ffilz Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Γιατί το mouse Modern Mobile της Microsoft δεν μπορεί να το δει ο desktop υπολογιστής μου, ο οποίος όμως δεν έχει ενσωματωμένο Bluetooth αλλά έχω βάλει adaptor? Έχετε καμία ιδέα ? Το laptop το βλέπει κανονικά με το desktop έχω πρόβλημα Ευχαριστώ
ffilz Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Καμία ιδέα ? μήπως παίζει ρόλο αν ο ανταπτορας είναι Bluetooth 4 ή 5 ?
nickol-us Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Τι διαδικασία κάνεις; Το dongle το έχεις με δικούς του ή με τους drivers των windows; Σε κάθε υποπερίπτωση δοκίμασε διαφορετικούς drivers. Αν και λες οτι γνωρίζεις τη διαδικασία, εφόσον το συνδέεις στο laptop Δεξι κλικ στο εικονίδιο του bluetooth του taskbar join a personal area network εφόσον έχεις βάλει το mouse σε κατάσταση pairing πατάς add device, περιμένεις να το βρει και κάνεις add. 1
triplex1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, ffilz είπε Ευχαριστώ , αλλά δυστυχώς δεν είδα φως τι ανταπτορα εβαλες πες
ffilz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 tp-link https://www.skroutz.gr/s/19355624/TP-LINK-UB400-v1-USB-Bluetooth-4-0-Adapter.html λες να φταίει ο ανταπτορας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα