andrewmos93 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς να μου πει αν θα βγει ήχος απ' το πικάπ στα ηχεία του στερεοφωνικού, με αυτό θα εδώ που έχω σχεδιάσει? Μην αγοράσω τσάμπα το Phono Preamp. Ευχαριστώ!
June Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Ναι θα βγει ήχος κανονικά. Για τα 20€ που κοστίζει το Behringer, είναι μια χαρά. 1
andrewmos93 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, June είπε Ναι θα βγει ήχος κανονικά. Για τα 20€ που κοστίζει το Behringer, είναι μια χαρά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! 1
andrewmos93 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 23/5/2022 στις 3:39 ΜΜ, June είπε Ναι θα βγει ήχος κανονικά. Για τα 20€ που κοστίζει το Behringer, είναι μια χαρά. Καλημέρα, Ακόμα μία ερώτηση. Το καλώδιο της γείωσης που θα τραβίξω από το Behringer, καταλήγει κάπου? Επίσης, είναι απαραίτητο?
June Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Αν μαζί με τα RCA βγαίνει από το πικάπ και καλώδιο γείωσης, το βάζεις πάνω στο Behringer. Αλλιώς το αγνοείς! 1
thebest201 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!Γενικά ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με πικάπ, απλά έχω 2-3 γνωστούς που έχουν μετατρέψει παλιά βινύλια (τα οποία δεν τα είχαν και σε καλή κατάσταση και τώρα έχουν καταστραφεί) 1)Τι μπορεί να φταίει που το δεξί από το αριστερό κανάλι έχουν μεγάλη διαφορά στην ένταση; 2) Ο αντίλαλος, ηχώ, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, σε μερικά πώς προκαλείται; Πχ αυτό του Νίκου Νομικού, ήταν βινύλιο γνωστού μου που το είχε δώσει σε σάιτς πριν από 20 χρόνια οπότε αυτό έχουν βάλει όλοι, όσοι έχουν ανεβάσει το κομμάτι. Και ο δίσκος δεν βγήκε σε cd. Τα είχε κάνει και πρόχειρα τότε, ώστε να έχει χρόνο να μετατρέψει πολλά βινύλια (που τώρα δεν τα έχει) 3) Γιατί σε πολλά βινύλια δεν ακούγονται τα μπάσα; Που το βασικό μπάσο το έχουν, εννοώ είναι σε ισορροπία πρίμα-μπάσα! Αλλά γιατί πολλοί μου λένε ότι δεν ακούγονται τα μπάσα, μου το έχει πει και ένας όταν του είχα στείλει το συγκεκριμένο άλμπουμ παλιότερα σε mp3 (ούτε αυτό βγήκε σε cd). Εγώ πάντως μια χαρά το ακούω όπως και άλλα και δεν νομίζω να χρειαζόταν και περισσότερο. Βέβαια κάτι ανάλογο συμβαίνει και με πολλές κυκλοφορίες cd του 1990 με αρχές 2000 (και όσα 70s, 80s, πρωτοβγήκαν σε cd στις αρχές του 1990), ότι δεν έχουν πολύ sub-bass. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν το βρίσκω κακό. Δηλαδή και τα τύμπανα ακούγονται πιο "αδύναμα" κατά κάποιο τρόπο αλλά έχει λεπτομέρεια ο ήχος. Δεν είναι κλειστός ήχος, να τα κλείνει όλα, κάτι που γίνεται με τα σημερινά. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2024 από thebest201
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα