Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης με κινητήρα 500w για να μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά μου. Έχω λίγα παραπάνω κιλά και θέλω καθημερινά να κάνω την απόσταση Αμπελόκηποι - Χαλάνδρι. Θέλω κάτι που να μην με κουράζει πολύ στο πετάλι γιατί θα πηγαίνω πρωί πρωί και η αλήθεια είναι οτι θέλω κάτι ξεκούραστο.

Υπάρχουν ποδήλατα που μπορούν να επιταχύνουν αυτόνομα χωρίς την ανάγκη για πεντάλ ? (Εννοώ εκτός από ηλεκτρική υποβοήθηση να υπάρχει και αυτόνομο γκάζι).

Φυσικά ψάχνω κάτι που να μην διαλυθεί στο πρώτο μήνα οπότε θέλω ποιοτικά να αντέχει.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

μπορείς με κιτ μετατροπής ποδηλάτου και χειρόγκαζο (παρόνομα μιας και θεωρείται μοτοποδήλατο)  αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ηλεκτρικό σκουτεράκι μιας και είναι πολύ πιο άνετο απο ποδήλατο . Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου θα σε καλύπτει (δε θυμάμαι ακριβως τι προϋποθέσεις)

απλά η ονομαστική αυτονομία του να είναι διπλάσια της απόστασης που θες να καλύψεις

Δημοσ.

μιας και αναφέρεις 2 φορές τη λέξη κούραση, λες χωρίς ανάγκη για πεταλ, πάρε ένα μηχανάκι να πας σαν άνθρωπος και άσε τις μόδες με τα ποδήλατα και τα πατίνια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...