Προς το περιεχόμενο

Ο νέος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 είναι 10% ταχύτερος και 30% αποδοτικότερος

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 20/5/2022 στις 11:01 ΜΜ, vagosd είπε

Πλέον το max performance δε λέει κάτι από μόνο του . Αν χρειάζομαι 3 power bank για να βγάλω τη μέρα και το χειμώνα κλείνω τα καλοριφερ γιατι με καλύπτει ο snapdragon (υπερβολή αλλά καταλαβενετε τι θέλω να πω).

αμ πως δεν καταλαβαμε απο το αβαταρ σου;

18 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Στην τελικη πηρα Iphone και ησυχασα δεν χρειαζεται πoτέ επανεκκινηση δεν φριζαρει ποτέ δεν κολλαει ποτέ. Το navigation στο μενου στα 60hz ειναι πιο smooth απο android με 120hz.

εγω στην τελικη πηρα xiaomi και ησυχασα δεν χρειαζεται πoτέ επανεκκινηση δεν φριζαρει ποτέ δεν κολλαει ποτέ. Το navigation στο μενου στα 144hz ειναι πιο smooth απο iphone με 60hz.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι ντροπή να μιλάνε για ενεργειακές βελτιώσεις οταν μετά τον 865 plus (και τον 870) τα soc ναυαρχιδες εχουν τεράστια θέματα με την υπερθέρμανση την κατανάλωση μπαταρίας και το throttling .

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, ff7lucas είπε

αμ πως δεν καταλαβαμε απο το αβαταρ σου;

εγω στην τελικη πηρα xiaomi και ησυχασα δεν χρειαζεται πoτέ επανεκκινηση δεν φριζαρει ποτέ δεν κολλαει ποτέ. Το navigation στο μενου στα 144hz ειναι πιο smooth απο iphone με 60hz.

Ναι εχεις λιγο κινητο στα bugs σου. Ξερω xiaomi Mi 10 ειχα πριν.

2 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Ναι εχεις λιγο κινητο στα bugs σου. Ξερω xiaomi Mi 10 ειχα πριν.

Και όμως το περίεργο είναι ότι σε κάποιες συσκευές που έβγαλε κάθεται τόσο καλά το miui που απορεις, αλλά γενικά έχει θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Και όμως το περίεργο είναι ότι σε κάποιες συσκευές που έβγαλε κάθεται τόσο καλά το miui που απορεις, αλλά γενικά έχει θέματα.

Βγαζει τοσες πολλες συσκευες που ειναι δυσκολο να μπορει να στηριξει το ιδιο ολες. Αν μειωσει την γκαμα και αφοσιωθει στο ui πιστευω θα λυθει το θεμα.

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 4

1 ώρα πριν, chios είπε

Τα περισσότερα xiaomi στην αρχή λειτουργούν υποδειγματικά, μετά από κάποια update, συνήθως στα major, αρχίζουν τα παρατράγουδα…

Εχω βαρεθεί αυτή τη τακτική της, αν δεν μπορεί να υποστηρίξει για δυο χρόνια τα κινητά της, καλύτερα να μην βγάζει update…

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...