Προς το περιεχόμενο

ASMR videos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ πρόσφατα έμαθα για αυτά τα video στο youtube. Υποτίθεται ότι σε βοηθούν κάπως να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς παίζοντας κάπως με τους ήχους. Μου φάνηκε άπειρα cringe η φάση, αλλά ορισμένοι ήχοι όντως ακούγονται ευχάριστα στο αυτί. Έχει κανείς εμπειρία από ASMR;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Πολύ πρόσφατα έμαθα για αυτά τα video στο youtube. Υποτίθεται ότι σε βοηθούν κάπως να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς παίζοντας κάπως με τους ήχους. Μου φάνηκε άπειρα cringe η φάση, αλλά ορισμένοι ήχοι όντως ακούγονται ευχάριστα στο αυτί. Έχει κανείς εμπειρία από ASMR;

Τι εμπειρία ζητας; 

Εσυ πρέπει να τα ακούσεις και να δεις αν δουλεύουν για σενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΜΟΝΟ αποδεκτο ASMR ( το εχω βαλει στο timestamp που αρχιζει ) .
Ουτε εγω ηξερα τι ηταν το ASMR,ουτε η κοπελα στη ρεσεψιον,και δε νιωθω ασχημα.

Αν θελετε να ακουτε ηχους για να κοιμηθειτε,βαλτε βροχη,φωτια η οτιδηποτε αλλο εκτος απο ASMR.

Για ονομα..

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dbrillis είπε

Τι εμπειρία ζητας; 

Εσυ πρέπει να τα ακούσεις και να δεις αν δουλεύουν για σενα. 

Βασικά δεν "ζητάω" κάτι ήθελα να δω αν υπάρχουν άτομα που τα βοηθάνε αυτά τα βίντεο.

Δημοσ.

Με εκνευρίζουν οσο δεν πάει. Σιγουρα για να έχουν τοσα views καποιοι πρεπει να τα γουσταρουν. 

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Βασικά δεν "ζητάω" κάτι ήθελα να δω αν υπάρχουν άτομα που τα βοηθάνε αυτά τα βίντεο.

Εστω οτι υπαρχουν, πως ξερεις οτι θα βοηθησουν και εσενα αν δεν τα δεις/ακουσεις;
Εκτος αν κανεις καποια ερευνα για το γενικοτερο καλο, εκει παω πασο!

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dbrillis είπε

Εστω οτι υπαρχουν, πως ξερεις οτι θα βοηθησουν και εσενα αν δεν τα δεις/ακουσεις;
Εκτος αν κανεις καποια ερευνα για το γενικοτερο καλο, εκει παω πασο!

Είναι για ανθρώπους με αϋπνίες, δεν έχω τέτοιο θέμα. Περιέργεια έχω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, *nenya* είπε

Με εκνευρίζουν οσο δεν πάει.

Παρομοιως.
Δεν ξερω αν με εκνευριζει το ποσο   ηλιθιο ειναι αυτο που κανουν,ή το οτι βγαζουν λεφτα απο αυτο.
Ή και τα 2.

Δημοσ.

Αν άκουγα έναν άντρα να μου ψιθυρίζει στο αυτί, δε θα ένιωθα και πολύ χαλαρός. 

Ορισμένα βίντεο βέβαια είναι πολύ προσεγμένα, ξέρω πολύ κόσμο που χαλαρώνει μ' αυτό

Δημοσ.

Ειδα ενα τετοιο απο περιεργεια, οχι μονο δε θα με κοιμιζε, αλλα μαλλον απεναντιας δε θα με αφηνε να κοιμηθω.

Δοκιμαστε white noise οποιος εχει θεματα αϋπνιας.

Δημοσ.

Με βοήθησαν απείρως για ένα διάστημα.
Όπως στα περισσότερα πράγματα, υπάρχουν και σάχλες και προσεγμένα.
Όπως υπάρχουν χροιά φωνής, τρόπος ομιλίας και είδη ήχων / θεματολογίας που σε κάποιον ταιριάζουν και σε άλλον όχι.
Οπότε το να τσεκάρεις ένα, να έχεις πέσει σε κάτι που σε τσιτώνει αντί να σε χαλαρώνει και να βγάλεις πόρισμα για όλα... θέλει λίγο ψάξιμο γιατί υπάρχει υπερπληθώρα.

15 ώρες πριν, StamTheMan είπε

ΤοΑν θελετε να ακουτε ηχους για να κοιμηθειτε,βαλτε βροχη,φωτια η οτιδηποτε αλλο εκτος απο ASMR.

Για ονομα..

Το ASMR δεν είναι πάντα με ομιλία. Υπάρχουν άπειρα ASMR βίντεο που είναι ακριβώς αυτό που λες, δλδ παραγωγή ήχων από διάφορες πηγές, ΑΝΕΥ ομιλίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, scullyist είπε

Το ASMR δεν είναι πάντα με ομιλία.

Τα υπολοιπα δε με ενοχλουν,το να βλεπω καποιο παιδακι που δεν εχει δουλεψει στη ζωη του,να ψιθυριζει και μαλιστα να παιρνει και λεφτα απο αυτο,οσο να'ναι με χτυπαει λιγο στα νευρα.
Με τους υπολοιπους ηχους ειμαι συμφωνος,ισα ισα που εχω ανεβασει και εγω τετοιο βιντεο στο καναλι μου πριν 6-7 χρονια  και τους ακουω ανετα 10 χρονια.
Χθες εβλεπα ενα βιντεακι απο εναν τυπο που περπατουσε στα στενα του Τοκυο,νυχτα,με βροχη.

Επεξ/σία από StamTheMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...