apos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Disclaimer: είμαι εντελώς εκτός αγοράς, δεν την παρακολουθώ καθόλου, δεν έχω ιδέα τι παίζει. Έχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για νέα γραμμή. Προέκυψε ανάγκη για χρήση Internet άμεσα (την ερχόμενη Πέμπτη), λόγω βραχυχρόνιας μίσθωσης ενώ από τον ΟΤΕ δεν βλέπω φως για τις ερχομενες 2 εβδομάδες. Τι θα μπορούσα να βάλω άμεσα για 1 μήνα χωρίς δέσμευση για κάτι μόνιμο; Με ενδιαφέρει μόνο internet (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα) χωρίς περιορισμό σε χρήση / GB. Προφανώς θα κοστίσει περισσότερο από κάτι μόνιμο, το αντιλαμβάνομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από apos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Vodafone Giga WiFi on the Spot αν έχεις καλό σήμα vodafone στην περιοχή.20€ για 200 GB ,συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο αν δεν βάλεις πακέτο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Κανε το τηλέφωνο σου hotspot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, apos είπε Καλησπέρα! Disclaimer: είμαι εντελώς εκτός αγοράς, δεν την παρακολουθώ καθόλου, δεν έχω ιδέα τι παίζει. Έχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για νέα γραμμή. Προέκυψε ανάγκη για χρήση Internet άμεσα (την ερχόμενη Πέμπτη), λόγω βραχυχρόνιας μίσθωσης ενώ από τον ΟΤΕ δεν βλέπω φως για τις ερχομενες 2 εβδομάδες. Τι θα μπορούσα να βάλω άμεσα για 1 μήνα χωρίς δέσμευση για κάτι μόνιμο; Με ενδιαφέρει μόνο internet (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα) χωρίς περιορισμό σε χρήση / GB. Προφανώς θα κοστίσει περισσότερο από κάτι μόνιμο, το αντιλαμβάνομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Χωρίς περιορισμό δες για CU με ημερήσιο πακέτο απεριόριστα (1.5 ευρώ + φορος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Κανε το τηλέφωνο σου hotspot Το σκέφτηκα αλλά δεν είναι αξιόπιστη λύση το hotspot δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς να βάλεις WISP πάροχο, τύπου freetoconnect (που δεν έχει δέσμευση αν δεν κάνω λάθος) (ή skytelecom try&buy για έναν μήνα; ίσως), για Αθήνα. Έχει και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Πάντως, αν έχεις καλό σήμα, μια χαρά προσωρινή λύση βρίσκω το hotspot που είπαν οι συμφορουμίτες, και πιο φθηνό. Υπάρχει και η εναλλακτική να ζητήσεις τον κωδικό του WiFi από κάποιο μαγαζί ή και κάποιο γείτονα έστω και επί πληρωμή. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από Sudowoodo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, apos είπε Το σκέφτηκα αλλά δεν είναι αξιόπιστη λύση το hotspot δυστυχώς... Δηλαδή για ενα μηνα τι πρόβλημα εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Κάποιο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστα data πιστεύω θα σε καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή για ενα μηνα τι πρόβλημα εχει; Όπως ανέφερα στην αρχή, η χρήση είναι για ενοικιαζόμενο. Πέρα από το ότι δεν μπορώ να κάνω το με το δικό μου τηλέφωνό μου αλλά με άλλη συσκευή, άλλη sim κτλ, το θέμα μου είναι ότι το hotspot δεν μένει ανοιχτό εσαεί. Κλείνει κάποια στιγμή αν δεν υπάρχει σύνδεση με συσκευή ή απλά μπορεί να κολλήσει (πολύ συχνότερα από ένα modem/router). Δεν μπορείς να λες στον άλλον κάθε τρεις και λίγο, "αν κολλήσει πήγαινε σε εκεί, κάνε αυτό" κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) υπαρχουν συσκευες που με σιμ δημιουργουν wifi και μενει μονιμα ανοιχτο οποτε μπορεις να πας στο σεναριο μιας τετοιας συσκευης + cu με 1.5€/ημερα απεριοριστα (η καποιο αλλο παρομοιο προβλημα αλλης διαρκειας) Καπου πρεπει να εχω 1-2 μαλιστα αν σε ενδιαφερει, τις χρησιμοποιούσα κατα κορον στο παρελθον ιδιως σε ταξιδια Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα