Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε ελαστικά για yaris 195/50/16;

Στο παρελθόν έχω βάλει hankook και falken.

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vag2825 είπε

Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου προτείνετε ελαστικά για yaris 195/50/16;

Στο παρελθόν έχω βάλει hankook και falken.

Γεια σου, τσέκαρε Nexen N blue 4 season 2.

Δημοσ.

Εβαλα σε 185 70 14 τα falken sincera ecorun και ειμαι ευχαριστημένος,  340€ με παραγγελια μετα την αργια των Χ-μας επειδη δεν ειχε διαθεσιμοτητα.. Βεβαια πρεπει να κανω χλμ για να πω οτι όντως ναι ειμαι ευχαριστημένος αλλα εννοω σε πρωτη φαση . Πριν ειχα τα Bridestone Turanza t005 απο το 2020 , ΠΟΛΥ ευχαριστημένος στα 55k περιπου χλμ που εκανα.

Αλλα δυστυχώς δεν ξαναβγάζει

Δημοσ.
1 hour ago, panosno1com said:

Εβαλα σε 185 70 14 τα falken sincera ecorun και ειμαι ευχαριστημένος,  340€ με παραγγελια μετα την αργια των Χ-μας επειδη δεν ειχε διαθεσιμοτητα.. Βεβαια πρεπει να κανω χλμ για να πω οτι όντως ναι ειμαι ευχαριστημένος αλλα εννοω σε πρωτη φαση . Πριν ειχα τα Bridestone Turanza t005 απο το 2020 , ΠΟΛΥ ευχαριστημένος στα 55k περιπου χλμ που εκανα.

Αλλα δυστυχώς δεν ξαναβγάζει

Έκανες εξαιρετική επιλογή και γω εκει θα παω. Σε τι αυτοκίνητο τα τοποθέτησες;

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Psyber είπε

Έκανες εξαιρετική επιλογή και γω εκει θα παω. Σε τι αυτοκίνητο τα τοποθέτησες;

Σε κορσάκι του 11 , 1200cc

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοηθεια και σε μενα.Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα.Αυτοκινητο seat ibiza 1.8 του 2000. Διαστασεις 195/45/16

Το αμαξι κανει ελαχιστα χιλιομετρα τον χρονο.Ψαχνω κατι οικονομικο.Τωρα φοραει michelin pilot 3. Οι τιμη τους που ρωτησα σημερα μου ειπανε κοντα στα 520 ευρω.Δεν θελω να βαλω τοσο ακριβο λαστιχο.

Απο φθηνοτερα μου προτειναν

uniroyal sta 400 ευρω

Nexen sta 370 ευρω
Leao sta 280 ευρω
Ψαχνω κατι οικονομικο στα 350 ευρω.
Αυτα τα Leao που μου ειπε εχετε αποψη? Γνωριζω οτι ειναι κινεζια το θεμα ειναι για ενα αμαξι που κανει το χρονο λιγοτερο απο 2000 χιλιομετρα να ειναι μια καλη επιλογη.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μια βοηθεια και σε μενα.Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα.Αυτοκινητο seat ibiza 1.8 του 2000. Διαστασεις 195/45/16

Το αμαξι κανει ελαχιστα χιλιομετρα τον χρονο.Ψαχνω κατι οικονομικο.Τωρα φοραει michelin pilot 3. Οι τιμη τους που ρωτησα σημερα μου ειπανε κοντα στα 520 ευρω.Δεν θελω να βαλω τοσο ακριβο λαστιχο.

uniroyal sta 400 ευρω

Nexen sta 370 ευρω
Leao sta 280 ευρω
Αυτα τα Leao που μου ειπε εχετε αποψη? Γνωριζω οτι ειναι κινεζια το θεμα ειναι για ενα αμαξι που κανει το χρονο λιγοτερο απο 2000 χιλιομετρα να ειναι μια καλη επιλογη.

https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/567917_675430_1583867/therina-A-195-45R16.html

Τα Michelin Pilot Sport 3 είναι συγκριτικά τα ακριβότερα. Από τις άλλες μάρκες δεν σε καλύπτουν?

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

uniroyal sta 400 ευρω

Nexen sta 370 ευρω
Leao sta 280 ευρω

Αμα σκέφτεσαι τα Leao  άσε αυτά που έχεις,πόσο χειρότερα να είναι;

Δημοσ.

Θελουν αλλαγη τα λαστιχα.απλα το αμαξι κανει καθημερινα το πολυ 5 χιλιομετρα.Ψαχνω ενα λαστιχο αρκετα πιο οικονομικο απο τα μισελεν αλλα να μην ειναι και του πεταμου.Και η πλακα ειναι τα μισελεν τα ειχα πληρωσει πριν 4 χρονια 390 και τωρα εχουν παει στο θεο η τιμη τους. Ειναι και η διασταση περιεργη και δεν εχω πολλες επιλογες.

Ναι θα κοιταξω και αλλες μαρκες πιστευω κατι αξιολογο θα βρω στα 350 ευρω.

Δημοσ.

Από τα top tier  Michelin μέχρι τα παγκοσμίως άγνωστα leao υπάρχουν άπειρες δοκιμασμένες  επιλογές όπως falken nexen kumho kleber avon bf Goodrich firestone Semperit κτλ κτλ που ταιριάζουν στο budget σου 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2024 στις 11:19 ΠΜ, lampisd είπε

Kαλημερα παιδια για 205/60/16 τι λετε να βαλω?

Χαίρετε.

Μήπως 205/55/16;

Για τι χρηση; Απλη σε πολη;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, meletis11 είπε

Χαίρετε.

Μήπως 205/55/16;

Για τι χρηση; Απλη σε πολη;

Οχι φιλε μου 205 60 16 τελικα εβαλα bridgestone turanza 6

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...