SpirosDR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Για όποιον γνωρίζει, έκανα αίτηση στην eurobank για πιστωτική κάρτα. Έχω μηδενικό εκκαθαριστικό καθώς ζούσα εξωτερικό, ενημέρωσα και την υπάλληλο και μου είπε ότι δεν είναι βασικό κριτήριο καί προχωρήσαμε στην διαδικασία. Εργάζομαι τους τελευταίους 4 μήνες και παίρνω αρκετά καλό μισθό λόγο ότι δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα. Από χρέη κλπ δεν έχω κάτι (εκτός από ένα πρόστιμο 2Κ).Αμάξι δεν έχω, μένω σε ενοίκιο το οποίο δεν είναι στο δικό μου όνομα. Υπάρχει περίπτωση έγκρισης η πάω για άκυρο; Το καταναλωτικό πάντως που είχα ζητήσει δεν εγκρίθηκε αλλά με ενημέρωσαν ότι τα κριτήρια έγκρισης είναι διαφορετικά στην πιστωτική. Την άποψη σας ζητάω από δική σας εμπειρία, προφανώς και δεν περιμένω απόλυτη απάντηση.
takoulou Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, SpirosDR είπε Καλησπέρα παιδιά. Για όποιον γνωρίζει, έκανα αίτηση στην eurobank για πιστωτική κάρτα. Έχω μηδενικό εκκαθαριστικό καθώς ζούσα εξωτερικό, ενημέρωσα και την υπάλληλο και μου είπε ότι δεν είναι βασικό κριτήριο καί προχωρήσαμε στην διαδικασία. Εργάζομαι τους τελευταίους 4 μήνες και παίρνω αρκετά καλό μισθό λόγο ότι δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα. Από χρέη κλπ δεν έχω κάτι (εκτός από ένα πρόστιμο 2Κ).Αμάξι δεν έχω, μένω σε ενοίκιο το οποίο δεν είναι στο δικό μου όνομα. Υπάρχει περίπτωση έγκρισης η πάω για άκυρο; Το καταναλωτικό πάντως που είχα ζητήσει δεν εγκρίθηκε αλλά με ενημέρωσαν ότι τα κριτήρια έγκρισης είναι διαφορετικά στην πιστωτική. Την άποψη σας ζητάω από δική σας εμπειρία, προφανώς και δεν περιμένω απόλυτη απάντηση. Μαλλον καπως ετσι θα γινει και με την πιστωτικη...Πλεον οι τραπεζες δυσκολευουν... Μπορει ομως και να της παρεις με ελαχιστο το πιστωτικο οριο των 500 ευρω..Υπομονη και δειξει... Αφου βγαζεις λεφτα τι την θελεις την πιστωτικη;; 2
SpirosDR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Μαλλον καπως ετσι θα γινει και με την πιστωτικη...Πλεον οι τραπεζες δυσκολευουν... Μπορει ομως και να της παρεις με ελαχιστο το πιστωτικο οριο των 500 ευρω..Υπομονη και δειξει... Αφου βγαζεις λεφτα τι την θελεις την πιστωτικη;; Θα με διευκόλυνε να βάλω κάποια πράγματα που θέλω με δόσεις για να μπορώ να κάνω καλύτερη διαχείριση. Στην αναμονή λοιπόν!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 δεν σου δινω ουτε ενα στα 100. πας για απόρριψη
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ δίνω 15% πιθανότητα για έγκριση με πιστωτικό όριο 300€. Άλλος; Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από Joshua21 1
Bitbit Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, takoulou είπε Αφου βγαζεις λεφτα τι την θελεις την πιστωτικη;; Είναι λάθος η αντίληψη ότι η πιστωτική είναι μόνο για τους μπατιρηδες. Γι αυτό δε δίνουν και στους μπατιρηδες. Η πιθανότητα να εγκριθεί είναι χαμηλή. Εκτός αν υπάρχουν αλλοι άσσοι στο μανίκι σου που δεν αναφέρθηκαν. Πχ σταθερές καταθέσεις εδώ και χρόνια στην τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση πριν καν μαζέψεις 10 απόψεις του αέρα, η eurobank θα σου απαντήσει. Νομίζω απαντούν γρήγορα. 1
takoulou Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, SpirosDR είπε Καλησπέρα παιδιά. Για όποιον γνωρίζει, έκανα αίτηση στην eurobank για πιστωτική κάρτα. Έχω μηδενικό εκκαθαριστικό καθώς ζούσα εξωτερικό, ενημέρωσα και την υπάλληλο και μου είπε ότι δεν είναι βασικό κριτήριο καί προχωρήσαμε στην διαδικασία. Εργάζομαι τους τελευταίους 4 μήνες και παίρνω αρκετά καλό μισθό λόγο ότι δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα. Από χρέη κλπ δεν έχω κάτι (εκτός από ένα πρόστιμο 2Κ).Αμάξι δεν έχω, μένω σε ενοίκιο το οποίο δεν είναι στο δικό μου όνομα. Υπάρχει περίπτωση έγκρισης η πάω για άκυρο; Το καταναλωτικό πάντως που είχα ζητήσει δεν εγκρίθηκε αλλά με ενημέρωσαν ότι τα κριτήρια έγκρισης είναι διαφορετικά στην πιστωτική. Την άποψη σας ζητάω από δική σας εμπειρία, προφανώς και δεν περιμένω απόλυτη απάντηση. Έχεις κάποιο άτομο να μπει εγγυητής;; Με εισοδήμα καλό πανω απο 15.000 ευρώ.. Τότε μπορεί... 1
Qwerty_2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Άσχετο αλλά μήπως ήρθε η ώρα να φτιάχτει ενα αντιστοιχο chat για πιστωτικές όπως με το enter online/ηλιακούς θερμοσίφωνες; 6 ώρες πριν, SpirosDR είπε Καλησπέρα παιδιά. Για όποιον γνωρίζει, έκανα αίτηση στην eurobank για πιστωτική κάρτα. Έχω μηδενικό εκκαθαριστικό καθώς ζούσα εξωτερικό, ενημέρωσα και την υπάλληλο και μου είπε ότι δεν είναι βασικό κριτήριο καί προχωρήσαμε στην διαδικασία. Εργάζομαι τους τελευταίους 4 μήνες και παίρνω αρκετά καλό μισθό λόγο ότι δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα. Από χρέη κλπ δεν έχω κάτι (εκτός από ένα πρόστιμο 2Κ).Αμάξι δεν έχω, μένω σε ενοίκιο το οποίο δεν είναι στο δικό μου όνομα. Υπάρχει περίπτωση έγκρισης η πάω για άκυρο; Το καταναλωτικό πάντως που είχα ζητήσει δεν εγκρίθηκε αλλά με ενημέρωσαν ότι τα κριτήρια έγκρισης είναι διαφορετικά στην πιστωτική. Την άποψη σας ζητάω από δική σας εμπειρία, προφανώς και δεν περιμένω απόλυτη απάντηση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ Σε εμένα δεν μου έδωσαν (Πειραιώς) ενώ έχω ήδη πιστωτική και πληρώνω πάντοτε όλο το ποσό και έχω λογαριασμό μισθοδοσίας και προθεσμιακή κατάθεση 1 1
Bitbit Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Σε εμένα δεν μου έδωσαν (Πειραιώς) ενώ έχω ήδη πιστωτική και πληρώνω πάντοτε όλο το ποσό και έχω λογαριασμό μισθοδοσίας και προθεσμιακή κατάθεση το ότι έχεις ήδη δεν είναι στα θετικά. μετρούσε αρνητικά. αν δεν είχες μπορεί να σου δίνανε, 1
andreas1gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Εμένα πάντως με έπρηξαν πριν 1 μήνα να βγάλω πιστωτική… Μου την έβγαλαν χωρίς καν να με ρωτήσουν (Εθνική) και με πήραν τηλέφωνο να πάω να την παραλάβω (αν θέλω). Έφαγαν ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ και αν επέμεναν λίγο ακόμα θα αναγκαζόμουν να τους πω που να την βάλουν... Τον Γενάρη με είχε πρήξει και η Πειραιώς… όσο αρνιόμουν με ευγένεια τόσο επέμεναν… 1
alexkrz Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Προσωπικά έχω βγάλει πιστωτική στην Alpha Bank με μηδενικό εκκαθαριστικό. Είχα κάνει Online αίτηση. Στο ετήσιο εισόδημα στην αίτηση δεν έβαλα αυτό που που έγραφε το εκκαθαριστικό που ήταν περσινό εισόδημα (0) αλλά έβαλα το μισθό από τη δουλειά που μόλις είχα ξεκινήσει πριν 3 μήνες επί 14 (που είναι το ετήσιο εισόδημα). Θυμάμαι ότι τηλεφώνησαν και στην εργασία μου και με ζήτησαν κατά τη διάρκεια της έγκρισης. Επίσης μου ζήτησαν και μια βεβαίωση εργοδότη που αναφέρει ότι είμαι αορίστου χρόνου κτλ. Και τελικά εγκρίθηκε με όριο 1000 ευρώ. Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από alexkrz 1
SpirosDR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εμένα πάντως με έπρηξαν πριν 1 μήνα να βγάλω πιστωτική… Μου την έβγαλαν χωρίς καν να με ρωτήσουν (Εθνική) και με πήραν τηλέφωνο να πάω να την παραλάβω (αν θέλω). Έφαγαν ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ και αν επέμεναν λίγο ακόμα θα αναγκαζόμουν να τους πω που να την βάλουν... Τον Γενάρη με είχε πρήξει και η Πειραιώς… όσο αρνιόμουν με ευγένεια τόσο επέμεναν… Να υποθέσω το εκκαθαριστικό σου τηρεί τις προϋποθέσεις για πιστωτική καθώς και ότι εργάζεσαι κ εχεις έναν τουλάχιστον ικανοποιητικό μισθό
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, SpirosDR είπε Από χρέη κλπ δεν έχω κάτι (εκτός από ένα πρόστιμο 2Κ). Ειναι σαν να εχεις χρεη, αλλα δεν θα εχεις.
Hetfield Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Εμενα παντως η Eurobank μου ενεκρινε πιστωτικη Gold Visa μεσα σε μια εργασιμη μερα, με πιστωτικο οριο υπερδιπλασιο του μισθου μου. Το μονο που μου ζητησαν ειναι τις τελευταιες 2 μισθοδοσιες. Εχω τη μισθοδοσια μου στη Eurobank κι η εταιρια μου συνεργαζεται με τη Eurobank, οποτε θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. 1
vs_skg Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, alexkrz είπε Θυμάμαι ότι τηλεφώνησαν και στην εργασία μου και με ζήτησαν κατά τη διάρκεια της έγκρισης. Επίσης μου ζήτησαν και μια βεβαίωση εργοδότη που αναφέρει ότι είμαι αορίστου χρόνου κτλ. Και τελικά εγκρίθηκε με όριο 1000 ευρώ. 🤣🤣ρε τα ελληνικα μαγαζακια. Αγγλια οριο 1000 παιρνεις με το που προσγειωθεις η σαν φοιτητης. Γι αυτο καταληγουν να χρεωνουν τις αναληψεις απο ΑΤΜ γιατι την βασικη τους δουλεια που ειναι να δανειζουν χρημα, δεν την κανουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα