Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση πaρμπριζ και τι να προσεξω;

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα το Σαββατο το μπροστα παρμπριζ με μια ρωγμη απο πανω ως κατω λες και κοπηκε στα δυο το τζαμι.

Ευτυχως εχω θραυση κρυσταλλων το αμαξι ειναι ενα Opel Meriva B 11/2012 LPG

Φοβαμαι τι τζαμι θα μου βαλουν, μπορω να ζητησω να μου βαλουν το γνησιο; Επειδη ειχα αλλαξει και στο προηγουμενο αμαξι που ειχα ενα Corsa C και ο τζαμας μου ειχε πει οτι ειναι γνησιο απλα δεν γραφει GM το προβλημα μου ηταν οτι αυτο που μου ειχε βαλει αντανακλουσε υπερβολικα δηλαδη αντι να βλεπω τον δρομο εβλεπα το ταμπλο του αυτοκινητου.

Ειδα οτι στον καταλογο της Opel εχει 4 τζαμια τα δυο για αισθητηρα βροχης και τα αλλα δυο χωρις, δεν γνωριζω ποιο φοραει το δικο μου.

https://opel.7zap.com/el/car/s10/b/11/1-0/

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Φοβαμαι τι τζαμι θα μου βαλουν, μπορω να ζητησω να μου βαλουν το γνησιο; Επειδη ειχα αλλαξει και στο προηγουμενο αμαξι που ειχα ενα Corsa C και ο τζαμας μου ειχε πει οτι ειναι γνησιο απλα δεν γραφει GM το προβλημα μου ηταν οτι αυτο που μου ειχε βαλει αντανακλουσε υπερβολικα δηλαδη αντι να βλεπω τον δρομο εβλεπα το ταμπλο του αυτοκινητου.

Έχω αλλάξει κι εγώ. Έβαλα της ίδιας εταιρίας που φτιάχνει τα παρμπρίζ της ΒΜW απλά δεν έχει το σήμα της bmw πάνω. Είναι Ε1, Germany made and approved δηλαδή. 

Δεν είχα κανένα θέμα από ορατότητα σε μέρα και νύχτα. Είναι ακριβώς το ίδιο με το μαμίσιο. 

Για μένα είναι γνήσιο ακόμα και χωρίς το σηματάκι πάνω. 

Ίδια ασφαλιστική έχεις? Στον ίδιο τζαμά θα πας?

Επεξ/σία από Nabuko

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Έχω αλλάξει κι εγώ. Έβαλα της ίδιας εταιρίας που φτιάχνει τα παρμπρίζ της ΒΜW απλά δεν έχει το σήμα της bmw πάνω. Είναι Ε1, Germany approved δηλαδή. 

Δεν είχα κανένα θέμα από ορατότητα σε μέρα και νύχτα. Είναι ακριβώς το ίδιο με το μαμίσιο. 

Για μένα είναι γνήσιο ακόμα και χωρίς το σηματάκι πάνω. 

Ίδια ασφαλιστική έχεις? Στον ίδιο τζαμά θα πας?

Οχι αλλη αλλα και αυτη μου εδωσε για εδω Περιστερι τον ιδιο τζαμα δηλαδη μου εδωσε τα τηλεφωνα απο Ιλιον (ιδιος τζαμας) Πετρουπολη και Αιγαλεω και θα παω στο Αιγαλεω. Στο Περιστερι δεν εχει πλεον ειχε.

2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Οχι αλλη αλλα και αυτη μου εδωσε για εδω Περιστερι τον ιδιο τζαμα δηλαδη μου εδωσε τα τηλεφωνα απο Ιλιον (ιδιος τζαμας) Πετρουπολη και Αιγαλεω και θα παω στο Αιγαλεω. Στο Περιστερι δεν εχει πλεον ειχε.

E1 είναι αυτό που έχεις τώρα? αν ναι ζήτα να σου βάλει Ε1 ξανά

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Ισπανία δηλαδή

Ναι ολο το αμαξι οπως ειδα στο vin ειναι Ισπανια κατασκευασμενο για Ιταλια απλα δεν ξερω αν ειναι με αισθητηρα βροχης η οχι απορροφηση θερμοτητας η αντανακλαση θερμοτητας γιατι στον καταλογο της οπελ εχει 4 παρμπριζ.

8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι ολο το αμαξι οπως ειδα στο vin ειναι Ισπανια κατασκευασμενο για Ιταλια απλα δεν ξερω αν ειναι με αισθητηρα βροχης η οχι απορροφηση θερμοτητας η αντανακλαση θερμοτητας γιατι στον καταλογο της οπελ εχει 4 παρμπριζ.

Αυτό θα το δει ο μάστορας. Απλά θα του πεις να σου βάλει ίδιας ή καλύτερης ποιότητας παρμπρίζ.

Ή μιλάς με την ασφαλιστική σου και τους λες τι πρόβλημα είχες την προηγούμενη φορά και τους λες ότι θέλεις τουλάχιστον ίδιας ποιότητας παρμπρίζ, γιατί αν δεν βλέπεις καλά υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. 

Αλλιώς πας σε δικό σου και πληρώνεις τη διαφορά απ' την τσέπη σου. Υποθέτω ότι υπάρχει απαλλαγή. 

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Αυτό θα το δει ο μάστορας. Απλά θα του πεις να σου βάλει ίδιας ή καλύτερης ποιότητας παρμπρίζ.

Ή μιλάς με την ασφαλιστική σου και τους λες τι πρόβλημα είχες την προηγούμενη φορά και τους λες ότι θέλεις τουλάχιστον ίδιας ποιότητας παρμπρίζ, γιατί αν δεν βλέπεις καλά υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. 

Αλλιώς πας σε δικό σου και πληρώνεις τη διαφορά απ' την τσέπη σου. Υποθέτω ότι υπάρχει απαλλαγή. 

Θα δω το απογευμα, το ειπα στην ασφαλιστικη οτι ειχα προβλημα με το προηγουμενο μου ειπε να ζητησω γνησιο και σε περιπτωση που μου πει δεν βαζω γνησιο η για το γνησιο θελω συμετοχη να τους παρω τηλεφωνο.

• Like 1

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Ισπανία δηλαδή

απο τα λιγα που ξερω πως καταλαβατε οτι ειναι Ισπανια;

Η St Gobain ειναι Γαλλικη εταιρια που αποσο ξερω δεν εχει γραμμη στην Ισπανια

2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

https://www.team-bhp.com/forum/technical-stuff/175069-automotive-window-glass-codes.html#post3952667

• Like 1

Αν τώρα έχεις στο αμάξι γνήσιο, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις (και να απαιτήσεις) γνήσιο. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η ασφάλεια για αυτοκίνητο που είχα παλιότερα και είχα χρειαστεί αλλαγή. Χωρίς πρόσθετο κόστος κτλ.

1 λεπτό πριν, _Biohazard_ είπε

Αν τώρα έχεις στο αμάξι γνήσιο, κάλλιστα μπορείς να ζητήσεις (και να απαιτήσεις) γνήσιο. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η ασφάλεια για αυτοκίνητο που είχα παλιότερα και είχα χρειαστεί αλλαγή. Χωρίς πρόσθετο κόστος κτλ.

Γνησια ειναι και τα 10 που εχει GM γραφουν πανω.

• Like 1

Ρε παιδιά τι γνήσιο λέτε; 

Δηλαδή θα υπάρχει διαθέσιμο παρπριζ γνήσιο για meriva b;;;

Κ πείτε ότι υπάρχει... Αξίζει το κόστος μόνο κ μόνο για το αυτοκόλλητο GM;

Γνήσιο κ αφτερμαρκετ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διάφορα.

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Γνησια ειναι και τα 10 που εχει GM γραφουν πανω.

Φίλε πολύ απλά θα πατήσουν στο σύστημα τον αριθμό πλαισίου κ θα φέρουν το καταλληλότερο παρπριζ.

Δεν είναι καμία επιστήμη.

Αυτοί που εμπορεύονται χρόνια ανταλλακτικά ξέρουν.

• Like 1

1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

E000192 Saint-Gobain Cristaleria S.A

Saint-Gobain Cristaleria S.A.
Isover Spain
Avda. del Vidrio, s/n
19200 Azuqueca de Henares
Guadalajara

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...