isaias1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ κ δύο μέρες δεν έχω πρόσβαση στο account μου. Μου είπαν ότι έγινε restricted κ αμέσως μετά μου ζήτησαν αριθμό τηλεφώνου για να γίνει επιβεβαίωση.εβαλα το τηλέφωνό μου ήρθε sms code αλλά η σελίδα δεν προχώρησε για να μου ζητήσει να τον βάλω κάπου... Δοκίμασα αρκετές φορές μέχρι που μου είπε ότι πρέπει να ξαναδοκιμάσω σε 24 ώρες γτ έκανα πολλές προσπάθειες. Έχουν περάσει δύο μέρες από τότε κ ακόμα μου λέει το ίδιο μνμ.... Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω??? Δεν ποσταρα τίποτα στο Facebook,την ώρα που έγινε το μπαν ήμουν στο messenger κ μιλούσα. Από τότε ούτε fb ούτε messenger δουλεύουν.... Support email fscebook δεν υπάρχει από ότι κατάλαβα. Όπου κ να πάω στο support με πετάει στη σελίδα που πρέπει να βάλω το τηλ μου για να προχωρήσει κ ξανά τα ίδια... Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το πράγμα?κ αν ναι πως το έλυσε?? Το account είναι πολύ παλιό κ έχω μέσα φωτογραφίες που δεν θα ήθελα να χάσω. Ούτε οι φίλοι μου πλέον δεν βλέπουν το account μου....
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 15 hours ago, isaias1983 said: Το account είναι πολύ παλιό κ έχω μέσα φωτογραφίες που δεν θα ήθελα να χάσω. και στηρηχτικες στο fb για τις φωτο. good luck
isaias1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, poulinos είπε και στηρηχτικες στο fb για τις φωτο. good luck Απόλυτο δίκιο έχεις...κ έχω pc από το 92....τα λάθη πληρώνονται εννοείται!
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 24 minutes ago, isaias1983 said: Απόλυτο δίκιο έχεις...κ έχω pc από το 92....τα λάθη πληρώνονται εννοείται! μην προσπαθησεις καν να μπεις για 24 ωρες να δεις αν θα μηδενισει το μυνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα