Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

Δείξτε λίγο έλεος με τα τηλέφωνα παντόφλες!! Ξανά μια από τα ίδια. Ένα τηλέφωνο που να χωράει σε ανθρώπινες τσέπες θα βγάλει επιτέλους κάποιος;  

iPhone 12 mini έχω και είμαι μια χαρά!  Και θεμα αυτονομίας και θέμα κάμερας. Το λογισμικό θέλει να το συνηθίσεις. Από android τα καλύτερα που είχα για τη τσέπη ήταν s10, s20, note 10 τα μικρά μοντέλα. Αλλά η μπαταρία δεν ήταν τόσο καλή ακόμα και με το snapdragon επεξεργαστή που είχα από Αμερική. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, piniout είπε

iPhone 12 mini έχω και είμαι μια χαρά!  Και θεμα αυτονομίας και θέμα κάμερας. Το λογισμικό θέλει να το συνηθίσεις. Από android τα καλύτερα που είχα για τη τσέπη ήταν s10, s20, note 10 τα μικρά μοντέλα. Αλλά η μπαταρία δεν ήταν τόσο καλή ακόμα και με το snapdragon επεξεργαστή που είχα από Αμερική. 

Χρησιμοποιώ ένα Samsung s9 όταν βγαίνω έξω και ενα Redmi note 10 pro το έχω ως tablet στο σπίτι. Ειδικά το καλοκαίρι χωρίς τις τσέπες του μπουφάν είναι αδύνατον να χωρέσει στο παντελόνι το δεύτερο. Θα αγόραζα άμεσα το 12 mini αλλά λόγω του είδους της δουλειάς μου οι περιορισμοί στην μεταφορά αρχείων στο ios είναι πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotoalexandros είπε

Χρησιμοποιώ ένα Samsung s9 όταν βγαίνω έξω και ενα Redmi note 10 pro το έχω ως tablet στο σπίτι. Ειδικά το καλοκαίρι χωρίς τις τσέπες του μπουφάν είναι αδύνατον να χωρέσει στο παντελόνι το δεύτερο. Θα αγόραζα άμεσα το 12 mini αλλά λόγω του είδους της δουλειάς μου οι περιορισμοί στην μεταφορά αρχείων στο ios είναι πρόβλημα.

Δεν υπάρχει θέμα στη μεταφορά πλέον. 3utools και καθαρισες! Υπάρχουν και usb με θυρα lighting 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, piniout είπε

Δεν υπάρχει θέμα στη μεταφορά πλέον. 3utools και καθαρισες! Υπάρχουν και usb με θυρα lighting 

Με βάζεις σε πειρασμό! Η αλήθεια είναι πως το 12 mini είναι η αγαπημένη μου συσκευή από άποψη διαστάσεων και θα την αγόραζα άμεσα. Με απασχολεί όμως το ότι ως φωτογράφος και μοντέρ βίντεο χρειάζεται να κουμπώνω το τηλέφωνο σε  υπολογιστές συναδέλφων ή πελατών για μεταφορά αρχείων που είναι αρκετά γίγα. Η χρήση email και διαδικτύου είναι ανέκδοτο για τόσο μεγάλα αρχεία όπως και το ότι μπορείς να ορίσεις μόνο μέχρι ορισμένο αριθμό υπολογιστών ως έμπιστους. Αυτοί είναι οι λόγοι που εγκατέλειψα το ios. Αν με αυτό το πρόγραμμα μπορώ να κουμπώνω σε ότι υπολογιστή θέλω και να μεταφέρω ότι θέλω τότε το πράγμα αλλάζει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

Με βάζεις σε πειρασμό! Η αλήθεια είναι πως το 12 mini είναι η αγαπημένη μου συσκευή από άποψη διαστάσεων και θα την αγόραζα άμεσα. Με απασχολεί όμως το ότι ως φωτογράφος και μοντέρ βίντεο χρειάζεται να κουμπώνω το τηλέφωνο σε  υπολογιστές συναδέλφων ή πελατών για μεταφορά αρχείων που είναι αρκετά γίγα. Η χρήση email και διαδικτύου είναι ανέκδοτο για τόσο μεγάλα αρχεία όπως και το ότι μπορείς να ορίσεις μόνο μέχρι ορισμένο αριθμό υπολογιστών ως έμπιστους. Αυτοί είναι οι λόγοι που εγκατέλειψα το ios. Αν με αυτό το πρόγραμμα μπορώ να κουμπώνω σε ότι υπολογιστή θέλω και να μεταφέρω ότι θέλω τότε το πράγμα αλλάζει. 

3utools το κατεβάζεις οποιον υπολογιστη θες. Απο οτι θυμαμι δεν χρειαζεται να βάλεις και λογαριασμο icloud. Πλεον παντων καο εγω μετα απο το iphone 6 που ειχα παλια, εχει αλλαξει αυτο με την προσβασιμοτητα. Ακομα και με usb μπορεις να βαλεις σε στικακι βιντεο και εικονες και τα βαζεις σε υπολογιστη αν θες. Δεν ειναι τοσο δυσκολα οσο παλια. Δοκιμασε το και δες αν σε βολεψει και παρτο. Και εγω λογω διαστασεων ήθελα να το ρισκαρω κ πλεον ειμαι λατρης του iphone οσο κ αν τ εβριζα

Δημοσ.

Οποτε διαβάζω για Mali, μου θυμίζει το μαλλί της γριάς.

Ο λαός πληρώνει πολλά και θέλει κόκκινο δράκο και Adreno, μέχρι και η Samsung το κατάλαβε με τους αχινούς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 22/05/2022 at 15:35, EmptyPromises said:

χαχαχα εξω απο το παραθυρο κανονικα... :P 

το χειμωνα θα κανει και για σομπα.το καλοκαιρι απεξω απο το παραθυρο οπως ειπες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 22/5/2022 στις 2:22 ΜΜ, dbrillis είπε

η Samsung ειναι η μονη λυση για το Android. Galaxy s52s & s53 ειναι μια χαρα κινητα.

Μια χαρά και 2 τρομάρες. Κοινώς μακριά.

Στις 22/5/2022 στις 7:12 ΜΜ, compubile είπε

Χωρίς δεύτερη σκέψη Oppo. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων τον σύγχρονων Smartphones είναι πάνω κάτω τα ίδια , στην ίδια κατηγορία τιμής. Η προστιθέμενη αξία των Oppo είναι σαφέστατα το Color Os που είναι κατά τη γνώμη μου το πιο πλήρες και λειτουργικό Android

Εν τω μεταξύ oppo, OnePlus & Realme είναι μια εταιρεία.😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cliffg21 είπε

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να έχω data. Κατα την διάρκεια κλήσεις;

Δεν νομίζω να γίνεται.Μόνο Wi-Fi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...