di maria kun Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) παίδες μια βοήθεια,απο το πρωι προσπαθω να μπω στη σελίδα ika.gr,μεχρι πρόσφατα έμπαινα κανονικά ειτε με κωδικούς ικα απευθειας οταν ήθελα να δω τα ενσημα μου,ειτε με κωδικους gov απο την μητέρα μου οταν ήθελα να δω την πορεια σύνταξης,σημερα προσπαθω όλη μερα και μου δίνει αποτυχία σύνδεσης/Secure Connection Failed/This site can’t be reached ολα αυτα τα κλασσικά -δοκιμασα μεσω διαφορετικων browser τiποτα -δοκιμασα με opera με vpn τίποτα,δοκίμασα σε άλλο pc τιποτα -σε λαπτοπ τιποτα,σε android κινητο τπτ -σπιτι εχω vodafone σταθερο έκανα επανεκκινηση/εκανα hotspot απο wind k cosmote λεω μηπως φταιει το ίντερνετ τπ εψαξα κατι guides στο google k youtube δεν εβγαλα ακρη,απενεργοποίησα antivirus παλι τπτ,μπορειται να μου πειτε καποια λυση??ειναι απο ρυθμισεις???μηπως επεσε το σαιτ??μπορει να επιβεβαιωσει κανεις Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από di maria kun 1
panagiotis54 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 μεχρι δευτερα εφκα κλειστο λογω αναβαθμισης...δεν εχει σχεση η συνδεση σου με το που μπεις στο γραφει εντομεταξυ 😛 Μαι 10 Διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ από Πέμπτη 19/5/2022 ώρα 15:00 έως Δευτέρα 23/5/2022 ώρα 7:00" 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις