Προς το περιεχόμενο

Cosmote bring a friend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας έχω what's up και ένας φίλος έχει φοιτητικό...ξέρετε με την διαδικασία bring a friend θα ζητηθεί πάσο κατά την εγγραφή?

Η βεβεωση? Η απλά είναι ενα μύνημα αποδοχής?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 23/5/2022 στις 4:09 ΜΜ, e1995kati είπε

Γεια σας έχω what's up και ένας φίλος έχει φοιτητικό...ξέρετε με την διαδικασία bring a friend θα ζητηθεί πάσο κατά την εγγραφή?

Η βεβεωση? Η απλά είναι ενα μύνημα αποδοχής?

Aν δεν εισαι φοιτητης να τους στειλεις τα στοιχεια σου, δεν γινεται φοιτητικο το νουμερο σου. αυτος που θα στειλει το "bring a friend bonus" θα παρει τα bonus μονο οταν πας εσυ κ κανεις φοιτητικο το νουμερο σου σε ενα καταστημα.

Είχε κάνει ένας φίλος από το ίντερνετ αγγελία φορητότητα...και έγινε με bring a friend στέλνοντας βεβεα ταυτότητα στον άλλον....και μετά πήγε σε κατάστημα και το ελενξε και όλα κομπλέ.....αυτά από περιέργεια πως γινοντε? Χωρίς πάσο στο δικό σου ονομα

19 ώρες πριν, e1995kati είπε

Είχε κάνει ένας φίλος από το ίντερνετ αγγελία φορητότητα...και έγινε με bring a friend στέλνοντας βεβεα ταυτότητα στον άλλον....και μετά πήγε σε κατάστημα και το ελενξε και όλα κομπλέ.....αυτά από περιέργεια πως γινοντε? Χωρίς πάσο στο δικό σου ονομα

Kαποιος που δουλευει μεσα, βγαζει εξτρα χαρτζιλικι κανοντας φοιτητικα νουμερα σε ατομα που δεν ειναι φοιτητες. προφανως ειναι παρανομο κ γινεται με πλαγιο τροπο με σκοπο προφανως το ευκολο εξτρα εισοδημα.

Σκεφτομε να κάνω φοιτητικό δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει μετά προγράμματα που υπάρχουν τώρα στην καρτοκινητης 15 ευρώ κάρτα 13.5 ευρώ απεριόριστα λεπτά 600 σμς προς όλους και 2 gb εσείς τι λέτε αυτό το προγραμμα υπάρχει s cu k Wu eseis ti lete????Επίσης ακόμη μια ερώτηση σε θέμα σήματος τι προτατε κόσμοτε η βοντα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...