Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να κάνουμε είμαστε η χώρα της σκόνης και του χώματος. Στην Αγγλία που είναι τα πάντα καλυμμένα με γκαζόν δεν υπάρχει ίχνος σκόνης. Εγώ που έχω έπιπλα σκούρα βεγκε, είμαι όλη μέρα με ένα swiffer

Δημοσ.

ιδιο προβλημα εχω και εγω. λογω θεσης σπιτιου και ανεμου, ενα συγκεκριμενο δωματιο που δουλευω μαζευει παντα περισσοτερη σκονη. εγω απλα καθαριζω μερα παρα μερα, σουιφτ πανακι για γραφειο-βιβλιοθηκη και καθημερινο σκουπισμα

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, gbras είπε

Βαλε ενα καθαριστη αερα.

εχεις καποιον συγκεκριμενο κατα νου;

14 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Γιατι σου κανει εντυπωση που γεμιζει σκονη;
Ειδικα οταν ανοιγεις διαμπερως .

Με ουλτρεξ λουστηκες;
Τι λες ρε μαν,ειναι λυσεις αυτες;

Βαζε μια σκουπα και σφουγγαριστρα καθε τοσο,τι μαντηλακια,στο στρατο ειμαστε;

γιατι οπως εγραψα ηδη, μονο στον συγκεκριμενο χωρο μεσα στο σπιτι γεμιζει με τοση σκονη. και αν παρατηρουσες καλυτερα (αντι να ειρωνευεσαι) τι εχω γραψει, θα εβλεπες πως αναφερθηκα σε "οθονες/γραφειο/ραφια/βιβλια", προφανως αυτα καθαριζω με μαντηλακια, και οχι το πατωμα...
και σκουπα βαζω, και σφουγγαρισμα ριχνω, απλα θελω αντι να τα κανω αυτα καθε 2 μερες, να μην γεμιζω τοσο σκονη.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kr0m είπε

γιατι οπως εγραψα ηδη, μονο στον συγκεκριμενο χωρο μεσα στο σπιτι γεμιζει με τοση σκονη. και αν παρατηρουσες καλυτερα (αντι να ειρωνευεσαι) τι εχω γραψει, θα εβλεπες πως αναφερθηκα σε "οθονες/γραφειο/ραφια/βιβλια", προφανως αυτα καθαριζω με μαντηλακια, και οχι το πατωμα...
και σκουπα βαζω, και σφουγγαρισμα ριχνω, απλα θελω αντι να τα κανω αυτα καθε 2 μερες, να μην γεμιζω τοσο σκονη.

Γιατι,εγραψες πουθενα οτι σκουπιζεις η  σφουγγαριζεις;

Δε σου φταιω εγω αν γραφεις τα μισα,και δεν ειρωνευομαι,ειμαι συγκαταβατικος.

Μπορεις να βαλεις και μια σιτα,οσο και αν σκοτωνονται παραπανω οτι δεν κανει δουλεια,στο λεω εγω σιγουρα οτι κανει δουλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς επειδή έχουμε μέσα και 2 γάτες, κάθε μέρα swiffer (όχι τις ίδιες επιφάνειες, όπου πέφτει το μάτι συνήθως), σκούπα στικ (ηλεκτρική βάζουμε κάθε 5 μέρες ξερωγω), και έχουμε και αυτές τις χτενες (που είναι κόκκινο) για τα υφάσματα που μαζεύουν τρίχες κόντρα αν τα κάνεις. 

Επίσης, γενικά βοηθάνε και τα ρολά που και καλά είναι για τρίχες, αλλά μπορείς να κάνεις καναπέδες, παπλώματα κτλ γτ μαζεύουν και σκόνη (τουλάχιστον τα καλά ρολά, πχ nunbell) 

Επίσης γενικά βλέπω μειωμένη σκόνη όταν χρησιμοποιώ αφυγραντηρα (λογικό, τραβάει αέρα και την σκόνη). Οπότε ένας καθαριστής αέρα θα βοηθάει πιστεύω. 

Οι σίτες ναι, βοηθάνε. Μερικές φορές τις σκουπιζω και αυτές και είναι σαν να καθαρίζω τα φίλτρα του pc

Πάντως γενικά κανόνας είναι ότι όσο πιο καθαρό διατηρείς το σπίτι, τόσο λιγότερο θα βρωμιζει

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εμείς επειδή έχουμε μέσα και 2 γάτες

Ειχα 2 σκυλια,προσθεσαμε και μια γατα που υιοθετησε ( θυγατροθετησε; ) η κοπελα μου.

Εκει,μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι αν εχεις κατοικιδια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ROOMBA!
Στην πορεια ηρθε με το ζορι και μπηκε στο σπιτι αλλη μια γατουλα,ο Βαγγελης,ο οποιος Βαγγελης γεννησε και 3 γατακια.

Με βλεπω να αγοραζω την καινουργια της ΧΙΑΟΜΙ που αδειαζει μονη της!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ειχα 2 σκυλια,προσθεσαμε και μια γατα που υιοθετησε ( θυγατροθετησε; ) η κοπελα μου.

Εκει,μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι αν εχεις κατοικιδια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ROOMBA!
Στην πορεια ηρθε με το ζορι και μπηκε στο σπιτι αλλη μια γατουλα,ο Βαγγελης,ο οποιος Βαγγελης γεννησε και 3 γατακια.

Με βλεπω να αγοραζω την καινουργια της ΧΙΑΟΜΙ που αδειαζει μονη της!

Ε νταξ, αντί αν έχουμε μία μαλ@κια να μπλέκεται στα πόδια μας, απλά βάζουμε εμείς οι ίδιοι κάθε μέρα σκούπα την στικ. Σιγά, ούτε 10 λεπτά υπόθεση δεν είναι. Απλά έχουμε χάλια + το σπίτι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε ριπ. Θα πρέπει να επενδύσω αν θέλω κάτι που αξίζει. Γενικά χτενιζω και τις γάτες καθημερινά, οπότε έχω μηδαμινή τρίχα στα έπιπλα 

Και.... Ο Βαγγέλης μάλλον πρέπει να γίνει Βαγγελιώ :P

Εμείς τις στειρωσαμε. Έναν αρσενικό, και μια θηλυκιά. Τον αρσενικό λίγο μετά που μπήκε η θηλυκιά στο σπίτι γιατί κατουρουσε (μάλλον από αντίδραση), και την θηλυκιά μετά από 1ο οίστρο. Να πω ότι το 1ο βράδυ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου στην θηλυκιά :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ε νταξ, αντί αν έχουμε μία μαλ@κια να μπλέκεται στα πόδια μας, απλά βάζουμε εμείς οι ίδιοι κάθε μέρα σκούπα την στικ. Σιγά, ούτε 10 λεπτά υπόθεση δεν είναι. Απλά έχουμε χάλια + το σπίτι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε ριπ. Θα πρέπει να επενδύσω αν θέλω κάτι που αξίζει. Γενικά χτενιζω και τις γάτες καθημερινά, οπότε έχω μηδαμινή τρίχα στα έπιπλα 

Εισαι σε αλλη κατηγορια εσυ!
Γενικως παντως και εδω που εχω συζητησει,οσοι εχουν κατοικιδια το θεωρουν must have!

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kr0m είπε

ακομα και τον χειμωνα ομως, που ολα ειναι μονιμα κλειστα, τα προβληματα παραμενουν

Έχε υπόψη σου ότι η σκόνη δεν προέρχεται μόνο από έξω αλλά και από εμάς τους ίδιους (νεκρά κύτταρα του οργανισμού). Δυστυχώς ότι και να κάνεις δεν μπορείς να τη σταματήσεις, ειδικά σε δωμάτια με ηλεκτρονικές συσκευές. Swiffer καθημερινά και ίσως να πάρεις κανα φορητό σκουπάκι για τα βιβλία στη βιβλιοθήκη. Γνωστός μου επειδή δεν άντεχε με το πολύ ξεσκόνισμα (είχε μεγάλη βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία) αποφάσισε να βάλει τζάμια.

Δημοσ.

κανε αυτο που κανουμε και στα pc. βαλε ενα εξαερισμο να βαζει μεσα αέρα με ενα καλό φιλτρο απο πίσω. θα κανει θετική πίεση και δεν θα μπαινει σκονη παρα μονο απο οσο αφηνει το φιλτρο. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kr0m είπε

Χαρτί κουζίνας και αιθανόλη για γραφείο και ηλεκτρονικές συσκευές. Και πιο οικονομικό και δεν αφήνει κατάλοιπα όπως τα μαντηλάκια.

Δημοσ.
Στις 21/5/2022 στις 3:18 ΜΜ, kr0m είπε

Δες στο skroutz με βαση τις αξιολογησεις. Δεν εχω καποιον για να προτεινω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...