definitio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 6 hours ago, dvlsakos said: Δεν διευκρινισα θα πρεπει να το διευκρινίσω Μονο οτι εχουν Α σε βρεμενο οποτε πρεπει να ειναι τα : Bridgestone Turanza T005 Οικονομία Καυσίμου: B, Κράτημα σε Βρεγμένο: A, Continental PremiumContact 6 η΄ Continental UltraContact Οικονομία Καυσίμου: C, Κράτημα σε Βρεγμένο: A -- και Β, A Falken Sincera SN110 Ecorun η΄ Falken Ziex ZE310 Ecorun Οικονομία Καυσίμου: C, Κράτημα σε Βρεγμένο: A και τα Goodyear Efficientgrip Performance 2 Οικονομία Καυσίμου: B, Κράτημα σε Βρεγμένο: A, michelin ειναι τοπ αλλα ανεβαινει αρκετα Εγώ έχοντας τα Turanza T005 στο αμάξι από το 2021, θα πήγαινα είτε στα Continental PC6 είτε στα Goodyear. ...αν δεν κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα / έτος ή/και αν τα αντικαθιστάς πιο σύντομα προληπτικά, μπορεί τα Continental να είναι καλύτερα... ...αν κάνεις χιλιόμετρα ή θες να τα κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται κ αν θες λιγότερο θόρυβο, τα Goodyear EG Performance 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου On 01/07/2024 at 03:19, zio10 said: Πρόσφατα έβαλα falken ziex ze310 205 55 16. Μια χαρά λάστιχο φαίνεται, με καλές κριτικές, καλή τιμή και τρέχει και μια προσφορά που σου δίνει 20€ σε καύσιμα. Πως σου φαίνεται λίγους μήνες μετά; Εγώ είχα βάλει τα ίδια το Μάιο και θέλω ήδη να τα πετάξω. Λυπάμαι τα λεφτά που 'δωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Haldol είπε Πως σου φαίνεται λίγους μήνες μετά; Εγώ είχα βάλει τα ίδια το Μάιο και θέλω ήδη να τα πετάξω. Λυπάμαι τα λεφτά που 'δωσα... Λίγο μετά που τα έβαλα έπαθε ζημιά το αμάξι και το έχω σε ακινησία. Από αυτό το λίγο μια χαρά μου φάνηκαν, απλά εγώ λυπάμαι που αν πάει για απόσυρση το αμάξι θα πάει με καινούργια λάστιχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Haldol είπε Πως σου φαίνεται λίγους μήνες μετά; Εγώ είχα βάλει τα ίδια το Μάιο και θέλω ήδη να τα πετάξω. Λυπάμαι τα λεφτά που 'δωσα... Για ποιο λόγο; Τα είχα 4 χρόνια και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με εξαίρεση την κατανάλωση, αν και με τα Dunlop δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά παρότι είχαν καλύτερη βαθμολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, zio10 είπε απλά εγώ λυπάμαι που αν πάει για απόσυρση το αμάξι θα πάει με καινούργια λάστιχα! Βγάλτα και πούλα τα. Αν θέλουν και λάστιχα πάνω αγόρασε μια 4αδα μτχ τα πιο φθηνά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 hour ago, Haldol said: Πως σου φαίνεται λίγους μήνες μετά; Εγώ είχα βάλει τα ίδια το Μάιο και θέλω ήδη να τα πετάξω. Λυπάμαι τα λεφτά που 'δωσα Γιατί τόσο χάλια...; Εδώ φαίνεται άλλη εικόνα. Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gaspari είπε Για ποιο λόγο; Τα είχα 4 χρόνια και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με εξαίρεση την κατανάλωση, αν και με τα Dunlop δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά παρότι είχαν καλύτερη βαθμολογία. Αυτο ηθελα να ρωτησω , αν το C στην καταναλωση με το Β εχει μεγαλες διαφορες. μεταξυ Falken και Dunlop ποιο σου αρεσε καλυτερα; Τα Yokohama BluEarth-GT AE51 τι λενε ξερει κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Βγάλτα και πούλα τα. Αν θέλουν και λάστιχα πάνω αγόρασε μια 4αδα μτχ τα πιο φθηνά Είναι φασαρία γιατί δεν κινείται το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Falken sincera sn 110 σε δύο αυτοκίνητα εδώ και δύο χρόνια. Άψογα μέχρι τώρα για νορμάλ οδήγηση. Πριν και τα δύο αυτοκίνητα φόραγαν Continental Premiumcontact 5. Δεν ξέρω με την πάροδο του χρόνου τι θα κάνουν. Τα αυτοκίνητα μπαίνουν σε γκαράζ και με την οδήγηση που κάνω τα λάστιχα τα αλλάζω στην πενταετία ενώ το πέλμα τους έχει ψωμί πάρα πολύ ακόμα. Βέβαια όταν τα έβαλα είχαν διαφορά από τα Turanza T005 90€. Αν ήταν μικρότερη πχ 50€ μάλλον θα έβαζα τα Bridgestone διότι ήμουν σκεπτικός για τα Falken. P. S Και στα δύο αμάξια τα Falken είναι made in Turkey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Εγώ θα προτείνω και αυτά που φοράω τώρα KUMHO κορεάτικα ελαστικά καλή ποιότητα και καλή τιμή. 3 χρόνια τα φοράω τώρα και μπορώ να πω ότι με άφησαν ικανοποιημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, SinAkuma said: Εγώ θα προτείνω και αυτά που φοράω τώρα KUMHO κορεάτικα ελαστικά καλή ποιότητα και καλή τιμή. 3 χρόνια τα φοράω τώρα και μπορώ να πω ότι με άφησαν ικανοποιημένο. εγω 5 χρονια σε 3 ιχ. Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις:χιονολαστιχο, 4 εποχες, κανονικο. Ολα τρελο value for money τοσο σε 16αρα οσο και σε 15αρα ζαντα. Μαλιστα σε χιονι (πατημενο 5-10 εκ) το 4 εποχων δε μασισε σε ιχ με κινηση μπροστα. Οι λαστιχαδες δε το εχουν ετοιμοπαραδοτο αλλα ευκολα το παραγγελνουν (σχεδον σε οσα λαστιχαδικα που πηγαινα θελαν να μου πλασαρουν κατι αλλο). Αν δεν εχεις λεφτα για πριμιουμ λαστιχο (michelin/goodyear/pirelli/bridgestone) τοτε kumho με κλειστα ματια Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 17 hours ago, MauroPaltoudias said: Γιατί τόσο χάλια...; Εδώ φαίνεται άλλη εικόνα. Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θες. 18 hours ago, gaspari said: Για ποιο λόγο; Τα είχα 4 χρόνια και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με εξαίρεση την κατανάλωση, αν και με τα Dunlop δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά παρότι είχαν καλύτερη βαθμολογία. Μέτριο κράτημα, και αρκετά γρήγορη φθορά. Και το καλύτερο είναι ότι συγκρίνω με all-season που είχα πριν (Goodyear Vector 4SEASONS)! Ούτε καν δηλαδή με θερινό. Ειλικρινά δε ξέρω τι δε πήγε καλά. Με τη νέα σεζόν θα ξαναλλάξω - αναγκαστικά. Γενικά, είναι ένα λάστιχο που σαρώνει τα reviews, που μου το πρότειναν και 3 λαστιχάδες, αλλά στην πράξη δε θα το ξανάβαζα με τίποτα! Το περίεργο είναι ότι δείχνουν να φέρονται καλύτερα σε βρεγμένο απ' ότι σε στεγνό, λες κι είναι βροχολάστιχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam53 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Haldol είπε Γενικά, είναι ένα λάστιχο που σαρώνει τα reviews, που μου το πρότειναν και 3 λαστιχάδες, αλλά στην πράξη δε θα το ξανάβαζα με τίποτα! Το περίεργο είναι ότι δείχνουν να φέρονται καλύτερα σε βρεγμένο απ' ότι σε στεγνό, λες κι είναι βροχολάστιχα. Ίσως υπάρχει κάποια διαφορά στα κατασκευασμένα στη Τουρκία από αυτά στη Ταιλάνδη. Έχω 5 χρόνια τα made in Tailland χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από, μερικές φορές, ελαφρό σπινάρισμα στο ξεκίνημα σε κρύο και βρεγμένο δρόμο αλλά μετά τον 3-4 χρόνο. Ίσως φέτος ξαναβάλω τα ίδια. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Stam53 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 30 minutes ago, Stam53 said: Ίσως υπάρχει κάποια διαφορά στα κατασκευασμένα στη Τουρκία από αυτά στη Ταιλάνδη. Έχω 5 χρόνια τα made in Tailland χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από, μερικές φορές, ελαφρό σπινάρισμα στο ξεκίνημα σε κρύο και βρεγμένο δρόμο αλλά μετά τον 3-4 χρόνο Όλα παίζουν, αν και δε στέκει λογικά. Άλλη «συνταγή» θα κάνανε σε κάθε εργοστάσιο για το ίδιο λάστιχο; Τα δικά μου btw είναι κατασκευή στην Τουρκία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια χαρά, έχω ένα corolla του 2003, 1.400cc, με 320.000χλμ. Μένω Αθήνα και κάνω πολύ λίγα χλμ το χρόνο, προσεκτική οδήγηση, ποτέ δεν έχω τρακάρει με υπαιτιότητα μου. Είναι ώρα να αλλάξω λάστιχα, φίλος πρότεινε να βάλω σκληρά Bridgestone (οικονομία, αντοχή) χωρίς να πει μοντέλο. 1. Πώς καταλαβαίνουμε αν το ελαστικό είναι μαλακό ή σκληρό; Πήρα τηλέφωνο ένα γνωστό κατάστημα στον Πειραιά για τιμή είπα μοντέλο αυτοκινήτου, χαρακτηριστικά ελαστικού 195/60 R15, και ότι θέλω σκληρά Bridgestone μου είπαν 405ε!!! (με τοποθέτηση, ευθυγράμμιση) χωρίς να αναφέρουν μοντέλο. Ακόμα πολλοί εδώ προτείνουν τα turanza T005 αλλά για τις διαστάσεις μου έχουν στο skroutz 100ε+ ενώ σε άλλες διαστάσεις από 69ε!!! 2. Μπορείτε να μου προτείνεται κάνα αντίστοιχο ελαστικό; https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/560126_567917_1583700/epivatiko-therina-195-60R15.html?stm=eyJ0YWciOiJzdG06L2MvcGxtLzc1MDAvdC9jLzU3OC94L2xpc3RpbmdfZGVmYXVsdCJ9 Βασικά δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα και τα λάστιχα θα ξεραθούν πολύ πιο πριν φαγωθούν. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από AndVal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα