Προς το περιεχόμενο

Δεσμευμένα χρήματα PayPal

Zoikaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου έχουν σταλεί χρήματα στην PayPal φαίνονται όμως στον λογαριασμό μου ως δεσμευμένα . 
σημειωση : δεν έχω συνδέσει την PayPal με κάποια κάρτα τραπεζης προς το παρόν .

δεν θέλω να τα βγάλω , ξέρω πως δεν γίνεται χωρίς κάποια κάρτα . Θέλω να φανούν στον λογαριασμό μου στην PayPal 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Zoikaz είπε

Μου έχουν σταλεί χρήματα στην PayPal φαίνονται όμως στον λογαριασμό μου ως δεσμευμένα . 

δεν θέλω να τα βγάλω , ξέρω πως δεν γίνεται χωρίς κάποια κάρτα . Θέλω να φανούν στον λογαριασμό μου στην PayPal 

Θα κανουν κανενα μηνα να αποδεσμευτούν αν ειναι όλα καλα μετα τον έλεγχο που κάνει το ππ.

Τα λεφτα τα τραβάς μονο σε ΙΒΑΝ αφου το συνδέσεις με το ππ και όχι σε κάρτα.

1 ώρα πριν, Zoikaz είπε

Πως στα έχουν στείλει;Λόγω πώλησης ή σαν friends and family?στο δευτερο είναι διαθέσιμα άμεσα.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πως στα έχουν στείλει;Λόγω πώλησης ή σαν friends and family?στο δευτερο είναι διαθέσιμα άμεσα.

Αν μου τα έχουν στείλει λόγω πώλησης ; Θα αργήσουν να αποδεσμευτούν ; Πρέπει να κανω κάτι εγώ ; 

4 λεπτά πριν, Zoikaz είπε

Αν μου τα έχουν στείλει λόγω πώλησης ; Θα αργήσουν να αποδεσμευτούν ; Πρέπει να κανω κάτι εγώ ; 

Θα αποδεσμευτούν όπως λεει ο φίλος πιο πάνω.Κοιτάς τον δικό σου λογαριασμό και όχι τι σου έχει στείλει ο αγοραστής,παιζουν πολλές απάτες.

• 2 χρόνια αργότερα...

Εγώ έχω ένα θέμα διαφορετικό, σαββατο έκανα 2 αναλήψεις από tik tok, στο PayPal όντως φαίνονται να ήρθαν αλλά όταν πατάω αποστολή χρημάτων μου δείχνει μηδενικό υπόλοιπο. 

Τι φάση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...