Clytoceyx Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Ενω μεχρι χθες ερχονταν κανονικα μετα απο μερικα λεπτα απο την οποια συναλλαγη, σημερα το πρωι, μετα απο αγορα στο super market, παρατηρησα οτι δεν ειχε ερθει τιποτα. Εχουν περασει 6 ωρες απο την αγορα και ακομα τιποτα. Το ιδιο συμβαινει και σε αλλους 2 διαφορετικους λογαριασμους ebanking της εθνικης που ειχαν κανει αγορα σημερα. Ουτε στα spam, ουτε πουθενα. Για καθε λογαριασμο πηγαιναν σε εντελως διαφορετικα emails (outlook, yahoo, gmail). Κανενα email δεν ειναι "γεματο" και πριν που δοκιμασα να στειλω μεταξυ των emails, εστελναν και λαμβαναν κανονικα. Ειναι το δωρεαν πακετο που εχει η εθνικη, το οποιο απ' οτι διαβασα δεν ληγει ποτε. Εννοειται οτι δεν δοθηκαν πουθενα κωδικοι, αριθμοι καρτων, OTP κτλ (βασικα και να ειχε γινει κατι τετοιο, δεν υπηρχε περιπτωση να γινοταν το ιδιο και στους αλλους 2 εντελως ασχετους λογαριασμους με διαφορετικα στοιχεια). Ουτε μπλοκαριστηκε η εθνικη σε κανενα απο αυτα. Επειδη δεν ειμαι σπιτι να μπω στο ebanking εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 εχει πάθει κοκομπλόκο το συστημα τους. Συμβαίνει. 2
korakios Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 επίσης πέτα το yahoo απο οτιδήποτε έχει σχέση με ibanking και σοβαρά πράγματα
Clytoceyx Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Ακομα τζιφος μετα απο τοσες ωρες, λιγο περιεργο μου φαινεται αυτο χωρις μαλιστα καμια ενημερωση. Aυτο δεν ειναι κοκομπλοκο, the system has failed ειναι. Μπηκα τωρα στο ebanking του καθε λογαριασμου και ολα ειναι φαινομενικα κανονικα. Η υπηρεσια ειναι ενεργη αλλα στο ιστορικο δεν δειχνει να εχει σταλει τιποτα μετα τις 22/3. Για κατι αγορες που εγιναν το απογευμα, που πληρωσα την συνδρομη στο επιμελητηριο μου και κατι λεφτα που εστειλα μεταξυ των λογαριασμων (τα οποια βεβαιωνονται απευθειας), ουτε λογος. 2 ώρες πριν, korakios είπε επίσης πέτα το yahoo απο οτιδήποτε έχει σχέση με ibanking και σοβαρά πράγματα Χρησιμοποιηθηκε μονο και μονο γιατι προυπηρχε και ηταν αυτο που ηξερε να χρησιμοποιει αυτος που ειχε τον λογαριασμο, με μοναδικο σκοπο να ερχονται εκει τα alerts απο τις συναλλαγες. Ουτε κωδικοι ασφαλειας ουτε τιποτα. Επισης, οι ειδοποιησεις αυτες της εθνικης ειναι τοσο "φλου" (ουτε ονομα ουτε αριθμος λογαριασμου παρα μονο τα 4 τελευταια νουμερα), που ακομα και στο τρυπιο yahoo mail δεν διακυβευονται πολλα.
Strat8 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, korakios είπε επίσης πέτα το yahoo απο οτιδήποτε έχει σχέση με ibanking και σοβαρά πράγματα Γιατί; (please μην αναφερθείς στα κενά ασφαλείας και τα χακαρίσματα που έγιναν πριν σχεδόν μια δεκαετία).
korakios Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Strat8 είπε Γιατί; (please μην αναφερθείς στα κενά ασφαλείας και τα χακαρίσματα που έγιναν πριν σχεδόν μια δεκαετία). όχι θα αναφερθώ στα κενά ασφαλείας προ 6 μηνών και ενός έτους απο κοντινά πρόσωπα που απλά χωρίς λόγο και αιτία* χάσανε την πρόσβαση *ούτε να πατήσουν σε περίεργα λινκς και είχαν μοναδικούς κωδικούς . έτυχε φαντάζομαι θα μου πεις αλλά δεν το έχω δει αλλού ,ούτε σε hotmail >10ετίας εσύ φυσικά κάνεις ότι θέλεις .... 1
Clytoceyx Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Τωρα ηρθαν τα χθεσινα απ' ολους τους λογαριασμους. Τα πρωινα τουλαχιστον. Παντως, λεμε και στο αλλο θεμα με τις τραπεζικες απατες οτι δεν φταιει κανενας αν ο αλλος δεν παιρνει κανενα μετρο προστασιας η παει και δινει ολα τα στοιχεια που του ζητανε, αλλα οταν η ιδια η τραπεζα καθυστερει τις ειδοποιησεις των συναλλαγων (ενα εσχατο μετρο προστασιας, τουλαχιστον να δεις την παρανομη συναλλαγη) 24 ωρες χωρις εστω μια ειδοποιηση, τοτε εκει σιγουρα φταιει αυτη.
Strat8 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, korakios είπε όχι θα αναφερθώ στα κενά ασφαλείας προ 6 μηνών και ενός έτους απο κοντινά πρόσωπα που απλά χωρίς λόγο και αιτία* χάσανε την πρόσβαση *ούτε να πατήσουν σε περίεργα λινκς και είχαν μοναδικούς κωδικούς . έτυχε φαντάζομαι θα μου πεις αλλά δεν το έχω δει αλλού ,ούτε σε hotmail >10ετίας εσύ φυσικά κάνεις ότι θέλεις .... Έχω 2 email στο yahoo, το ένα απο αυτά μάλιστα είναι 20ετίας. Τόσα χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα, ούτε εγώ, ούτε τα δικά μου κοντινά πρόσωπα που χρησιμοποιούν τα δικά τους (επίσης εδώ και πολλά χρόνια), οπότε έχεις δίκιο, θα σου πω πως έτυχε. Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι σε παγκόσμια κλίμακα το πρόβλημα που μου περιγράφεις αλλά δεν ξέρω και όλες τις λεπτομέρειες. Βέβαια καλύτερα να μην το αναλύσουμε εδώ γιατι θα βγούμε τελείως εκτός θέματος. Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.
StamTheMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Και απο αλφα μου κανουν κατι καραγκιοζιλικια ωρες ωρες,ερχονται μετα απο 2 μερες και στο κινητο και στο mai. Θελω να παρω να τους χεσω,γιατι το 2ευρω το τσιμπανε καθε μηνα,αλλα δε θα νοιαστει και κανεις,ισα ισα που θα την πληρωσει η τηλεφωνητρια χωρις λογο. Καλυτερα παω και περναω απο διασταυρωση με 2 στοπ,σιγουρακι αν θες να βγαλεις το αχτι σου. 1
The_Other_One Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Καθυστερήσεις στα notification emails συμβαίνουν κατά καιρούς σε όλες τις τράπεζες. Ενοχλητικό ή/και επικίνδυνο; Ναι. Θα σταματήσει να συμβαίνει; Όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα