micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό που δείχνει είναι ότι προσπαθεί να φορτώσει το iso και δεν μπορει. Ή πρόβλημα στο usb ή στο iso δείχνει να είναι και μάλλον προς το 1ο μοιάζει. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι με εκπλήσσει το γεγονός ότι βγάζουν επεξεργαστή το 2014 (Ε1-6010 CPU Mark: 522) που είναι αργότερος από έναν επεξεργαστή του 2009 (AMD x2 QL-66 CPU Mark: 641) που έχω στο λάπτοπ. Πάντως το δικό μου το έχω με ssd και 10άρια εδώ και δύο χρόνια και είναι αρκετό για ίντερνετ και απλά παιχνίδια. Στο δικό σου που σου φαίνονται βαριά θα πρέπει να ολοκληρώσεις τις εγκαταστάσεις και τις ενημερώσεις και μετά να δεις πως θα πάει και αν μπορείς να το λειτουργήσεις. Μην απορρίπτεις όμως και την λύση του λίνουξ. Το xubuntu είναι αρκετά ελαφρύ και απλό. Αν όπως είπες το θέλεις μόνο για ίντερνετ τότε του βάζεις ένα firefox (αν δεν το έχει ήδη) και θα είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Αν ανοίξεις το iso μέσα από τα 8.1 και τρέξεις το setup.exe δεν στα κάνει εγκατάσταση? Στον υπολογιστή της δουλειάς (HP desktop) που είχε αυτοκόλλητο 8.1 Pro και μέσα τα 10 Pro έκανα downgrade σε 7 Pro χωρίς CD/DVD, απλά έτρεξα το setup, μου έβγαλε μήνυμα ότι θα γίνει εγκάτασταση χωρις τις εφαρμογές και θα ρίξει όλα τα αρχεία στο "windows.old" και τα πέρασε κανονικά. Βέβαια, κάποιες φορές έχω παρατηρήσει ότι στο Starting Windows δεν φορτώνει τα Windows και θέλει restart, αλλα μικρό το κακό από τα 10αρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, ParafronGR είπε Αν ανοίξεις το iso μέσα από τα 8.1 και τρέξεις το setup.exe δεν στα κάνει εγκατάσταση? Στον υπολογιστή της δουλειάς (HP desktop) που είχε αυτοκόλλητο 8.1 Pro και μέσα τα 10 Pro έκανα downgrade σε 7 Pro χωρίς CD/DVD, απλά έτρεξα το setup, μου έβγαλε μήνυμα ότι θα γίνει εγκάτασταση χωρις τις εφαρμογές και θα ρίξει όλα τα αρχεία στο "windows.old" και τα πέρασε κανονικά. Βέβαια, κάποιες φορές έχω παρατηρήσει ότι στο Starting Windows δεν φορτώνει τα Windows και θέλει restart, αλλα μικρό το κακό από τα 10αρια Το εκανα και φανηκε οτι κανει εγκατασταση . Μετα την πρωτη επανεκκινηση ομως μου εβγαλε το μηνυμα Starting windows και κολλησε Πιο πριν που διαλεξα που να βαλει τα 7 μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα και συνεχισα. Εκανα οτι λενε εδω αλλα ,ου βγαζει οτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 στο βγαζει αυτο γτ πας να κανεις clean ενω τρεχεις τα windows απο τον δίσκο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε στο βγαζει αυτο γτ πας να κανεις clean ενω τρεχεις τα windows απο τον δίσκο.. Πως αλοιως μπορω να το κανω ? Ο δισκος να ειναι σε mbr ή οχι για πιο καλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ο δισκος ειναι gpt τωρα .. περασε τα windows 7 με rufus ετσι οπως στην φωτογραφία μπες μετα στο βιος και αλλαξε το boot mode σε legacy και κανε save and exit. 1) μετα bootaris το στικακι και οταν βγαλει το Logo τον windows 7 και λεει να ξεκινήσετε κλπ..ΠΑΤΑΣ shift -f10 να ανοιξει το cmd {τωρα θα δωσεις τισ εντολες για κανεις το δίσκο σε mbr..} 3)diskpart μετα enter 4)list disk μετα enetr 5)SELECT DISK (disknumber) μετα enter (π.χ select disk 0..τον δισκο που θα περασεις τα windows θα επιλέξεις) 6)μετα πατας clean και enter 7)μετα CONVERT MBR και enter 8)και τελος exit και enter.. ξεκινας να κανεις εγατασταση τον windows τωρα.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από vagelis2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε ο δισκος ειναι gpt τωρα .. περασε τα windows 7 με rufus ετσι οπως στην φωτογραφία μπες μετα στο βιος και αλλαξε το boot mode σε legacy και κανε save and exit. 1) μετα bootaris το στικακι και οταν βγαλει το Logo τον windows 7 και λεει να ξεκινήσετε κλπ..ΠΑΤΑΣ shift -f10 να ανοιξει το cmd {τωρα θα δωσεις τισ εντολες για κανεις το δίσκο σε mbr..} 3)diskpart μετα enter 4)list disk μετα enetr 5)SELECT DISK (disknumber) μετα enter (π.χ select disk 0..τον δισκο που θα περασεις τα windows θα επιλέξεις) 6)μετα πατας clean και enter 7)μετα CONVERT MBR και enter 8)και τελος exit και enter.. ξεκινας να κανεις εγατασταση τον windows τωρα.. Θα δοκιμασω πιο μετα .Ευχαριστω 38 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε ο δισκος ειναι gpt τωρα .. περασε τα windows 7 με rufus ετσι οπως στην φωτογραφία μπες μετα στο βιος και αλλαξε το boot mode σε legacy και κανε save and exit. 1) μετα bootaris το στικακι και οταν βγαλει το Logo τον windows 7 και λεει να ξεκινήσετε κλπ..ΠΑΤΑΣ shift -f10 να ανοιξει το cmd {τωρα θα δωσεις τισ εντολες για κανεις το δίσκο σε mbr..} 3)diskpart μετα enter 4)list disk μετα enetr 5)SELECT DISK (disknumber) μετα enter (π.χ select disk 0..τον δισκο που θα περασεις τα windows θα επιλέξεις) 6)μετα πατας clean και enter 7)μετα CONVERT MBR και enter 8)και τελος exit και enter.. ξεκινας να κανεις εγατασταση τον windows τωρα.. Στο boot mode η μονη αλλη επιλγη που εχει ειναι csm boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Θα δοκιμασω πιο μετα .Ευχαριστω Στο boot mode η μονη αλλη επιλγη που εχει ειναι csm boot ναι αυτο επέλεξε το save και exit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε ναι αυτο επέλεξε το save και exit Φιλε μου εισαι ΘΕΟΣ !!!! Μια εβδομαδα με παιδευε !!! Δεν βρισκει την ασυρματη καρτα δικτυου στα 7 αλλα το πολυ πολυ να παρω μια εξωτερικη σε στικακι Χιλια ευχαριατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 καλητερα παρε μια ασύρματη καρτα usb όπως είπες για το wifi να ξεμπερδεύεις εχει και με 10 ευρω καποια με κεραία εξωτερική (οπως στην φωτογραφια δηλαδή ) τωρα να ξερεις εισαι σε legacy bios ή csm ή mbr mode (πες το οπως θες) δεν θα έβλεπες διαφορά σε UEFI mode σε τετοιο μηχάνημά .. να ξερεισ ομωσ οτι δεν εχουν υποστήριξη τα windows 7 απο την microsoft και εχουν κενα ασφαλείας που δεν τα καλύπτει ουτε καποιο πληρωμένο ANTI-VIRUS.. να προσεχεις τα site που μπαίνεις ιδικα αν κανιες και συναλλαγές μεσο e-banking ... αυτα λοιπον καλοδούλευτο 👍 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 30/5/2022 στις 7:04 ΜΜ, vagelis2019 είπε καλητερα παρε μια ασύρματη καρτα usb όπως είπες για το wifi να ξεμπερδεύεις εχει και με 10 ευρω καποια με κεραία εξωτερική (οπως στην φωτογραφια δηλαδή ) τωρα να ξερεις εισαι σε legacy bios ή csm ή mbr mode (πες το οπως θες) δεν θα έβλεπες διαφορά σε UEFI mode σε τετοιο μηχάνημά .. να ξερεισ ομωσ οτι δεν εχουν υποστήριξη τα windows 7 απο την microsoft αυτα λοιπον καλοδούλευτο 👍 .Για λίγες μέρες συ χωρίο το καλοκαίρι μια χαρά θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Και τα 8.1 τα έβγαλες γιατί δεν σου έβρισκαν το wifi! 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, micos000 είπε Και τα 8.1 τα έβγαλες γιατί δεν σου έβρισκαν το wifi! 😕 Δεν το ξερω..Στα 10 το εβρισκαν αρρα δεν ειναι θεμα hardare Κατεβασα απο εδω Network & Wireless Drivers https://www.driverscape.com/manufacturers/toshiba/laptops-desktops/satellite-c50d-b/163237 αλα δεν βελπω κατι .Ενα setup που εχει δεν ξεκιναει Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Τελικά εβαλα 10αρια και μια χαρά είναι για αυτά που θέλω. Βρήκε αμέσως και την ασύρματη κάρτα δικτύου. Με προγραματακι εχω μπλοκάρει τα windows update για να μην μου μπλοκάρουν το πρόγραμμα αλληλογραφίας. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα