Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αλανια.

Θα ήθελα την γνώμη - προτάσεις  σας για την παρακάτω συνθεση και προταση για μια αντίστοιχου βεληνεκούς οθόνη 

https://pcpartpicker.com/list/qjzdbK

Ποσό που διαθέτουμε : Περίπου 1200 ευρώ + 250 για οθόνη

Χρήση υπολογιστή : Gaming (Warzone, LoL)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Οθόνη: 24ρα , αναμένω τα φώτα σας 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει πρόβλημα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο εμας: Δεν υπάρχει πρόβλημα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο : Οχι

Δημοσ.

βγαλέ τον hdd και τον nvme και βάλε κάποιο φθηνο nvme 1 ή 2 τβ

Από κάρτα γραφικών θα έλεγα και εγώ RX 6600 για fhd.
Οθόνη LG 24GN600-B IPS
Αν τελικά παρεις nvidia κάρτα δες για gsync οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι την προταση του φίλου από πάνω για 6600xt.Η 6600 είναι αυτή τη στιγμή 70€ φθηνότερη.Δρν θεωρώ ότι για μια διαφορά 5-10% στην καλυτερη αξίζει να δώσει 70€ επιπλέον.Οι τιμές στις nvidia είναι σε ακόμα χειρότερη μοίρα.Γενικα αυτή την εποχή η 6600 μαζί με τον 5600x είναι η πιο vfm επιλογή της αγοράς. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Θα την αλλάξω την κάρτα γραφικών σίγουρα σε 6600 και ανάλογα την τιμή που θα βρω θα επιλέξω αν βρω καμια καλή προσφορά την xt.

Πιστεύετε χρειάζεται να αγοράσω και ένα ανεμιστηράκι για τον επεξεργαστή ή με αυτό που δίνει η amd θα είμαι καλυμένος?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zan.kostas είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Θα την αλλάξω την κάρτα γραφικών σίγουρα σε 6600 και ανάλογα την τιμή που θα βρω θα επιλέξω αν βρω καμια καλή προσφορά την xt.

Πιστεύετε χρειάζεται να αγοράσω και ένα ανεμιστηράκι για τον επεξεργαστή ή με αυτό που δίνει η amd θα είμαι καλυμένος?

σε τι κουτι θα βαλεις ψυκτρα?

• Like 1
Δημοσ.

H 6600xt είναι 15-20% πιο δυνατή απ' την απλή 6600.Εγώ λέω να προτιμήσεις την 6600xt γιατί μετρούν και τα 1% lows. Βέβαια ότι και να πάρεις είναι καλή επιλογή με τις υπάρχουσες τιμές. Στα 360€ η 6600, στα 420€ η 6600xt. Περίπου 16% η διαφορά τιμής για ισόποση διαφορά επιδόσεων. Η 3060 στη παρούσα φάση θα άξιζε μόνο γύρω στα 385€ και μόνο για τα 12GB Vram, οπότε τη ξεχνάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, triplex1 είπε

σε τι κουτι θα βαλεις ψυκτρα?

Nzxt h510

18 ώρες πριν, Aristomaxos είπε

H 6600xt είναι 15-20% πιο δυνατή απ' την απλή 6600.Εγώ λέω να προτιμήσεις την 6600xt γιατί μετρούν και τα 1% lows. Βέβαια ότι και να πάρεις είναι καλή επιλογή με τις υπάρχουσες τιμές. Στα 360€ η 6600, στα 420€ η 6600xt. Περίπου 16% η διαφορά τιμής για ισόποση διαφορά επιδόσεων. Η 3060 στη παρούσα φάση θα άξιζε μόνο γύρω στα 385€ και μόνο για τα 12GB Vram, οπότε τη ξεχνάς.

H αλήθεια είναι οτι μάλλον θα προτιμίσω την xt, τα 60 ευρώ παραπάνω που κοστίζει δεν θα καταστρέψουν τον προυπολογισμό μου😁

Επίσης, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρεία της οποίας η 6600xt είναι καλύτερη; Τείνω προς της MSI.

Επεξ/σία από zan.kostas
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zan.kostas είπε

Nzxt h510

H αλήθεια είναι οτι μάλλον θα προτιμίσω την xt, τα 60 ευρώ παραπάνω που κοστίζει δεν θα καταστρέψουν τον προυπολογισμό μου😁

σε φτανει και περισσευει  https://www.skroutz.gr/s/23278630/Be-Quiet-Pure-Rock-2-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-1200-115x-AM3-AM3.html

Προτιμησε την xt εστω την πιο φθηνη , καθε εβδομαδα καρτα δεν αλλαζεις

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Aristomaxos είπε

10-15% έχει διαφορά ανάλογα το game και δεν θεωρώ ότι αξίζει τα +70€.

Ασε που με ένα χαλαρό overclock την φτάνει την xt. 

Εμένα η δική μου 6600 σε στοκ με 30+ βαθμους θερμοκρασία σε gaming δεν ξεπερνάει του 60 βαθμους.Έχει headroom για pushαρισμα. 

Αυτή τη στιγμή αξίζει ή rx 6600 ή μετά πάει 6700xt.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...