Προς το περιεχόμενο

Best VfM smartphone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μετά από market research σε συνδυασμό με την άδεια μου τσέπη κλίνω να αντικαταστίσω εάν Xiaomi Redmi 7A με το Realme C21Y. Κάποιος με παρότρυνε να προτιμίσω το 4GB model για λόγους μακροζωίας και καλύτερης χρήσης. Η ερώτηση μου είναι απλή. Είναι σωστό το assessment μου ή υπάρχει και πιο VfM κινητό; Σε δεύτερο χρόνο, το κινητό συνοδεύεται από θήκη a la Xiaomi ή χρειάζεται έτερη αγορά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θήκη έχει μέσα τουλάχιστον στο δικό μου(Realme 8).

Όπως και εργοστασιακή μεβράνη.

Τώρα όσο για το κινητό μην περιμένεις και τίποτα σπουδαίο.

Ένα απλό κινητό για να κάνεις την δουλειά σου.

Ναι τα 4gb πλέον επιβάλλονται (για απλή χρήση).

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Θήκη έχει μέσα τουλάχιστον στο δικό μου(Realme 8).

Όπως και εργοστασιακή μεβράνη.

Τώρα όσο για το κινητό μην περιμένεις και τίποτα σπουδαίο.

Ένα απλό κινητό για να κάνεις την δουλειά σου.

Ναι τα 4gb πλέον επιβάλλονται (για απλή χρήση).

realme καλύτερα και σαν λειτουργικό..πεςας χρήματα,τι ανάγκες έχεις;αν θες μόνο καινούριο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

realme καλύτερα και σαν λειτουργικό..πεςας χρήματα,τι ανάγκες έχεις;αν θες μόνο καινούριο;

Υποθέτω απευθύνεται σε μένα. Η πιο extreme χρήση που το θέλω είναι ανοιχτό Google maps και κλήσεις.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα 6 μίνιμουμ, τα 4 δεν θα φτάνουν σύντομα... Βέβαια μερικά προσφέρουν εικονική αύξηση μνήμης. 

Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε τέτοιο κινητό. Το ελάχιστο από realme 8i, redmi note, poco m4, Samsung a23. 

Αλλιώς θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο. Τα φθηνά αργά ή γρήγορα θα σέρνονται. Δεν νομιζω να δεις θεαματική διαφορά στην ταχύτητα από 7A σε C21Y

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreeKar98K είπε

Υποθέτω απευθύνεται σε μένα. Η πιο extreme χρήση που το θέλω είναι ανοιχτό Google maps και κλήσεις.

Ναι φίλε θα συμφωνήσω με τον eko καλύτερα 6 ραμ για future proof γτ και εγώ έχω ένα mi a3 και είμαι οριακά .. καλύτερα σε κάποιο μεταχειρισμένο θα βρεις με 120€ σε τέλεια κατάσταση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Εγώ θα έλεγα 6 μίνιμουμ, τα 4 δεν θα φτάνουν σύντομα... Βέβαια μερικά προσφέρουν εικονική αύξηση μνήμης. 

Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε τέτοιο κινητό. Το ελάχιστο από realme 8i, redmi note, poco m4, Samsung a23. 

Αλλιώς θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο. Τα φθηνά αργά ή γρήγορα θα σέρνονται. Δεν νομιζω να δεις θεαματική διαφορά στην ταχύτητα από 7A σε C21Y

Δεν αναζητώ κάτι παραπάνω σε επιδόσεις είναι η αλήθεια. Λόγω εργασίας έχω φόβο απώλειας της συσκευής ή/και καταστροφής της οπότε μου αρκεί να καλύπτονται οι ανάγκες μου και τα υπόλοιπα περιτεύουν. Οπότε μάλλον προχωρώ με το C21Y.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreeKar98K είπε

Δεν αναζητώ κάτι παραπάνω σε επιδόσεις είναι η αλήθεια. Λόγω εργασίας έχω φόβο απώλειας της συσκευής ή/και καταστροφής της οπότε μου αρκεί να καλύπτονται οι ανάγκες μου και τα υπόλοιπα περιτεύουν. Οπότε μάλλον προχωρώ με το C21Y.

Για την χρήση που προορίζεται μια χαρά είναι και με το παραπάνω , απλά μην το έχεις όλη την ώρα στον ήλιο για να μην διαλύσει η μπαταρία

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GreeKar98K είπε

Καλησπέρα σας, μετά από market research σε συνδυασμό με την άδεια μου τσέπη κλίνω να αντικαταστίσω εάν Xiaomi Redmi 7A με το Realme C21Y. Κάποιος με παρότρυνε να προτιμίσω το 4GB model για λόγους μακροζωίας και καλύτερης χρήσης. Η ερώτηση μου είναι απλή. Είναι σωστό το assessment μου ή υπάρχει και πιο VfM κινητό; Σε δεύτερο χρόνο, το κινητό συνοδεύεται από θήκη a la Xiaomi ή χρειάζεται έτερη αγορά; 

Μια χαρά θα σε βολεψει για την χρήση που περιγράφεις το C21Y (όχι το σκέτο).

Θα ναι ~2 φορές πιο γρήγορο από 7Α.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, eko13 είπε

Για απλή χρήση φτάνουν και περισσεύουν τα 4.Δεν παίζουν παιχνίδια όλοι και υπάρχει κόσμος που το κινητό δεν είναι προέκταση του χεριού τους. 

Για να μην παρεξηγηθώ είμαι υπέρμαχος του όσο πιο πολλά τόσο καλύτερα, αλλά παίζουν ρόλο οι ανάγκες του κάθε χρήστη και φυσικά η τσέπη.Κυριως το τελευταίο. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;

το αλλο με τα Xiaomi το ξερεις;! 😃 εγω μια χαρα τα βρισκω... τωρα περι ορεξεως τηλεφωνοπιτα...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, cli22 είπε

το αλλο με τα Xiaomi το ξερεις;! 😃 εγω μια χαρα τα βρισκω... τωρα περι ορεξεως τηλεφωνοπιτα...

Είχα και τα γνώρισα.... Οποίος έχει και τη βρίσκει έχει καλώς οι υπόλοιποι ας "αρκεστούμε" στα άλλα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...