ICE-T Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kostasbm είπε vodaphone σημερα αλλαγη απο ΟΤΕ στη 100αρα γραμμη μεχρι 64 παει....διπλα στη καμπινα .....τωρα εχει παει τεχνικος επιτοπου να το δει....ο φιλος μου ειναι λογιστης και εχει φρικαρει..... λαθος καταλαβα,αν δεν μπει καρτα λογικο να μην δινει τα μεγιστα φιλε περιμενε να ολοκληρωσει ο τεχνικος τις εργασιες ,στην τελικη ας εμενε ΟΤΕ . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από ICE-T
panagiotispetrou Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1) απαντάς σε δυο διαφορετικούς με δυο διαφορετικά θέματα😁 2) Και γιατί να μείνει ΟΤΕ δηλαδή; Του χαρίζουν τίποτα ή ο πΟΤΕ λύνει τα προβλήματα οταν έχεις ; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από panagiotispetrou
kallair Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 θεμα με σχεδον μηδενικο download ειχα πριν αλλαξω την συνδεσμολογια στην καλωδιωση. εισαι σιγουρος οτι η καλωδιωση σου μεσα στο σπιτι ειναι οπως πρεπει να ειναι για vdsl γραμμη; και εγω οταν ημουν σε 50αρα, δεν ειχα το παραμικρο θεμα στην γραμμη, και ας ειχα την κλασσικη συνδεσμολογια που ειχαμε επι adsl. oταν ομως εκανα αναβαθμιση σε 100αρα, λογω συνδεσμολογιας, αρχισαν τα προβληματα. στην ουσια αρχιζε να μαζευει errors η γραμμη κ μετα απο λιγο το download μου μηδενιζε, οπως σε σενα στην φωτο. Με το που αλλαξα την συνδεσμολογια, δεν ξαναειχα το παραμικρο θεμα.
panagiotispetrou Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ποια συνδεσμολογια; δυο καλώδια εχω και μου σπασανε την πριζα και μου βαλανε δικια τους τι ακριβως συνδεσμολογια λες; Δυο καλωδια που πανε στο καλωδιο του τηλεφωνου που ειναι δικλωνο κι αυτο Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από panagiotispetrou
ICE-T Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, panagiotispetrou είπε 1) απαντάς σε δυο διαφορετικούς με δυο διαφορετικά θέματα😁 2) Και γιατί να μείνει ΟΤΕ δηλαδή; Του χαρίζουν τίποτα ή ο πΟΤΕ λύνει τα προβλήματα οταν έχεις ; θα απαντάω σε όσους θέλω φιλαράκι,αν είναι του ΟΤΕ η καμπίνα ούτε από έξω δεν περνάνε οι υπόλοιποι πάροχοι πόσο μάλλον να την ακουμπήσουν,αν δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο δικαίωμα σου.
panagiotispetrou Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Kαλά φίλε , δικαίωμά σου να είσαι οτε φανμπου ,απλά μην είσαι επιθετικός με τους άλλους σε μια συζήτηση, δε σου κάναμε κάτι και στην τελική στα παπάρια μας για τους οτέδες και τους βονταφώνους και τους φανμπόυδες. Κι όταν σου λεω απαντάς σε δυο διαφορετικά θέματα δε σου λεω σε ποσα θα απαντησεις απλά σου λεω οτι μπερδεψες τα μπούτια σου και νομίζεις οτι απαντάς σε άλλον. Για αυτο ακριβώς το λόγο είχα σταματήσει να μπαίνω εδώ αλλά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γιατί στο τέλος φευγουν όλοι ... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από panagiotispetrou 1
ICE-T Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, panagiotispetrou είπε Kαλά φίλε , δικαίωμά σου να είσαι οτε φανμπου ,απλά μην είσαι επιθετικός με τους άλλους σε μια συζήτηση δε σου κάναμε κάτι και στην τελική στα παπάρια μας για τους οτέδες και τους βονταφώνους και τους φανμπόυδες. Κι οταν σου λεω απαντας σε δυο διαφορετικά θεματα δε σου λεω σε ποσα θα απαντησεις απλά σου λεω οτι μπερδεψες τα μπούτια σου και νομίζεις οτι απαντάς σε άλλον. Για αυτο ακριβώς το λόγο είχα σταματήσει να μπαίνω εδώ αλλά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γιατί στο τέλος φευγουν όλοι ... Έχεις 2 profile και σε ενόχλησε που απαντησα? Fanboy που το είδες, γεγονός είναι όταν είναι καμπίνα ΟΤΕ μόνο ο ίδιος σκαλίζει, το ίδιο ισχύει για την κάθε εταιρεία με δικιά της υποδομή (καμπίνα) υπάρχει και άλλο νήμα που λένε ότι έχει προβλήματα με τις κάρτες της στις καμπίνες η Vodafone.
panagiotispetrou Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιός έχει δύο προφίλ; Τι λες; Τι να σου πω; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από panagiotispetrou
ICE-T Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, panagiotispetrou είπε Ποιός έχει δύο προφίλ; Τι λες; Τι να σου πω; Άσε να απαντήσει ο ίδιος τότε, εσύ το έκανες θέμα και σε ενόχλησε που του είπα να έμενε ως είχε στην ίδια εταιρεία, επαγγελματίας είναι ο άλλος λογιστής όπως λέει δεν νομίζω να είχε όρεξη για περιπέτειες στο ίντερνετ.Επειδη θα πάρει ασκημη πορεία το θέμα αν κάτσω άλλο, χαιρετώ καλό απόγευμα.
kostasbm Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, ICE-T είπε λαθος καταλαβα,αν δεν μπει καρτα λογικο να μην δινει τα μεγιστα φιλε περιμενε να ολοκληρωσει ο τεχνικος τις εργασιες ,στην τελικη ας εμενε ΟΤΕ . τι εννοείς κάρτα???sim me usb stick ???ενα τετοιο του εβαλαν .....τωρα που μιλαμε ο τεχνικος ειναι διπλα και με λιγα λογια δεν μπορει.....για την ιστορια και ο ΟΤΕ δεν μπορουσε πανω απο 60...το αστειο ειναι οτι ο ΟΤΕ ειναι διπλα στα 30 μετρα το ζητούμενο είναι ότι όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί και υπόσχεσαι κάτι και δεν μπορείς να το δώσεις αστα να πάνε...κυρίως σε επαγγελματία που το βασικό του εργαλείο είναι το ιντερνετ
ICE-T Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε τι εννοείς κάρτα???sim me usb stick ???ενα τετοιο του εβαλαν .....τωρα που μιλαμε ο τεχνικος ειναι διπλα και με λιγα λογια δεν μπορει.....για την ιστορια και ο ΟΤΕ δεν μπορουσε πανω απο 60...το αστειο ειναι οτι ο ΟΤΕ ειναι διπλα στα 30 μετρα το ζητούμενο είναι ότι όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί και υπόσχεσαι κάτι και δεν μπορείς να το δώσεις αστα να πάνε...κυρίως σε επαγγελματία που το βασικό του εργαλείο είναι το ιντερνετ φίλε μου στην καμπίνα εννοώ από 50 στα 100 αλλάζει την κάρτα,αν παίρνεις από αστικό κέντρο άστα να πάνε, 100 ούτε δίπλα δεν τα πιάνεις.Αν είναι επαγγελματίας νομίζω να μείνει στα 50 όπως είχε για να μην έχει μπέρδεμα.
giomar Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 11:22 ΜΜ, panagiotispetrou είπε Nαι , ακριβώς το ίδιο πιάνω και στην είσοδο με το μοντεμ κατευθείαν στο καλώδιο του οτε και με λαπτοπ με ethernet κουμπωμένο. Αν έπιανα όσα συγχρονίζει θα ήμουν ευχαριστημένος αλλά να μπορεί 90 και να πιανει 56 στο τέστ;;;;; δειχνεις να έχεις πολλα errors . σε εμενα , μετα απο ενα reset με την ''καρφιτσα'' , επιστρέφει σε λογικά πλαίσια. δοκιμασε το μηπως πετυχει. Εγω μαλλον θα φερω τεχνικό για να διορθώσω τη γραμμή μου.Ειμαι στη Vodafone με το Η267Α
tasvar Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ μια από τα ίδια επί σειρά μηνών. Τι συνδυαστικά ραντεβού, τι ελέγχους στις καλωδιώσεις, άλλα ρούτερ,δεν συγχρονίζει εκεί που πρέπει, εκεί που είχα τόσους μήνες. Το πρόβλημα άρχισε οταν ήρθε συνεργείο του οτε στην περιοχή και έκανε κάτι εργασίες. Μέχρι τότε 107mbps καρφί είχα. Τώρα από 30 έως 85mbps πάω. Δεν είναι σταθερό. Μαζεύει λάθη και σε εμένα. Ο ΟΤΕ λέει πως αυτοί είναι εντάξει, η vodafone το δίνει βλάβη στον ΟΤΕ και γίνεται αυτό εδώ και 6 μήνες. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από tasvar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα