέρει το κράτημα στο βρεγμενο να ειναι Α , υπαρχει τιποτα λετε? (Ξερω οτι πρεπει να ρωτησω λαστιχαδες αλλα μια γνώμη παραπανω απο το φόρουμ δεν ειναι κακο) ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 4 hours ago, panosno1com said: Για Να μην ανοιγω νεο θεμα.. Λιγο πριν τις γιορτες θα αλλαξω λαστιχα. Αυτη τη στιγμη φοράω turanza 005 ,ειμαι ευχαριστημενος. Ο λαστιχάς μού ειπε οτι πλεον η Bridgestone εχει σταματησει την παραγωγή σε 14ρια επειδη οι εταιριες προωθουν τις πιο μεγαλες διαστασεις που φορανε τα πιο συγχρονα αυτοκινητα. Εχω διασταση 185/70/14 και με ενδιαφέρει το κράτημα στο βρεγμενο να ειναι Α , υπαρχει τιποτα λετε? (Ξερω οτι πρεπει να ρωτησω λαστιχαδες αλλα μια γνώμη παραπανω απο το φόρουμ δεν ειναι κακο) ευχαριστώ!! https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/567917_1583657/therina-185-70R14.html Δεν έχεις πολλές επιλογές...μάλλον κορυφαία τα Bridestone Turanza T005, που θα τα αλλάξεις, και τα Conti PremiumContact 5 θα έλεγα... ...από κει και πέρα Hankook, Toyo, Nexen... Εξέτασε τη παραπάνω λίστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, definitio είπε https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/567917_1583657/therina-185-70R14.html Δεν έχεις πολλές επιλογές...μάλλον κορυφαία τα Bridestone Turanza T005, που θα τα αλλάξεις, και τα Conti PremiumContact 5 θα έλεγα... ...από κει και πέρα Hankook, Toyo, Nexen... Εξέτασε τη παραπάνω λίστα Ειμαι αρκετα ευχαριστημένος, θα κλείσουν 4 χρονια και περιπου 50-55 τον αλλον μηνα, εννοειται οτι δεν ειναι σαν καινούργια αλλά σε σχεση με τα eco contact που δεν μπορουσα να ξεκινησω σε ανηφορα επειδη γλιστρουσαν ειναι καλυτερα (εννοειται οτι συγκρινω ιδια χρονικης διαρκειας με περιπου χλμ ) Σ ευχαριστώ. Αποψη για uniroyal ? Βεβαια δεν ξερω καθολου αν βγαζει τις διαστάσεις αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panosno1com είπε Εχω διασταση 185/70/14 και με ενδιαφέρει το κράτημα στο βρεγμενο να ειναι Α , υπαρχει τιποτα λετε? Στο λινκ από σκρουτζ που σου έβαλε ο συμφορουμίτης μόνο 3 ελαστικά ικανοποιούν τα θέλω σου. Μια άλλη πρόταση είναι να βρεις ένα σετ μτχ 15αρες ζάντες και να πας σε 15αρια πχ 185/65/15. Δεν ξέρω τι αμάξι έχεις και να σε παίρνει να τα βάλεις. Αλλιώς ξεκίνα να ψάχνεις λαστιχάδες που μπορεί να έχουν κανένα σετ t005 σε 14αρια αλλά δεν γνωρίζω αν και πότε σταμάτησε η παραγωγή του. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα