LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Βρηκα το Σαββατο το μπροστα παρμπριζ με μια ρωγμη απο πανω ως κατω λες και κοπηκε στα δυο το τζαμι. Ευτυχως εχω θραυση κρυσταλλων το αμαξι ειναι ενα Opel Meriva B 11/2012 LPG Φοβαμαι τι τζαμι θα μου βαλουν, μπορω να ζητησω να μου βαλουν το γνησιο; Επειδη ειχα αλλαξει και στο προηγουμενο αμαξι που ειχα ενα Corsa C και ο τζαμας μου ειχε πει οτι ειναι γνησιο απλα δεν γραφει GM το προβλημα μου ηταν οτι αυτο που μου ειχε βαλει αντανακλουσε υπερβολικα δηλαδη αντι να βλεπω τον δρομο εβλεπα το ταμπλο του αυτοκινητου. Ειδα οτι στον καταλογο της Opel εχει 4 τζαμια τα δυο για αισθητηρα βροχης και τα αλλα δυο χωρις, δεν γνωριζω ποιο φοραει το δικο μου. https://opel.7zap.com/el/car/s10/b/11/1-0/ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Φοβαμαι τι τζαμι θα μου βαλουν, μπορω να ζητησω να μου βαλουν το γνησιο; Επειδη ειχα αλλαξει και στο προηγουμενο αμαξι που ειχα ενα Corsa C και ο τζαμας μου ειχε πει οτι ειναι γνησιο απλα δεν γραφει GM το προβλημα μου ηταν οτι αυτο που μου ειχε βαλει αντανακλουσε υπερβολικα δηλαδη αντι να βλεπω τον δρομο εβλεπα το ταμπλο του αυτοκινητου. Έχω αλλάξει κι εγώ. Έβαλα της ίδιας εταιρίας που φτιάχνει τα παρμπρίζ της ΒΜW απλά δεν έχει το σήμα της bmw πάνω. Είναι Ε1, Germany made and approved δηλαδή. Δεν είχα κανένα θέμα από ορατότητα σε μέρα και νύχτα. Είναι ακριβώς το ίδιο με το μαμίσιο. Για μένα είναι γνήσιο ακόμα και χωρίς το σηματάκι πάνω. Ίδια ασφαλιστική έχεις? Στον ίδιο τζαμά θα πας? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Έχω αλλάξει κι εγώ. Έβαλα της ίδιας εταιρίας που φτιάχνει τα παρμπρίζ της ΒΜW απλά δεν έχει το σήμα της bmw πάνω. Είναι Ε1, Germany approved δηλαδή. Δεν είχα κανένα θέμα από ορατότητα σε μέρα και νύχτα. Είναι ακριβώς το ίδιο με το μαμίσιο. Για μένα είναι γνήσιο ακόμα και χωρίς το σηματάκι πάνω. Ίδια ασφαλιστική έχεις? Στον ίδιο τζαμά θα πας? Οχι αλλη αλλα και αυτη μου εδωσε για εδω Περιστερι τον ιδιο τζαμα δηλαδη μου εδωσε τα τηλεφωνα απο Ιλιον (ιδιος τζαμας) Πετρουπολη και Αιγαλεω και θα παω στο Αιγαλεω. Στο Περιστερι δεν εχει πλεον ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι αλλη αλλα και αυτη μου εδωσε για εδω Περιστερι τον ιδιο τζαμα δηλαδη μου εδωσε τα τηλεφωνα απο Ιλιον (ιδιος τζαμας) Πετρουπολη και Αιγαλεω και θα παω στο Αιγαλεω. Στο Περιστερι δεν εχει πλεον ειχε. E1 είναι αυτό που έχεις τώρα? αν ναι ζήτα να σου βάλει Ε1 ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε E1 είναι αυτό που έχεις τώρα? αν ναι ζήτα να σου βάλει Ε1 ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Ισπανία δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ισπανία δηλαδή Ναι ολο το αμαξι οπως ειδα στο vin ειναι Ισπανια κατασκευασμενο για Ιταλια απλα δεν ξερω αν ειναι με αισθητηρα βροχης η οχι απορροφηση θερμοτητας η αντανακλαση θερμοτητας γιατι στον καταλογο της οπελ εχει 4 παρμπριζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι ολο το αμαξι οπως ειδα στο vin ειναι Ισπανια κατασκευασμενο για Ιταλια απλα δεν ξερω αν ειναι με αισθητηρα βροχης η οχι απορροφηση θερμοτητας η αντανακλαση θερμοτητας γιατι στον καταλογο της οπελ εχει 4 παρμπριζ. Αυτό θα το δει ο μάστορας. Απλά θα του πεις να