Zoikaz Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μου έχουν σταλεί χρήματα στην PayPal φαίνονται όμως στον λογαριασμό μου ως δεσμευμένα . σημειωση : δεν έχω συνδέσει την PayPal με κάποια κάρτα τραπεζης προς το παρόν . δεν θέλω να τα βγάλω , ξέρω πως δεν γίνεται χωρίς κάποια κάρτα . Θέλω να φανούν στον λογαριασμό μου στην PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Zoikaz είπε Μου έχουν σταλεί χρήματα στην PayPal φαίνονται όμως στον λογαριασμό μου ως δεσμευμένα . σημειωση : δεν έχω συνδέσει την PayPal με κάποια κάρτα τραπεζης προς το παρόν . δεν θέλω να τα βγάλω , ξέρω πως δεν γίνεται χωρίς κάποια κάρτα . Θέλω να φανούν στον λογαριασμό μου στην PayPal Θα κανουν κανενα μηνα να αποδεσμευτούν αν ειναι όλα καλα μετα τον έλεγχο που κάνει το ππ. Τα λεφτα τα τραβάς μονο σε ΙΒΑΝ αφου το συνδέσεις με το ππ και όχι σε κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Zoikaz είπε Μου έχουν σταλεί χρήματα στην PayPal φαίνονται όμως στον λογαριασμό μου ως δεσμευμένα . σημειωση : δεν έχω συνδέσει την PayPal με κάποια κάρτα τραπεζης προς το παρόν . δεν θέλω να τα βγάλω , ξέρω πως δεν γίνεται χωρίς κάποια κάρτα . Θέλω να φανούν στον λογαριασμό μου στην PayPal Πως στα έχουν στείλει;Λόγω πώλησης ή σαν friends and family?στο δευτερο είναι διαθέσιμα άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoikaz Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πως στα έχουν στείλει;Λόγω πώλησης ή σαν friends and family?στο δευτερο είναι διαθέσιμα άμεσα. Αν μου τα έχουν στείλει λόγω πώλησης ; Θα αργήσουν να αποδεσμευτούν ; Πρέπει να κανω κάτι εγώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Zoikaz είπε Αν μου τα έχουν στείλει λόγω πώλησης ; Θα αργήσουν να αποδεσμευτούν ; Πρέπει να κανω κάτι εγώ ; Θα αποδεσμευτούν όπως λεει ο φίλος πιο πάνω.Κοιτάς τον δικό σου λογαριασμό και όχι τι σου έχει στείλει ο αγοραστής,παιζουν πολλές απάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Εγώ έχω ένα θέμα διαφορετικό, σαββατο έκανα 2 αναλήψεις από tik tok, στο PayPal όντως φαίνονται να ήρθαν αλλά όταν πατάω αποστολή χρημάτων μου δείχνει μηδενικό υπόλοιπο. Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα