darcsecrets Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Γεια σας , έχει αγοράσει κάποιος ρούχα από το sinsay.gr που είναι πολωνική εταιρεία ρούχων ; Σας ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, darcsecrets είπε Γεια σας , έχει αγοράσει κάποιος ρούχα από το sinsay.gr που είναι πολωνική εταιρεία ρούχων ; Σας ευχαριστώ ! Με βάση το παρακάτω άρθρο δείχνει κάτι νέο, στην χώρα μας, αλλά όχι στην Ευρώπη. https://www.lifo.gr/thegoodlifo/moda/i-marka-sinsay-brisketai-pleon-sti-ellada Με μια γρήγορη βασική ματιά που βλέπω σε τρόπο πληρωμής, ότι και να βγει από κάποια συναλλαγή, υπάρχει η ασφάλεια από PP https://www.sinsay.com/gr/el/help-types-of-payment Στο κομμάτι αποστολής... Ευελπιστώ εκεί μόνο να μην ξεπερνά τον ενδεικτικό χρόνο. https://www.sinsay.com/gr/el/help-types-of-delivery Μια σημαντική προσοχή δείχνει να πρέπει κάποιος να δει ότι προς το παρόν κάνουν παραδόσεις μόνο στην Ηπειρωτική Ελλάδα. https://www.sinsay.com/gr/el/help-delivery-costs-time Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Bump... μιας που περασε λιγος καιρος, υπαρχει κανεις, ειτε ο TS ειτε αλλος που ψωνισε απο κει να μας πει εμπειρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassiliameim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Καλημέρα. Έχω κάνει 3 παραγγελίες των 25€ περίπου. Μόλις παραλάβω κάθε φορά ξανακάνω Γενικά οι τιμές είναι φουλ χαμηλές οπότε το expectation δεν είναι και τρομερό. Κυρίως αγοράζω από το home section. (κεριά, κούπες, κουτιά, δίσκους κλπ) Από ρούχα δεν το τόλμησα πέρα από μια μπλούζα 2€, που οκ, ήταν μια μπλούζα 2€. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα. Για τα χρήματα που δίνεις (ειδικά στα εκπτωτικά) τα προϊόντα είναι άψογα. Ξαναλέω, για τα χρήματα που δίνεις. Btw, το σοκ το έπαθα με την συσκευασία. Απόλυτα safe, απόλυτα green. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, vassiliameim είπε Καλημέρα. Έχω κάνει 3 παραγγελίες των 25€ περίπου. Μόλις παραλάβω κάθε φορά ξανακάνω Γενικά οι τιμές είναι φουλ χαμηλές οπότε το expectation δεν είναι και τρομερό. Κυρίως αγοράζω από το home section. (κεριά, κούπες, κουτιά, δίσκους κλπ) Από ρούχα δεν το τόλμησα πέρα από μια μπλούζα 2€, που οκ, ήταν μια μπλούζα 2€. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα. Για τα χρήματα που δίνεις (ειδικά στα εκπτωτικά) τα προϊόντα είναι άψογα. Ξαναλέω, για τα χρήματα που δίνεις. Btw, το σοκ το έπαθα με την συσκευασία. Απόλυτα safe, απόλυτα green. Μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, kormos είπε Μάλιστα Καταλαβα, δεν παραγγελνω ακομα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelZ312 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 2:07 ΜΜ, vassiliameim είπε Καλημέρα. Έχω κάνει 3 παραγγελίες των 25€ περίπου. Μόλις παραλάβω κάθε φορά ξανακάνω Γενικά οι τιμές είναι φουλ χαμηλές οπότε το expectation δεν είναι και τρομερό. Κυρίως αγοράζω από το home section. (κεριά, κούπες, κουτιά, δίσκους κλπ) Από ρούχα δεν το τόλμησα πέρα από μια μπλούζα 2€, που οκ, ήταν μια μπλούζα 2€. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα. Για τα χρήματα που δίνεις (ειδικά στα εκπτωτικά) τα προϊόντα είναι άψογα. Ξαναλέω, για τα χρήματα που δίνεις. Btw, το σοκ το έπαθα με την συσκευασία. Απόλυτα safe, απόλυτα green. Καλησπέρα! επειδη έχω κάνει κ εγω 2 παραγγελίες μέχρι στιγμής, θα ήθελα να ρωτήσω, πόσον καιρό σας πήρε μέχρι να παραλάβετε τα δικά σας προϊόντα; επειδη εγω τα παρηγγειλα αρχές του μήνα και ακόμα δεν έλαβα τίποτα και δε βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών ευχαριστω πολύ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, AngelZ312 είπε Καλησπέρα! επειδη έχω κάνει κ εγω 2 παραγγελίες μέχρι στιγμής, θα ήθελα να ρωτήσω, πόσον καιρό σας πήρε μέχρι να παραλάβετε τα δικά σας προϊόντα; επειδη εγω τα παρηγγειλα αρχές του μήνα και ακόμα δεν έλαβα τίποτα και δε βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών ευχαριστω πολύ προκαταβολικά! Ξεκινάς από τον αριθμό αποστολής. Υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolperski Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Από την μέρα που αγόρασα μία μπλούζα και μία τζιν βερμούδα, έκαναν 10 μέρες στο σύνολο να έρθουν σπίτι μου με ταχυδρομική ACS. Επέλεξα ως τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, τα πράγματα για την τιμή τους ποιοτικά αν και μεγαλύτερα σε μέγεθος από ότι τα περίμενα. Η βερμούδα δεν μου έκανε και την πήρε ο πατέρας μου (νούμερο 32 - medium), η μπλούζα επίσης λίγο μεγαλύτερη αλλά οριακά μου κάνει. Νομίζω για κανένα μπλουζάκι ίσως ξανά ψωνίσω, για παντελόνια/βερμούδες μάλλον όχι. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από kolperski Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maroysatsi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Η δική μου εμπειρία έχει ως εξής: παρήγγειλα 2 μπλούζες, σακάκι και φουστάνι. Το φουστάνι και η μία μπλούζα δεν μου έκανε και αποφάσισα να τα επιστρέψω κρατώντας μόνο την μια μπλούζα και το σακάκι. Αυτά έγιναν μέσα στον Απρίλιο. Συμπληρώνω την δικτυακή φόρμα επιστροφής, γράφω και τον αριθμό λογαριασμού για να μου επιστρέψουν τα χρήματα και ορίζω την ημερομηνία που θα έρθει το κούριερ να πάρει τα επιστρεφόμενα ρούχα. Μέχρι εδώ έγιναν όλα καλά, με την επιστροφή των ρούχων τον Μάιο. Τώρα είναι Αύγουστος και ακόμη δεν έχω πάρει πίσω τα χρήματα από τα ρούχα που γύρισα πίσω και σκέφτομαι να τους στείλω υπενθύμιση.......για να δούμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 κάποιες ερωτήσεις να κάνω.Οι παραγγελίες έρχονται από ευρωπαικη αποθηκη;Απ' ότι λέτε είναι safe από τελωνείο και έρχονται μέσω acs.Η άλλη ερώτηση είναι όντως ισχύει αυτό για την ηπειρωτική Ελλάδα επειδή βρίσκομαι σε νησι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaAsi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 11/8/2022 στις 3:17 ΠΜ, Maroysatsi είπε Η δική μου εμπειρία έχει ως εξής: παρήγγειλα 2 μπλούζες, σακάκι και φουστάνι. Το φουστάνι και η μία μπλούζα δεν μου έκανε και αποφάσισα να τα επιστρέψω κρατώντας μόνο την μια μπλούζα και το σακάκι. Αυτά έγιναν μέσα στον Απρίλιο. Συμπληρώνω την δικτυακή φόρμα επιστροφής, γράφω και τον αριθμό λογαριασμού για να μου επιστρέψουν τα χρήματα και ορίζω την ημερομηνία που θα έρθει το κούριερ να πάρει τα επιστρεφόμενα ρούχα. Μέχρι εδώ έγιναν όλα καλά, με την επιστροφή των ρούχων τον Μάιο. Τώρα είναι Αύγουστος και ακόμη δεν έχω πάρει πίσω τα χρήματα από τα ρούχα που γύρισα πίσω και σκέφτομαι να τους στείλω υπενθύμιση.......για να δούμε!! Τελικά σας τα έβαλαν τα λεφτά στον λογαριασμό? Σκοπεύω να κάνω επιστροφή κάποια ρούχα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misirlou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει κάτι παιδικά ρουχαλακια από ποιότητα είναι πολύ μέτρια .έχει ωραία σχέδια αλλά δεν είναι για πολλά πολλά .ένα ριπ μπλουζάκι το έπλυνα μαζί με τα υπόλοιπα το απλωσα κ εκεί που απλώθηκε έχει αφήσει σημάδι ουσιαστικά ξεβαψε κ δεν τα ΧΑ καν στον ήλιο.καποια δεν έπαθαν κάτι.αλλα είναι πάρα πολύ οικονομικά που οκ αξίζει μια δοκιμή.σημερα παρέλαβα κάτι διακοσμητικά για το σπίτι ήταν τρία αντικείμενικα τα έβαλαν σε τεράστια κούτα κ ήρθε στραπατσαρισμενη κ κάπως ανοιγμένη η ταινία.δεν έλειπε κάτι από μέσα κ ήταν καλά τυλιγμένα αλλά το ένα ήταν σπασμένο φαντάζομαι από πριν το στείλουν.δεν θα μπω στη διαδικασία αλλαγής γτ δεν αξίζει ήταν πολύ φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Misirlou είπε Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει κάτι παιδικά ρουχαλακια από ποιότητα είναι πολύ μέτρια .έχει ωραία σχέδια αλλά δεν είναι για πολλά πολλά .ένα ριπ μπλουζάκι το έπλυνα μαζί με τα υπόλοιπα το απλωσα κ εκεί που απλώθηκε έχει αφήσει σημάδι ουσιαστικά ξεβαψε κ δεν τα ΧΑ καν στον ήλιο.καποια δεν έπαθαν κάτι.αλλα είναι πάρα πολύ οικονομικά που οκ αξίζει μια δοκιμή.σημερα παρέλαβα κάτι διακοσμητικά για το σπίτι ήταν τρία αντικείμενικα τα έβαλαν σε τεράστια κούτα κ ήρθε στραπατσαρισμενη κ κάπως ανοιγμένη η ταινία.δεν έλειπε κάτι από μέσα κ ήταν καλά τυλιγμένα αλλά το ένα ήταν σπασμένο φαντάζομαι από πριν το στείλουν.δεν θα μπω στη διαδικασία αλλαγής γτ δεν αξίζει ήταν πολύ φθηνό. παιδικά ρούχα που ξεβαφουν ;Το παιδάκι δεν το σκέφτεστε καθόλου;Αλλεργίες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maroucook Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μακρυά από ρούχα που ξεβάφουν. Δεν φοβάστε τις επιπτώσεις στο δέρμα του παιδιού. Υπάρχουν τόσες εταιρίες επώνυμες με οικονομικά ρούχα που μπορείτε να παίρνετε στις εκπτώσεις και είναι κ ασφαλή. Για παράδειγμα σήμερα που πήρα φθινοπωρινά από benetton έχει όλα τα κοντομάνικο από 4 και 5 ευρώ. Τα παίρνεις για του χρόνου , απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα