vag2825 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε ελαστικά για yaris 195/50/16; Στο παρελθόν έχω βάλει hankook και falken.
atheatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, vag2825 είπε Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε ελαστικά για yaris 195/50/16; Στο παρελθόν έχω βάλει hankook και falken. Γεια σου, τσέκαρε Nexen N blue 4 season 2.
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 6 hours ago, vag2825 said: Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε ελαστικά για yaris 195/50/16; Στο παρελθόν έχω βάλει hankook και falken. Καλησπέρα. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις.
megapaixtaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου και γιατι δεν βαζεις τα ιδια? μια χαρα ειναι για το μοντελλο σου.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Εβαλα σε 185 70 14 τα falken sincera ecorun και ειμαι ευχαριστημένος, 340€ με παραγγελια μετα την αργια των Χ-μας επειδη δεν ειχε διαθεσιμοτητα.. Βεβαια πρεπει να κανω χλμ για να πω οτι όντως ναι ειμαι ευχαριστημένος αλλα εννοω σε πρωτη φαση . Πριν ειχα τα Bridestone Turanza t005 απο το 2020 , ΠΟΛΥ ευχαριστημένος στα 55k περιπου χλμ που εκανα. Αλλα δυστυχώς δεν ξαναβγάζει
Psyber Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 hour ago, panosno1com said: Εβαλα σε 185 70 14 τα falken sincera ecorun και ειμαι ευχαριστημένος, 340€ με παραγγελια μετα την αργια των Χ-μας επειδη δεν ειχε διαθεσιμοτητα.. Βεβαια πρεπει να κανω χλμ για να πω οτι όντως ναι ειμαι ευχαριστημένος αλλα εννοω σε πρωτη φαση . Πριν ειχα τα Bridestone Turanza t005 απο το 2020 , ΠΟΛΥ ευχαριστημένος στα 55k περιπου χλμ που εκανα. Αλλα δυστυχώς δεν ξαναβγάζει Έκανες εξαιρετική επιλογή και γω εκει θα παω. Σε τι αυτοκίνητο τα τοποθέτησες; 1
panosno1com Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, Psyber είπε Έκανες εξαιρετική επιλογή και γω εκει θα παω. Σε τι αυτοκίνητο τα τοποθέτησες; Σε κορσάκι του 11 , 1200cc 1
Mr_Terror Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μια βοηθεια και σε μενα.Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα.Αυτοκινητο seat ibiza 1.8 του 2000. Διαστασεις 195/45/16 Το αμαξι κανει ελαχιστα χιλιομετρα τον χρονο.Ψαχνω κατι οικονομικο.Τωρα φοραει michelin pilot 3. Οι τιμη τους που ρωτησα σημερα μου ειπανε κοντα στα 520 ευρω.Δεν θελω να βαλω τοσο ακριβο λαστιχο. Απο φθηνοτερα μου προτειναν uniroyal sta 400 ευρω Nexen sta 370 ευρω Leao sta 280 ευρω Ψαχνω κατι οικονομικο στα 350 ευρω. Αυτα τα Leao που μου ειπε εχετε αποψη? Γνωριζω οτι ειναι κινεζια το θεμα ειναι για ενα αμαξι που κανει το χρονο λιγοτερο απο 2000 χιλιομετρα να ειναι μια καλη επιλογη. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από Mr_Terror
iml Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Μια βοηθεια και σε μενα.Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα.Αυτοκινητο seat ibiza 1.8 του 2000. Διαστασεις 195/45/16 Το αμαξι κανει ελαχιστα χιλιομετρα τον χρονο.Ψαχνω κατι οικονομικο.Τωρα φοραει michelin pilot 3. Οι τιμη τους που ρωτησα σημερα μου ειπανε κοντα στα 520 ευρω.Δεν θελω να βαλω τοσο ακριβο λαστιχο. Απο φθηνοτερα μου προτειναν uniroyal sta 400 ευρω Nexen sta 370 ευρω Leao sta 280 ευρω Ψαχνω κατι οικονομικο στα 350 ευρω. Αυτα τα Leao που μου ειπε εχετε αποψη? Γνωριζω οτι ειναι κινεζια το θεμα ειναι για ενα αμαξι που κανει το χρονο λιγοτερο απο 2000 χιλιομετρα να ειναι μια καλη επιλογη. https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/567917_675430_1583867/therina-A-195-45R16.html Τα Michelin Pilot Sport 3 είναι συγκριτικά τα ακριβότερα. Από τις άλλες μάρκες δεν σε καλύπτουν? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από iml
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Μια βοηθεια και σε μενα.Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα.Αυτοκινητο seat ibiza 1.8 του 2000. Διαστασεις 195/45/16 Το αμαξι κανει ελαχιστα χιλιομετρα τον χρονο.Ψαχνω κατι οικονομικο.Τωρα φοραει michelin pilot 3. Οι τιμη τους που ρωτησα σημερα μου ειπανε κοντα στα 520 ευρω.Δεν θελω να βαλω τοσο ακριβο λαστιχο. Απο φθηνοτερα μου προτειναν uniroyal sta 400 ευρω Nexen sta 370 ευρω Leao sta 280 ευρω Ψαχνω κατι οικονομικο στα 350 ευρω. Αυτα τα Leao που μου ειπε εχετε αποψη? Γνωριζω οτι ειναι κινεζια το θεμα ειναι για ενα αμαξι που κανει το χρονο λιγοτερο απο 2000 χιλιομετρα να ειναι μια καλη επιλογη. Αμα σκέφτεσαι τα Leao άσε αυτά που έχεις,πόσο χειρότερα να είναι;
Mr_Terror Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Θελουν αλλαγη τα λαστιχα.απλα το αμαξι κανει καθημερινα το πολυ 5 χιλιομετρα.Ψαχνω ενα λαστιχο αρκετα πιο οικονομικο απο τα μισελεν αλλα να μην ειναι και του πεταμου.Και η πλακα ειναι τα μισελεν τα ειχα πληρωσει πριν 4 χρονια 390 και τωρα εχουν παει στο θεο η τιμη τους. Ειναι και η διασταση περιεργη και δεν εχω πολλες επιλογες. Ναι θα κοιταξω και αλλες μαρκες πιστευω κατι αξιολογο θα βρω στα 350 ευρω.
Morosana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Από τα top tier Michelin μέχρι τα παγκοσμίως άγνωστα leao υπάρχουν άπειρες δοκιμασμένες επιλογές όπως falken nexen kumho kleber avon bf Goodrich firestone Semperit κτλ κτλ που ταιριάζουν στο budget σου 5 1
meletis11 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Στις 10/11/2024 στις 11:19 ΠΜ, lampisd είπε Kαλημερα παιδια για 205/60/16 τι λετε να βαλω? Χαίρετε. Μήπως 205/55/16; Για τι χρηση; Απλη σε πολη;
lampisd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, meletis11 είπε Χαίρετε. Μήπως 205/55/16; Για τι χρηση; Απλη σε πολη; Οχι φιλε μου 205 60 16 τελικα εβαλα bridgestone turanza 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα