geopro Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Παλιό το ζήτημα και εξακολουθούν να υπάρχουν απορίες. Οι ασφαλιστικές λένε τα δικά τους όμως γιατί να μην πάμε εκ του ασφαλούς. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ασφαλιστική να καλύπτει το ανταλλακτικό μέσω μαμάς. Υπάρχουν αναφορές από κατόχους σε εταιρείες που διαθέτουν στόλο ίδιων αυτοκινήτων που ισχυρίζονται ότι η αντικατάσταση παρπριζ με την λογική του "πάρτο , είναι ακριβώς το ίδιο" δεν απέδωσε. Είχαν την δυνατότητα να το συγκρίνουν (λόγω της ύπαρξης του στόλου) και διαπίστωσαν ότι υπάρχει οπτική παραμόρφωση , αυξημένος θόρυβος και μικρότερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε σχέση με το μαμά. Επίσης σημαντική είναι η τοποθέτηση. Οι παρπριζάδες ισχυρίζονται ότι " πάρτο τώρα και είναι εντάξει" στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Ακόμη και κατά το παρκάρισμα μετά την αντικατάσταση σε υπόγειο γκαράζ δημιουργούνται στρεβλώσεις κατά την κατάβαση στην ράμπα. Η κόλλα θέλει το χρόνο της. Βέβαια οι παρπριζάδες θα σας βεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι μπορείτε να κάνετε αμέσως ότι θα κάνατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satyllas Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δες το συμβόλαιο σου και θα αναγράφει ξεκάθαρα αν σου καλύπτει να πας άλλου και κατά τι ποσοστό σε καλύπτει. Εδώ είναι το δικό μου. Σε δικούς τους συνεργάτες δεν πληρώνω τίποτα αλλά αν το πάω όπου θέλω εγώ (αντιπροσωπεία) πληρώνω το 25% του ποσού. edit: Εγώ θα πήγαινα αντιπροσωπεία. Κανά 300αρι να κάνει. 75€ αλλά (ψυχολογικά τουλάχιστον) θα είμαι οκ. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από satyllas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, satyllas είπε Δες το συμβόλαιο σου και θα αναγράφει ξεκάθαρα αν σου καλύπτει να πας άλλου και κατά τι ποσοστό σε καλύπτει. Εδώ είναι το δικό μου. Σε δικούς τους συνεργάτες δεν πληρώνω τίποτα αλλά αν το πάω όπου θέλω εγώ (αντιπροσωπεία) πληρώνω το 25% του ποσού. edit: Εγώ θα πήγαινα αντιπροσωπεία. Κανά 300αρι να κάνει. 75€ αλλά (ψυχολογικά τουλάχιστον) θα είμαι οκ. Μπορείς κάλλιστα από συνεργαζόμενο τους (όλες έχουν κάποιες από τις γνωστές αλυσίδες αλλαγής τζαμιών) να ζητήσεις να μπει το αυθεντικό. Οπότε δεν έχεις το 25%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Εμενα γραφει οριο 1500 ευρω απαλλαγη 200 ευρω. Ακομα δεν εχω καποια ενημερωση απο τον τζαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Η ενδειξη Ε δεν δείχνει την χώρα κατασκευής αλλά την χώρα που πηρε την πιστοποιηση Αν το μαμα παρμπρίζ εκοβε τις ανακλάσεις και αυτο που θα βάλεις δν το κανει, τοτε θα κανεις καιρό να το συνηθίσεις και κάθε φορά θα χαλιέσαι Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από dkstopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteriskmail Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 23/5/2022 στις 9:38 ΜΜ, j0hnn1e είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καλό, θα το σημειώσω! Εννούσα επένδυση ασφάλειας 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Με πήρε ο τζαμας σήμερα παράγγειλαν το γνήσιο από την οπελ αλλά θα κάνει δύο βδομάδες να έρθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Με πήρε ο τζαμας σήμερα παράγγειλαν το γνήσιο από την οπελ αλλά θα κάνει δύο βδομάδες να έρθει. Τελικά υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, bill999r είπε Τελικά υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση; Όχι δεν μου είπαν κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα: Είδα μια μικρή ρωγμούλα στο παμπριζ (smart 450) την γλυτώνω αν πάω για επισκευή τύπου carglass ή θα πρέπει να το αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα: Είδα μια μικρή ρωγμούλα στο παμπριζ (smart 450) την γλυτώνω αν πάω για επισκευή τύπου carglass ή θα πρέπει να το αλλάξω; Αναλογα σε ποιο σημειο ειναι, πηγαινε να το δουν και να σου πουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε Στο παρελθόν είχε "σκάσει" πέτρα από προπορευόμενο όχημα στην Εθνική οδό στο παρμπρίζ μου και σχημάτισε τρύπα λες και με πυροβόλησε κάποιος 🙂. Δεν τρύπησε εντελώς, το παρμπρίζ στο δικό μου όχημα (αργότερα έμαθα) έχει 3 στρώματα κρύσταλλου... έφτασε μέχρι το 2ο στρώμα, φανταστείτε με τι δύναμη χτύπησε. Στο θέμα μας, είχα την επιλογή δωρεάν αντικατάσταση μέσω carglass ή απαλλαγή (νομίζω 150 ευρώ τότε, δεν θυμάμαι ακριβώς) σε αντιπροσωπία. Θεωρώ ότι βάζουν τα ίδια παρμπρίζ σε κάθε περίπτωση, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη και όχι το ουσιαστικό κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα. Επέλεξα αντιπροσωπία (εφόσον είχα την οικονομική δυνατότητα) για τον εξής απλό αλλά σημαντικό λόγο: στην Carglass μετά την τοποθέτηση νέων κρυστάλλων, εάν δεν είχε γίνει σωστή τοποθέτηση/στεγανοποίηση/ δεν ξέρω τί άλλο και είχα ως συνέπεια κάποιου μικρού βαθμού (έστω σταδιακή) εισροή νερού εντός της καμπίνας δημιουργώντας υγρασία και αλλοίωση/διάβρωση στα πλαστικά της καμπίνας κτλ.... η caglass απλά (ως εγγύηση) θα ήταν υπόλογη για την αντικατάσταση ενός νέου παρμπρίζ με τις (αντίστοιχες πάλι προδιαγραφές για το όχημά μου). Παρμπρίζ και τίποτε άλλο. Η αντιπροσωπία από την άλλη θα ήταν υπόλογη και τις υπόλοιπες φθορές που θα είχε τυχόν προκληθεί από κακή εγκατάσταση. Δεν είμαι φαν της αντιπροσωπίας για πολλούς λόγους, για το συγκεκριμένο όμως έτσι έπραξα και έτσι θα (φτου!) θα πράξω στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Σημερα μετα απο τοσο καιρο πηγα το αμαξι και το αφησα στον τζαμα γιατι ηρθε το τζαμι γραφει ακριβως τα ιδια που γραφει και το δικο μου μονο που κατω κατω εμενα ειχε δυο τελιτσες και τον αριθμο 2 (. . 2) αυτο εχει 4 τελιτσες και τον αριθμο 1 ( . . . . 1) Τι ειναι οι τελιτσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε κατω κατω εμενα ειχε δυο τελιτσες και τον αριθμο 2 (. . 2) αυτο εχει 4 τελιτσες και τον αριθμο 1 ( . . . . 1) Τι ειναι οι τελιτσες; Mήνας και έτος κατασκευής. Το πρώτο είναι Φεβ του 12 και το δεύτερο Απρίλιος του 21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα