Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum,

Εργάζομαι από το εξωτερικό αλλά τα τελευταία 2+ χρόνια με την πανδημία και την "ευέλικτη" εργασία, έχω την δυνατότητα να έρχομαι Ελλάδα για μήνες.

Έχω ένα διαμέρισμα Θεσσαλονίκη το οποίο προς το παρών δεν έχει ηλεκτροδότηση. Εάν θελήσω να βάλω ρεύμα για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πχ. 3 μήνες, μετά να το κόψω για 3-4 μήνες και μετά πάλι το ίδιο, υπάρχει καποια εταιρεία που να προσφέρει τέτοιο πρόγραμμα ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνω πάγια ή ακυρώσεις συμβολαίου;

Ευχαριστώ !

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

δεη (Γ1 η Γ1Ν) η οποιαδηποτε ιδιωτικη εχει προγραμματα χωρις δεσμευση. Νομιζω σχεδον ολες εχουν

Δημοσ.

Με ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν θα ξεμπλέξεις πολύ εύκολα, αρκεί να πηγαίνεις στο κατάστημα. Μη μπλέξεις με τηλέφωνα και econtract Aν το κόψεις και υπάρξει πιστωτικό υπόλοιπο, μπορείς είτε να ζητήσεις να στο βάλουν σε τραπεζικό λογαριασμό ή το αφήνεις μέσα και συμψηφίζεται όταν κάνεις επανασύνδεση.

Δημοσ.

πσντως για να λεμε την αληθεια, τα παγια, ακομα και αν εχεις τριφασικο με νυχτερινο με το ζορι βγαινουν 2 ευρω το μηνα. Πιο πολυ μπελας ειναι να πας να ξαναυπογραψεις συμβαση παρα να κατεβασεις το γενικο φευγοντας και να πληρωνεις 2 ευρω το μηνα παγιο. Πλεον ακομα κι η δεη εχει e-bill μπορεις να πληρωσεις κι απο τη ζουαζιλανδη, δεν ειναι αναγκη να πας στην ουρα να πληρωσεις το διευρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, fredd0 είπε

πσντως για να λεμε την αληθεια, τα παγια, ακομα και αν εχεις τριφασικο με νυχτερινο με το ζορι βγαινουν 2 ευρω το μηνα. Πιο πολυ μπελας ειναι να πας να ξαναυπογραψεις συμβαση παρα να κατεβασεις το γενικο φευγοντας και να πληρωνεις 2 ευρω το μηνα παγιο. Πλεον ακομα κι η δεη εχει e-bill μπορεις να πληρωσεις κι απο τη ζουαζιλανδη, δεν ειναι αναγκη να πας στην ουρα να πληρωσεις το διευρο

Δεν ειναι δυο ευρω ειναι κανενα 10αρικο δίμηνο

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ειναι δυο ευρω ειναι κανενα 10αρικο μηνα

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/g1n/

αντε να μην ειναι 2 το μηνα για τριφασικο να ειναι 4-5 συνολο με την ελαχιστη καταναλωση 

το μονοφασικο ειναι αστειο, ουτε 2 ευρω το μηνα ολα μεσα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, fredd0 είπε

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/g1n/

αντε να μην ειναι 2 το μηνα για τριφασικο να ειναι 4-5 συνολο με την ελαχιστη καταναλωση 

το μονοφασικο ειναι αστειο, ουτε 2 ευρω το μηνα ολα μεσα

Σου διαφεύγουν μερικές χοντρές λεπτομέρειες, και λιγα ειπα τωρα που το ειδα γιατι ο εκκαθαριστικός ειναι πάντα 3-4 ευρω παραπάνω.

Screenshot_2022-05-21-22-51-26-84_07329a57b34b171637d5b5393836b4e6.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι δημοτικα τελη, τα οποια για να μη τα πληρωσεις πρεπει να πας στο δημο να δηλωσεις το ακινητο ως μη ηλεκτροδοτουμενο, να σου δωσει απαλλαγη ο δημος και μετα να ξαναπας, να το ξαναδηλωσεις ως ηλεκτροδοτουμενο, και να ξαναπληρωσεις. Και δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι αυτο γινεται οποτε σου καπνισει. Αν δε κανεις τα παραπανω δε σημαινει οτι γλυτωνεις τα τελη επειδη δεν ηρθε λογαριασμος δεη  η αλλου παροχου

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

ναι δημοτικα τελη, τα οποια για να μη τα πληρωσεις πρεπει να πας στο δημο να δηλωσεις το ακινητο ως μη ηλεκτροδοτουμενο, να σου δωσει απαλλαγη ο δημος και μετα να ξαναπας, να το ξαναδηλωσεις ως ηλεκτροδοτουμενο, και να ξαναπληρωσεις. Και δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι αυτο γινεται οποτε σου καπνισει. Αν δε κανεις τα παραπανω δε σημαινει οτι γλυτωνεις τα τελη επειδη δεν ηρθε λογαριασμος δεη  η αλλου παροχου

Όχι ακριβώς, δεν κάνεις καμία αίτηση και δεν παίρνεις καμία βεβαίωση, για να έχεις απαλλαγή από ΔΤ + ΔΦ θεωρητικά πρέπει να δώσεις στο Δήμο μια ΥΔ που να λέει ότι το ακίνητο δεν χρησιμοποιείται συνοδευόμενη από βεβαίωση του ΔΕΔΔΗΕ. Και όχι, όταν ηλεκτροδοτηθεί ξανά δεν ξαναπάς στο Δήμο, απλά ο πάροχος σου σε χρεώνει κανονικά ΔΤ+ΔΦ.

Και λέω θεωρητικά επειδή στον δικό μου Δήμο τουλάχιστον μου είπαν πως δεν χρειάζεται επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ τους έχει ενημερώσει ότι το ακίνητο μου δεν ηλεκτροδοτείται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

Εάν ειναι 4 ευρώ το μήνα το πάγιο ίσως να μην μπω στην διαδικασία να το κόβω κάθε φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...