nitro912gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Καλημέρα, μας κάλεσαν από wind για 100αρα οπτική ίνα με κάπου 26€ το μήνα, αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί ξέρω ότι τα κουπόνια επιδότησης έχουν εξαντληθεί, οπότε κανονικά θα έπρεπε να είναι κανά 50άρικο. Έχει πάρει κανείς σας τέτοια προσφορά και όλα κομπλέ ή θα με δέσουν με κάνα συμβόλαιο και μετά "ε ναι μα τελικά δεν βγαίνουν άλλα κουπόνια οπότε ξέρω εγώ ναι μα και μου"; Και θα τρέχω; Στο συμβόλαιο δεν γράφει κάτι για κουπόνι και έχει την παραπάνω τιμή σε φάση "αρχική τιμή 50, τελική τιμή 26, τελική τιμή μετά το συμβόλαιο 50".
bill2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Καλησπέρα Σου είπανε ftth η fttc ? Το διευκρίνισες θα είναι καθαρή οπτική ίνα μέχρι το σπίτι ;
nitro912gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, bill2015 είπε Καλησπέρα Σου είπανε ftth η fttc ? Το διευκρίνισες θα είναι καθαρή οπτική ίνα μέχρι το σπίτι ; δεν μου το διευκρινίζει κάπου στο συμβόλαιο αυτό και τώρα με έβαλες σε σκέψεις, γιατί δεν μας ζήτησαν καν συναίνεση από τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία, όπως έκανε η cosmote με τη οπτική στο γραφείο μου... Από την άλλη εμείς τώρα δίνουμε τα ίδια λεφτά για 50άρα vdsl, οπότε ακόμα και αν ουσιαστικά μιλάμε για 100άρα vdsl με FTTC, πάλι κερδισμένοι θα βγούμε. Απλά με τρομάζει λίγο η όλη φάση γιατί να, όπως τώρα αυτό με το FTTC δεν διευκρινίστηκε πουθενά.
bill2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Πιο πακέτο αναφέρει ότι έκανες; Αναφέρει fiber 100 η fiber to the home ftth?
nitro912gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bill2015 είπε Πιο πακέτο αναφέρει ότι έκανες; Αναφέρει fiber 100 η fiber to the home ftth? Wind Fiber 100 λέει, όμως στις ταχύτητες παρακάτω λέει διαφημιζόμενη ταχύτητα 90 με max 100... κάτι που ισχύει για το VDSL από όσο ξέρω, γιατί η οπτική ίνα βαράει τελικές χωρίς μα και μου όπως ο χαλκός. Τα καμπανάκια έγιναν καμπάνες, αλλά παραμένει καλύτερο deal από ότι έχω.... Χμ όπως λέει ο 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Τότε δεν σου έκαναν προσφορά για FTTH αλλά για "Fiber", δλδ VDSL. χμ, μάλλον fttc καταλήγουμε... από τεχνικής άποψης "οπτική ίνα σας δίνουμε" Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από nitro912gr
bill2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Κατα 99% πήρες το πακέτο fttc Απο τη καμπίνα μέχρι το σπίτι σου χαλκό και απο εκεί στο αστικό κέντρο οπτική ίνα που συνήθως την έχεις αυτή τη ταχύτητα 1
nitro912gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 χμ κρίμα, αν και πάλι αναβάθμιση θα είναι για τα ίδια λεφτά και έχω σίγουρο ότι πιάνω 55, οπότε χειρότερα δεν θα πάει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δεν είναι άσχημη τιμή πάντως για 100Mbps VDSL τα 26 ευρώ. Τώρα για το τι θα πιάνεις, πρέπει να δούμε στατιστικά της γραμμής από το menu του router. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα