Προς το περιεχόμενο

sinsay

darcsecrets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 18/9/2022 στις 8:38 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

παιδικά ρούχα που ξεβαφουν ;Το παιδάκι δεν το σκέφτεστε καθόλου;Αλλεργίες κλπ;

Αλλεργοεςαπο τι;από βαμβακερό ύφασμα πρ τη φορά ακούω.ξεβαψε από τον ήλιο στο άπλωμα.κ δεν θα κρίνεις κάποιος αν το δικό μ παιδί φοράει ρούχα φθηνά ξέρω καλύτερα εγώ.εσεις δλδ που σίγουρα αγοράζετε από hm k zara  δεν έχετε τύχει να σαςξεβαψει Κάτι; Όχι απλά θέλαμε να πούμε την αηδία μας κ να να το παίξουμε ότι είμαστε καλές κ εσείς που βάζετε φθηνά ρούχα ή όχι καλές... Τραγικό.ακ η κάθε μάνα το σκέφτεται καλύτερα το παιδάκι της από κάθε μια που απλά γράφει μια κριτική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Misirlou είπε

Αλλεργοεςαπο τι;από βαμβακερό ύφασμα πρ τη φορά ακούω.ξεβαψε από τον ήλιο στο άπλωμα.κ δεν θα κρίνεις κάποιος αν το δικό μ παιδί φοράει ρούχα φθηνά ξέρω καλύτερα εγώ.εσεις δλδ που σίγουρα αγοράζετε από hm k zara  δεν έχετε τύχει να σαςξεβαψει Κάτι; Όχι απλά θέλαμε να πούμε την αηδία μας κ να να το παίξουμε ότι είμαστε καλές κ εσείς που βάζετε φθηνά ρούχα ή όχι καλές... Τραγικό.ακ η κάθε μάνα το σκέφτεται καλύτερα το παιδάκι της από κάθε μια που απλά γράφει μια κριτική.

Καλά,ότι να είναι.

7 ώρες πριν, Misirlou είπε

Εσύ έγραψες οτι δεν το είχες απλώσει στον ήλιο.Τι ισχύει τελικά;Το βαμβάκι βάφεται  και τα χρώματα μπορεί να είναι επιβλαβή.Καμιά αηδία δεν λεω,αν δεν σας αρέσει δεν με νοιάζει κιόλας γιατί ο τρόπος σας είναι πολύ άσχημος.Καλή σας μέρα.

Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει κάτι παιδικά ρουχαλακια από ποιότητα είναι πολύ μέτρια .έχει ωραία σχέδια αλλά δεν είναι για πολλά πολλά .ένα ριπ μπλουζάκι το έπλυνα μαζί με τα υπόλοιπα το απλωσα κ εκεί που απλώθηκε έχει αφήσει σημάδι ουσιαστικά ξεβαψε κ δεν τα ΧΑ καν στον ήλιο

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα σε όλους. Επειδή και εγώ έψαχνα να βρω απάντηση σχετικά με το θέμα της sinsay τελικά αποφάσισα να κάνω μια παραγγελία για να δω τι συμβαίνει. 

Παράγγειλα λοιπόν τα εξής για το 16 μηνων μωρο, ένα σετ με 2 παντελόνια φόρμας, ένα παντελόνι φόρμας μόνο του και ένα μπουφαν με την Μίνι Μαους που διαφημίζεται πολύ, όλα ένα νούμερο μεγαλύτερα. 

Το σετ με τα παντελόνια είναι τσίμα τσίμα στο ύψος αλλά πολύ φαρδιά στη μέση

Το παντελόνι που πήρα μόνο του της κάνει ίσα ίσα και αν συνεχίσει να ψηλώνει δεν το κόβω να το φοράει για πάνω από ένα μήνα

Το μπουφάν με εξέπληξε γιατί είναι πολύ καλό για τα λεφτά του ( 15 ευρώ) αλλά και αυτό τσίμα τσίμα της έρχεται.σε κάνα μήνα δεν το βλέπω να το φοράει πια. 

Αν θα έκανα άλλη παραγγελία θα ήταν μόνο το μπουφάν σε μεγαλύτερο νούμερο και από παντελόνια θα έπαιρνα μόνο με κορδόνι και πάλι μεγαλύτερο νούμερο.

Ποιοτικά έχω να πω ότι είναι σαν τα orchestra,ωραία  απαλά και φθηνά. Γενικά όμως εκτός από το μπουφάν, που δεν έχω ξαναβρεί πουθενά τέτοιο σε αυτήν την τιμή,δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ψωνίσω γιατί έχω στη διάθεσή μου μαγαζιά που προσφέρουν τα ίδια σχεδόν στις ίδιες τιμές και μπορώ να δωεκείνη τη στιγμήτι παίρνω. .

• 5 μήνες μετά...

Απο δικια μου προσωπικη εμπειρια εχοντας και επιχειρηση με δωματια οτι ειναι για σπιτι φαινονται οκ απο κει και περα σε.μια απο τις παραγγελιες που εκανα το δεμα ηρθε ελλιπες ελειπαν 3 πραγματα τα οποια και ειχα πληρωσει οταν πηρα την εταιρια μου παν θα το κοιταξουν κ θα με ενημερωσουν...εν τελη το φταιξιμο μου παν δεν ειναι δικο τους κ οτι βαλανε τα πραγματα σωστα κλπ κ αυτο που απλως ζητουσα ειναι ή τα χρηματα πίσω ή να μου στειλουν τα προιοντα που ελειπαν ειμαι εδω κ μια βδομαδα παλευω για το δικιο μου κ με παιζουνε και τι μ.λενε στη τελικα ωραια δεχομαστε την επιστροφη χρηματων αφου ξεκινησα να αγριευω κ να τους λεω οτι δεν θα το αφησω να περασει ετσι.. αλλα υπο τον ορο να επιστρεψω πισω ολα τα υπολοιπα που παρελαβα...τα οποια κ εχω κανει ηδη χρηση.... οπως προειπα εχω δωματια κ προφανως δεν τα παω πισω γιατι μου χρειαζονται η σεζον σιγα σιγα μπηκε..και ασε και ππυ ξερω αν θα τα επιστρεψω κ αν θα μου βαλουν τα χρηματα... και επειδη με κουρασε πολυ ολο αυτο... για προιοντα των ουτε 20 ευρω.. που ελειπαν...αποφασισα να κινηθω νομικα εφοσον δεν εχουνε την ορεξη να ειναι επαγγελματιες με συνεπεια και ευθυνη!!Εσας σας ετυχε κατι αναλογο? 

Στις 20/4/2023 στις 7:59 ΜΜ, Lian87 είπε

Απο δικια μου προσωπικη εμπειρια εχοντας και επιχειρηση με δωματια οτι ειναι για σπιτι φαινονται οκ απο κει και περα σε.μια απο τις παραγγελιες που εκανα το δεμα ηρθε ελλιπες ελειπαν 3 πραγματα τα οποια και ειχα πληρωσει οταν πηρα την εταιρια μου παν θα το κοιταξουν κ θα με ενημερωσουν...εν τελη το φταιξιμο μου παν δεν ειναι δικο τους κ οτι βαλανε τα πραγματα σωστα κλπ κ αυτο που απλως ζητουσα ειναι ή τα χρηματα πίσω ή να μου στειλουν τα προιοντα που ελειπαν ειμαι εδω κ μια βδομαδα παλευω για το δικιο μου κ με παιζουνε και τι μ.λενε στη τελικα ωραια δεχομαστε την επιστροφη χρηματων αφου ξεκινησα να αγριευω κ να τους λεω οτι δεν θα το αφησω να περασει ετσι.. αλλα υπο τον ορο να επιστρεψω πισω ολα τα υπολοιπα που παρελαβα...τα οποια κ εχω κανει ηδη χρηση.... οπως προειπα εχω δωματια κ προφανως δεν τα παω πισω γιατι μου χρειαζονται η σεζον σιγα σιγα μπηκε..και ασε και ππυ ξερω αν θα τα επιστρεψω κ αν θα μου βαλουν τα χρηματα... και επειδη με κουρασε πολυ ολο αυτο... για προιοντα των ουτε 20 ευρω.. που ελειπαν...αποφασισα να κινηθω νομικα εφοσον δεν εχουνε την ορεξη να ειναι επαγγελματιες με συνεπεια και ευθυνη!!Εσας σας ετυχε κατι αναλογο? 

η γυναίκα μου είναι από την Πολωνία και αγοράζουμε από εκεί. είναι λίγο αργοί στις επιστροφές χρημάτων, να αγοράσουμε και να μας χρεώσουν για κάτι που δεν υπάρχει δεν έχει γίνει να σου πω την αλήθεια. έχουμε επιστρέψει όμως κάτι 3 εβδομάδες τώρα και ακόμη χρήματα γιοκ...

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα σας μια ερώτηση για όποιον έχει άποψη , τι παίζει με τα νούμερα σε ανδρικά μπλουζάκια (παραγγελία ίντερνετ) ? είναι σαν τα κινέζικα δλδ XL=XXXL η κανονικά όπως στα εδώ μαγαζιά ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...