takoulou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 50 λεπτά πριν, georgioskas είπε Πιο συγκεκριμένα; Σου έστειλε ο φίλος παραπάνω λάστιχα.. Αν βάλεις κάποια επώνυμα θα πάει λίγο πάνω απο 320... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgioskas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Σου έστειλε ο φίλος παραπάνω λάστιχα.. Αν βάλεις κάποια επώνυμα θα πάει λίγο πάνω απο 320... Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianniz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά, Ώρα για αλλαγή ελαστικών, διαστάσεις 205/55/16. Περίπου 8,000-10,000χλμ το χρόνο, το 70% αυτών σε εθνικές οδούς. Κλίμα/Θερμοκρασίες Αθήνας. Θα ήθελα να μου πείτε 1) την καλύτερη επιλογή (ανεξαρτήτως budget) και 2) την πιο VFM επιλογή. Επίσης στην ημερομηνία παραγωγής μέχρι πόσο παλιά είναι αποδεκτό να είναι; (6-μηνο? λιγότερο?) Και χρειάζεται να προσέξω και τίποτα άλλο; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Με επώνυμα ελαστικά δεν κανεις τίποτα λαθος.Michelin,Continental,Bridgestone,Good Year,Pirelli.Για ένα συμβατικό αμάξι και νορμαλ οδήγηση όλα μια χαρά είναι. Καινούριο είναι ένα ελαστικό μέχρι και 2-3 χρόνια,αποθηκευμένο σωστά φυσικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Το κόστος ποσό έχει παει περίπου για νέα ελαστικά τύπου 195/55 R16; Έχετε να προτείνετε κάποια για οδήγηση κυρίως σε πόλη ; Τώρα έχω Michelin και είμαι αρκετά ικανοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλό είναι να σκεφτείτε και τον χειμώνα που έρχεται. Σε περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, τα καλοκαιρινά λάστιχα δεν πάνε πουθενά και αν καούν στον πάγο, η γόμα τους γίνεται πολύ επικίνδυνη το καλοκαίρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Πρόσφατα έβαλα falken ziex ze310 205 55 16. Μια χαρά λάστιχο φαίνεται, με καλές κριτικές, καλή τιμή και τρέχει και μια προσφορά που σου δίνει 20€ σε καύσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Πηρα προσφατα ενα Σμαρτακι 600cc, τα λαστιχα του θελουν αντικατασταση. Τι θα μου προτεινατε να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου On 02/07/2024 at 11:32, Chris2756 said: Πηρα προσφατα ενα Σμαρτακι 600cc, τα λαστιχα του θελουν αντικατασταση. Τι θα μου προτεινατε να βαλω? Ποδηλάτου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Μπραβο!!! Εισαι ωραιος και ρωμαλεος, σαν τον Λεβεντη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Καλησπέρες , σε ένα golfaki που κινείται στην πόλη και κάνει κάνα ταξίδι το καλοκαίρι. 195/65/15 Εχω πάρει τιμές για Bridgestone 330 Continental 330 Falken 280 Pirelli 330 Να πάω στις δύο πρώτες η θα προτείνατε και τα falken; Έχω ακούσει αρκετά καλά για falken. Είναι μικρή η διαφορά που έχουν σε κοστος. Σε ποιότητα όμως τι διαφορά έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Οι μαρκες δεν λενε τπτ απο μονες τους. Ποιο ειναι το μοντελο του ελαστικου σε καθε μια?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε Να πάω στις δύο πρώτες η θα προτείνατε και τα falken; Πήγαινε κατευθείαν στην πρώτη αν και εγώ θα έβλεπα και για michelin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, SaFiS είπε Οι μαρκες δεν λενε τπτ απο μονες τους. Ποιο ειναι το μοντελο του ελαστικου σε καθε μια?? Δεν διευκρινισα θα πρεπει να το διευκρινίσω Μονο οτι εχουν Α σε βρεμενο οποτε πρεπει να ειναι τα : Bridgestone Turanza T005 Οικονομία Καυσίμου: B, Κράτημα σε Βρεγμένο: A, Continental PremiumContact 6 η΄ Continental UltraContact Οικονομία Καυσίμου: C, Κράτημα σε Βρεγμένο: A -- και Β, A Falken Sincera SN110 Ecorun η΄ Falken Ziex ZE310 Ecorun Οικονομία Καυσίμου: C, Κράτημα σε Βρεγμένο: A και τα Goodyear Efficientgrip Performance 2 Οικονομία Καυσίμου: B, Κράτημα σε Βρεγμένο: A, 14 ώρες πριν, northjohn είπε Πήγαινε κατευθείαν στην πρώτη αν και εγώ θα έβλεπα και για michelin. michelin ειναι τοπ αλλα ανεβαινει αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Δεν διευκρινισα θα πρεπει να το διευκρινίσω Μονο οτι εχουν Α σε βρεμενο οποτε πρεπει να ειναι τα : Bridgestone Turanza T005 Οικονομία Καυσίμου: B, Κράτημα σε Βρεγμένο: A, και τα Goodyear Efficientgrip Performance 2 Οικονομία Καυσίμου: B, Κράτημα σε Βρεγμένο: A, Όποιο να ναι από αυτά τα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα