Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Τα χιλιόμετρα καταγράφονται επίσης στην κάρτα καυσαερίων όπως στο ΚΤΕΟ; Σε προσπάθεια καταπολέμησης των γυρισμένων χλμ;

Όχι ! Σε καμία περίπτωση δεν μου έχουν γράψει τα χλμ εδώ και 14 χρόνια 

Η κάρτα καυσαερίων στις περισσότερες περιπτώσεις είναι "κερασμένο καφεδάκι" στον εκάστοτε μάστορα , γιατί σχεδόν ποτέ δεν γίνεται όπως πρέπει ...

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, terry308 είπε

Όχι ! Σε καμία περίπτωση δεν μου έχουν γράψει τα χλμ εδώ και 14 χρόνια 

Oκ ευχαριστώ

29 λεπτά πριν, terry308 είπε

Η κάρτα καυσαερίων στις περισσότερες περιπτώσεις είναι "κερασμένο καφεδάκι" στον εκάστοτε μάστορα , γιατί σχεδόν ποτέ δεν γίνεται όπως πρέπει ...

Δυστυχώς ισχύει. Βέβαια εγώ πηγαίνω σε ΚΤΕΟ που κάνει όντως έλεγχο. Και κόβουν οχήματα, όχι βλακείες. Προσωπικά με έχουν κόψει για φθαρμένο (όχι κομμένο κτλ) σινεμπλόκ ψαλιδιού. Διορία 30 μέρες, το άλλαξα (όλα βασικά και στα 2 ψαλίδια + ευθυγράμμιση), πλήρωσα 5€ για τον επανέλεγχο και τελείωσε.

Εκεί που πηγαίνω επίσης για τα καυσαέρια, όντως κάνουν έλεγχο. Απλά δεν ήξερα αν καταγράφονται έστω ηλεκτρονικά τα χλμ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εν συνεχεία της απάντησής μου βλέπω πολλά αυτοκίνητα τετραετίας που δεν έχουνε περάσει ακόμα ΚΤΕΟ και δεν έχεις κανένα τρόπο να ελέγξεις τα χιλιόμετρα

Για αυτό ήλπιζα ότι θα καταγράφονται στην κάρτα καυσαερίων

Δημοσ.
14 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Εν συνεχεία της απάντησής μου βλέπω πολλά αυτοκίνητα τετραετίας που δεν έχουνε περάσει ακόμα ΚΤΕΟ και δεν έχεις κανένα τρόπο να ελέγξεις τα χιλιόμετρα

Για αυτό ήλπιζα ότι θα καταγράφονται στην κάρτα καυσαερίων

αν το πήγαινε ειδικά αντιπροσωπία για σερβις , τότε ανα χρόνο στα λάδια θα φαίνονται τα χλμ στο βιβλίο

τώρα αν τα γύριζε πριν το πάει , είναι περίπτωση

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

αν το πήγαινε ειδικά αντιπροσωπία για σερβις , τότε ανα χρόνο στα λάδια θα φαίνονται τα χλμ στο βιβλίο

τώρα αν τα γύριζε πριν το πάει , είναι περίπτωση

Καλά ναι

Αλλά και τα βιβλία φτιάχνονται 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Καλά ναι

Και το καινούργιο μπορεί να έχει κάνει ντόνατς σε όλο το λιμάνι όταν ξεφορτώθηκε.

Οπότε που καταλήγουμε;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Καλά ναι

αν είναι απο αντιπροσωπία αρκετά δύσκολο θα έλεγα , τώρα αν λες για εισαγωγής τότε αλλάζει μιας και θα πρέπει να τσεκάρεις ο ίδιος αν πήγε όντως το αμάξι εκεί

ίσως σε βοηθήσει η αντίστοιχη αντιπροσωπία στην Ελλάδα

Δημοσ.

Καταγράφουν τα χλμ στην κάρτα καυσαερίων!

Τουλάχιστον εκεί που πήγα εγώ

Παλιά δεν θυμάμαι

Υπάρχει ελπίδα 

Όπου δεν μου έδωσαν "κάρτα" αλλά ένα χαρτί

Λογικά έχει έλλειψη πάλι το υπουργείο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...