Προς το περιεχόμενο

ASMR videos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Εγώ ηρέμησα πολύ όταν είδα αυτό το ασμρ

Δεν παλευεται ο ανθρωπος..
Ευτυχως δε γνωριζω τη δραση του,τον ακουσα απο το τικτοκ ( που μπαινω μονο οταν παω στο θρονο ) αλλα δεν εχω κατσει να δω πανω απο μισο βιντεο του, μετρωντας και αυτο εδω.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά ακούω χρόνια ASMR γιατί όντως με βοηθάει να χαλαρώσω. Όχι όμως εκείνα τα περίεργα με τις κοπέλες που γλύφουν πράγματα και τέτοια, πιο πολύ επαγγελματικό σοβαρό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

1. Τα υπολοιπα δε με ενοχλουν,το να βλεπω καποιο παιδακι που δεν εχει δουλεψει στη ζωη του,να ψιθυριζει και μαλιστα να παιρνει και λεφτα απο αυτο,οσο να'ναι με χτυπαει λιγο στα νευρα.
2. Με τους υπολοιπους ηχους ειμαι συμφωνος,ισα ισα που εχω ανεβασει και εγω τετοιο βιντεο στο καναλι μου πριν 6-7 χρονια  και τους ακουω ανετα 10 χρονια.
Χθες εβλεπα ενα βιντεακι απο εναν τυπο που περπατουσε στα στενα του Τοκυο,νυχτα,με βροχη.

1. Πρόβλημα.
2. Ε, να, εγώ τσίτωσα τέρμα με το συγκεκριμένο, μόνο χαλαρωτικό δεν το βρήκα.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

εμενα δεν με αγγίζουν κάπως (θετικά η αρνητικά) απλα πλυρος αδιαφορο

μερικοί φτιάχνονται με αυτά (παρα πολλοί βασικα)

Δημοσ.

ειχα διαβάσει οτι δεν έχουν σκοπό να σε κοιμήσουν, αλλα να σε κάνουν να νιώσεις αυτην την ανατριχίλα πίσω στο σβέρκο (ενω το εχω νιώσει, με ASMR ποτε δεν μου συνέβει) 

16 ώρες πριν, *nenya* είπε

Με εκνευρίζουν οσο δεν πάει

φφφφφφφ σσσσσσ σσσσ  σδδσδδσδ χχχρρρρ

Δημοσ.
7 hours ago, Agent_Orange said:

ειχα διαβάσει οτι δεν έχουν σκοπό να σε κοιμήσουν, αλλα να σε κάνουν να νιώσεις αυτην την ανατριχίλα πίσω στο σβέρκο (ενω το εχω νιώσει, με ASMR ποτε δεν μου συνέβει) 

φφφφφφφ σσσσσσ σσσσ  σδδσδδσδ χχχρρρρ

Σταμάτα να κάνεις τον Σερραιο με το φίδι!! 

Δημοσ.
20 hours ago, StamTheMan said:

το να βλεπω καποιο παιδακι που δεν εχει δουλεψει στη ζωη του,να ψιθυριζει και μαλιστα να παιρνει και λεφτα απο αυτο,οσο να'ναι με χτυπαει λιγο στα νευρα.

Αρα βρήκαμε το πρόβλημα, δεν ήταν το ASMR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...