σου βάλει ίδιας ή καλύτερης ποιότητας παρμπρίζ. Ή μιλάς με την ασφαλιστική σου και τους λες τι πρόβλημα είχες την προηγούμενη φορά και τους λες ότι θέλεις τουλάχιστον ίδιας ποιότητας παρμπρίζ, γιατί αν δεν βλέπεις καλά υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Αλλιώς πας σε δικό σου και πληρώνεις τη διαφορά απ' την τσέπη σου. Υποθέτω ότι υπάρχει απαλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Αυτό θα το δει ο μάστορας. Απλά θα του πεις να σου βάλει ίδιας ή καλύτερης ποιότητας παρμπρίζ. Ή μιλάς με την ασφαλιστική σου και τους λες τι πρόβλημα είχες την προηγούμενη φορά και τους λες ότι θέλεις τουλάχιστον ίδιας ποιότητας παρμπρίζ, γιατί αν δεν βλέπεις καλά υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Αλλιώς πας σε δικό σου και πληρώνεις τη διαφορά απ' την τσέπη σου. Υποθέτω ότι υπάρχει απαλλαγή. Θα δω το απογευμα, το ειπα στην ασφαλιστικη οτι ειχα προβλημα με το προηγουμενο μου ειπε να ζητησω γνησιο και σε περιπτωση που μου πει δεν βαζω γνησιο η για το γνησιο θελω συμετοχη να τους παρω τηλεφωνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ισπανία δηλαδή απο τα λιγα που ξερω πως καταλαβατε οτι ειναι Ισπανια; Η St Gobain ειναι Γαλλικη εταιρια που αποσο ξερω δεν εχει γραμμη στην Ισπανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε απο τα λιγα που ξερω πως καταλαβατε οτι ειναι Ισπανια; Η St Gobain ειναι Γαλλικη εταιρια που αποσο ξερω δεν εχει γραμμη στην Ισπανια https://www.team-bhp.com/forum/technical-stuff/175069-automotive-window-glass-codes.html#post3952667 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Αν τώρα έχεις στο αμάξι γνήσιο, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις (και να απαιτήσεις) γνήσιο. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η ασφάλεια για αυτοκίνητο που είχα παλιότερα και είχα χρειαστεί αλλαγή. Χωρίς πρόσθετο κόστος κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, _Biohazard_ είπε Αν τώρα έχεις στο αμάξι γνήσιο, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις (και να απαιτήσεις) γνήσιο. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η ασφάλεια για αυτοκίνητο που είχα παλιότερα και είχα χρειαστεί αλλαγή. Χωρίς πρόσθετο κόστος κτλ. Γνησια ειναι και τα 10 που εχει GM γραφουν πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Ρε παιδιά τι γνήσιο λέτε; Δηλαδή θα υπάρχει διαθέσιμο παρπριζ γνήσιο για meriva b;;; Κ πείτε ότι υπάρχει... Αξίζει το κόστος μόνο κ μόνο για το αυτοκόλλητο GM; Γνήσιο κ αφτερμαρκετ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διάφορα. 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Γνησια ειναι και τα 10 που εχει GM γραφουν πανω. Φίλε πολύ απλά θα πατήσουν στο σύστημα τον αριθμό πλαισίου κ θα φέρουν το καταλληλότερο παρπριζ. Δεν είναι καμία επιστήμη. Αυτοί που εμπορεύονται χρόνια ανταλλακτικά ξέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε απο τα λιγα που ξερω πως καταλαβατε οτι ειναι Ισπανια; Η St Gobain ειναι Γαλλικη εταιρια που αποσο ξερω δεν εχει γραμμη στην Ισπανια E000192 Saint-Gobain Cristaleria S.A Saint-Gobain Cristaleria S.A. Isover Spain Avda. del Vidrio, s/n 19200 Azuqueca de Henares Guadalajara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα